Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

Linulee, nematau prie ko prikibt. O kur kvepalų kamštelis?
Atsakyti
sake pamestas g.gif o purkstukas kaip originaliu?
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2011 01 02, 22:18)
sake pamestas  g.gif  o purkstukas  kaip originaliu?

Na, rodos, šiaudelis plonas ir nesusisukęs dvigubai. Pats purkštukas, ghm, nepamenu kaip atrodė, bet kažkodėl man jis čia atrodo normaliai.
P.S. Light blue esu mačiusi labai tobulai padirbtus. Buteliukas nesiskyrė nuo originalo, na, gal kiek labiau matinis buvo, bet tai atskirti buvo galima tik sudėjus abudu buteliukus šalia. Visa kita - užrašai, šiaudeliai ir pan. - tobuli. Kvapas irgi pradžioj atrodė idealus, bet po trumpo laiko jau buvo galima pasakyti, kad čia ne originalas, o fuflas.
Atsakyti
O aš nemanau, kad būtų padirbtas 25 ml buteliukas. Mano nuomonė, kaip iš tikro - nežinau smile.gif
Atsakyti
man tai tik kazkaip tas purkstukas pats kelia dvejoniu,tokia skyle nemaza,ne tokia kaip randu interneto platybese..na,bet jo, kazin ar kas padirbinetu 25ml.. kaina nedidele ,gal surizikuosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 01 02, 22:46)
O aš nemanau, kad būtų padirbtas 25 ml buteliukas. Mano nuomonė, kaip iš tikro - nežinau  smile.gif

Gali būti, kad nesivargina tokių mažų talpų padirbinėti. Mano matytas buvo 50 ml, nors apskritai dažniausiai pasitaiko padirbtų "šimtukų".
Atsakyti
Linulee, maniškių 25ml purkštukas atrodo taip

user posted image
Atsakyti
aciu uz foto,o dugnas pas jus toks kaip mano idetas? ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Ant mano ideto dugno net nera uzraso d&g light blue,na,kai gausiu pasakysiu ar orig ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2011 01 03, 12:55)
Ant  mano ideto dugno net nera uzraso  d&g light blue,na,kai gausiu pasakysiu ar orig  ax.gif

na, ant mano 50-tuko irgi nėra. apskritai lipdukas panašus į tavo, o purkštukas metalo spalvos, ne baltas, kaip HappyAngel buteliuko. manau, kad skirtingi leidimai, ir tiek g.gif
Atsakyti
merginos pasidalinkite nuomonėmis, SM forume pirkau 100ml EDP,- pardavėja sakė, jog parvežti iš JAV, šiaip dėl kvapo kažkokių įtarimų nesukėlė, tik nelaiko kvapas g.gif šiuos kvepalus bandžiau kelis kart duty free, kvapas laikėsi tikrai labai gerai, o dabar nelaiko unsure.gif ar gali būti, kad tas skirtumas yra dėl to, kad testeriniai variantai iš tiesų yra "stipresni" ar kaip suprasti? g.gif ra dar keletas smulkmenų, tokių kaip kamštelis, jis labai nenori laikytis, kurį laiką buteliukas buvo gulsčioje padėtyje, tai prie kaklelio, kur "prisegtas" purkštukas toks jausmas lyg vos drėksta, t.y. leidžia unsure.gif ir dar ant dugno nėra lipduko, ten lyg išgraviruotas gan silpnai matomas užrašas:
Eau de Parfum
100 ML 3.3 FL.OZ
GIVENCHY PARIS
Made in France
OP01

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
ką manot??