Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

QUOTE(zuvyte26 @ 2010 12 30, 12:12)
Aš esu turėjusi šio kvapo tik atomaizeryje ir miniatiūrinį variantą - tai spalva tikrai intensyvi - tokia kaip kairiajame buteliuke.  g.gif
O kodėl kamšteliai jų skiriasi?  unsure.gif

Parasiau oficialu linka - karts nuo karto, kaip suprantu, keicia dizaina jie. Senieji Neroli, pvz Frgagrantikoj - dar kitaip atrodo.. Man atrodo, dabar kur kas gaivesnis variantas.. nezinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 12 30, 11:01)
Naujasis ir senasis Neroli. Bet kaip jums spalvos skirtumas? Naujus pirkau SM isparduotuvej, dezute, buteliukas be priekaistu.. kvapas gal maziau intensyvus, dar nespejau isigilinti.. nu bet spalva  blink.gif Tai reikes pardej paziureti, o gal ka gali pasakyti?

user posted image

O taip ju puslapy atrodo http://uk.loccitane....,p32EP075N9.htm

Aš irgi turiu tuos kairiuosius. Spalva tokia pati, kaip Jūsų nuotraukoje, t.y. tamsi ir įtensyvi. Pirkau Klaipėdoje, „Akropolyje“, L'OCCITANE parduotuvėje. Deja, dešiniųjų nė karto nesu turėjusi.
Papildyta:
Kažkokias kalbas girdėjau, kad jau nebegaminami yra Amber L`Occitane en Provence. Ar tai tiesa? Jeigu tai tiesa, įdomu, kodėl nutraukė šių kvepalų gamybą?
user posted image
Papildyta:
Tai turbūt pats gražiausias ambros aromatas (Amber L`Occitane en Provence). Žinoma, dar vertas dėmesio ambros aromatas yra user posted image.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneseee: 30 gruodžio 2010 - 11:58
QUOTE(lapuaite @ 2010 12 28, 22:00)
man ir kvepalai pasirode itartinai geltoni doh.gif beto ir kai purski ta srovele tokia pssss.... silpna.  tai ir bus neoriginalus schmoll.gif  bet kaip nervina, koks tikslas dovanoti padirbtus kvepalus schmoll.gif

del spalvsos, tai ju buna ir tamsesniu, ir svoesesniu, skiriasi, nors buteliukas lygiai toks pats, esu uoscius tik is atomiko gelsvus svelniai..manau, esme isduoda buteliukas, skaiciukai ir kvapas...
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2010 12 28, 23:03)
foto foto2
taip tik gavos nufotkint  doh.gif

As taip pat manau , kad originalus.
Atsakyti
Na va, isitikinau, kad Neroli orginalus.. naujieji tokie sviesus yra.
Atsakyti
Merginos,kaip atskirti chanel kvepaliukus? ar tikrai turi buti isspaustas kodukas ant dezutes ir ant butelaicio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2011 01 01, 13:04)
Merginos,kaip atskirti chanel kvepaliukus? ar tikrai turi buti isspaustas kodukas ant dezutes ir ant butelaicio? 4u.gif

Taip turi smile.gif
Atsakyti
Atejau ir as protingesniuju patarimo ieskot ax.gif Zodziu, susidomejau Escada 'Ibiza Hippie' kvepaliukais - kiek realu, kad UK duty free dar jie pardavinejami butu? g.gif Pardaveja skao, kad priko butent ten pavasari-vasara, bet cia 2003m. kvepalai, tai isvis be internetiniu parduotuviu niekur ju nemacius, o duty free paprastai gi naujesnius kvapus turi.... Ar jau paranoja man? g.gif

Laukiu dar foto realiu, bet Escada vistiek turbut neatskirciau iki pauostymo - turbut vienas juokas padirbt ju buteliukus....
Atsakyti
kazkaip neapsisprendziu pati ar kvepalai originalus?aciu uz nuomones smile.gif user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2011 01 02, 21:51)
kazkaip neapsisprendziu pati ar kvepalai originalus?aciu uz nuomones  smile.gif user posted imageuser posted image

O kvapas ka "sako"?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 01 02, 21:14)
Atejau ir as protingesniuju patarimo ieskot  ax.gif Zodziu, susidomejau Escada 'Ibiza Hippie' kvepaliukais - kiek realu, kad UK duty free dar jie pardavinejami butu?  g.gif Pardaveja skao, kad priko butent ten pavasari-vasara, bet cia 2003m. kvepalai, <...>

Nežinau, nebent kokiam nors užkampy būtų užsilikę arba iš kokios sandėlio tamsaus kampo užmiršti ištraukti smile.gif Bet šiaip teoriškai galėjo būti kokiam nors mažesniam oro uoste užsilikę. Prieš metus mamai Vilniaus oro uosto Kristianoj nugriebiau mamai limituoto leidimo Absolutely by Givenchy. Tuo metu jau buvo šie kvepalai seniai išnykę iš internetinių parduotuvių ir iš kitų parduotuvių. Aišku, visko gali būti, nes Escada kvepalai dažnai padirbinėjami.
Pati esu pirkusi prieš ~2,5 metų, berods šituos, Ibiza Hippie (dėžutė su džinsu ir rože priminė), pagal užsakymą Prahos oro uoste. Tais laikais jų dar buvo, bet kiek jau laiko nuo to pratekėjo...
Atsakyti
dar galvoju ar pirkt blush2.gif
Atsakyti