QUOTE(Pasakyte @ 2011 01 19, 09:19)
nagi vagi - vasario 10-17 lanuoju El Gounoje praleisti PANORAMA BUNGALOW RESORT EL GOUNA 4 * viešbutyje.
Tai trečias kartas Egipte, tai dėl drabužių ir pan. nekyla klausimas. Man kalsuimas dėl paties viešbučio. gal kuri buvusi?
Aš buvau, likau patenkinta.
Vieta labai gera, šalia golfo laukų, yra kur pasivaikščioti.
Į pliažą plukdo valtimis, atrakcija..
Yra kambariai pagrindiniuose pastatuose ir bungaluose, kur tiesiai iš balkono gali šokt į vandenį. Tik minusas, kad tas vanduo - įlanka, tai man kaip ir
. Nors dalis žmonių maudosi ir ten. Pusė viešbučio vienoj įlankos pusėj, pusė - kitoj (miesto). Tai tuos iš miesto valtimis plukdo pietauti.
Iš pliažo galima patekti į prabangių viešbučių teritorijas ir puikiai pasivaikščioti. Po miestą kursuoja vietiniai autobusai. Nusiperki vieną bilietą (lyg ir už 2 svarus) ir VISĄ dieną, VISAIS maršrutais važinėji kur nori. Verta pravažiuoti visais, kad žinotum kur nueiti. Įspūdingi golfo laukai, prabangi Marina, labai įdomūs laukiniai pliažai už Marinos, kur renkasi kaitininkai. Na diskotekų tai gal ir mažoka, bet mums jų nereikėjo. Į Hurgadą važinėjom vietiniais autobusais už 5 svarus.