Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(mamairute @ 2011 01 18, 15:50)
Eik Tu, va čia tai nustebinai blink.gif Teko skaityti, kad Baltijos jūra viena iš labiausiai užterštų pasaulyje, bet aš joje nelabai ir maudausi, nes man per šalta schmoll.gif O šiaip su vaiku pasibūti po daugelio metų tai visai nieko buvo, juo labaiu, kad ir oras praeitą vasarą buvo superinis bigsmile.gif Teko girdėti, kad astmatikams labai geras klimatas Kroatijoje rolleyes.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nzn kaip Kroatijoje, papraščiausiai Hurgadoj sutikau realių žmonių kurie persikraustė į Egiptą dėl sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 01 18, 15:04)
Nzn kaip Kroatijoje, papraščiausiai Hurgadoj sutikau realių žmonių kurie persikraustė į Egiptą dėl sveikatos  4u.gif

Gali būti, nesiginčysiu mirksiukas.gif Tiesiog turiu pažystamų astmatikų, kuriems Kroatijoje labai sveikata pagerėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 01 18, 15:04)
Nzn kaip Kroatijoje, papraščiausiai Hurgadoj sutikau realių žmonių kurie persikraustė į Egiptą dėl sveikatos  4u.gif

tokie žmonės turėtų būti itin stiprių nervų smile.gif .. negalėčiau gyvent nei Turkijoje nei Egipte, kai tokie vietiniai užknisantys.. bet tai tik mano požiūris smile.gif.. toleruot juos galiu, bet ramiai negalėčiau gyvent tokioje aplinkoje. Ką jau kalbėti apie sveikatos gerinimą smile.gif

planuoju parsivežti kaljaną, bo mano metalinis, iš praeitos kelionės sulūžo.. kaip manot, kur geriausia tokį pirkt, kad nebūtų ,,turistinis" o būtų geras, tikras, vietiniams? kaži kur vietiniai tokius dalykus perka?

Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2011 01 18, 11:20)
o kas per irina, kazkaip seku temas, bet neuzsifiksavo. ar galima butu kontaktus? galima ir i az. mes po 2 sav i sarma varom, tai noretusi pigesniu ekskursiju.

http://hurghada-sunset.ucoz.com/ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2011 01 18, 11:20)
o kas per irina, kazkaip seku temas, bet neuzsifiksavo. ar galima butu kontaktus? galima ir i az. mes po 2 sav i sarma varom, tai noretusi pigesniu ekskursiju.

Perskaitykite kelias temas smile.gif www.allsharm.com
buvome daug kur su ja ir Jeruzaleje taip pat 4u.gif
Atsakyti
jo jo, sita smile.gif lietuviams i jeruzale uz 100$ parduoda, nes nereikia vizu.

Diana B K, o jus sausio 30 vaziuosit? smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors sausio 22 d. iš Rygos į Šarmą skrenda? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 01 18, 16:20)
tokie žmonės turėtų būti itin stiprių nervų smile.gif .. negalėčiau gyvent nei Turkijoje nei Egipte, kai tokie vietiniai užknisantys.. bet tai tik mano požiūris smile.gif.. toleruot juos galiu, bet ramiai negalėčiau gyvent tokioje aplinkoje. Ką jau kalbėti apie sveikatos gerinimą smile.gif

planuoju parsivežti kaljaną, bo mano metalinis, iš praeitos kelionės sulūžo.. kaip manot, kur geriausia tokį pirkt, kad nebūtų ,,turistinis" o būtų geras, tikras, vietiniams? kaži kur vietiniai tokius dalykus perka?

Turistas - vietiniui tai vaikščiojanti piniginė, taigi daroma viskas kad ta piniginę palengvinti biggrin.gif O vietinis, kad ir emigrantas jiems neidomus, taigi ir tų priekabkių nėra 4u.gif

Nei turistiniai, nei vietiniai kaljnai (šyša), galima pirkti visur, tik žiurėkit kokybę. Visų pirma geras tai sunkus iš storo metalo, pas mane ta metalinė dalis iš 3 dalių susideda. Kaina 80 cm maždaug 30-35 USD, žinoma po ilgų derybų. Pirkti tik parūkius, isitikinus kad yra visos dalys. Pakuojant taip pat stebėti, nes pardavėjai mėgsta tuo momentu dalis keisti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nera kas @ 2011 01 18, 16:51)
jo jo, sita smile.gif lietuviams i jeruzale uz 100$ parduoda, nes nereikia vizu.

Diana B K, o jus sausio 30 vaziuosit? smile.gif

Mums lapkritį į Jeruzalę tiksliai nepamenu bet už 80-70 USD siūlė iš Šarmo 4u.gif
Atsakyti
o jus vaziavot uz tokia kaina? aisku net 80$ per 2 zmones susitaupo 40$. Bet visada norisi tureti kazkokiu garantiju, rekomendaciju.
Atsakyti
QUOTE(nera kas @ 2011 01 18, 17:28)
o jus vaziavot uz tokia kaina? aisku net 80$ per 2 zmones susitaupo 40$. Bet visada norisi tureti kazkokiu garantiju, rekomendaciju.

ne, nevažavom, buvom suplanavę į Petrą ten ir vykom, tai buvo ta pati agentūra, per savaitę dvi ekskursijos mums per daug 4u.gif
Atsakyti
tai irgi rimta kelione, o kur randasi ta agentura? kur jos ieskoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nera kas @ 2011 01 18, 18:08)
tai irgi rimta kelione, o kur randasi ta agentura? kur jos ieskoti? smile.gif

jus į Šarmą lėksit?
Atsakyti