Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(rasyte_ @ 2011 01 17, 14:13)
Ne, buvom kazkokiam naujam, i star fish'a gide nepatare eit, o dar kai kainas pamatem blink.gif

Jo jo, gidai turbut i Fish House patare eit, kur kainos tikrai turistines. Star Fish reikia sesti antram aukste, viskas ten normaliai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 01 17, 16:26)
Jo jo, gidai turbut i Fish House patare eit, kur kainos tikrai turistines. Star Fish reikia sesti antram aukste, viskas ten normaliai.

Nebuvom nei tam, nei anam schmoll.gif
Kazka minejo lyg nesenai atsidare tas restoranelis biggrin.gif JIs labai mazutis, nelabai isvaizdus nuo gatves ziurint, bet labai malonus seimininkas su barmenais ir maistas buvo super biggrin.gif
Ka prisimenu, tai, kad buvo visi raudonai apsirenge, o pavadinimas uzkrito doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuse40 @ 2011 01 17, 18:09)
Gal galit kas pagelbeti renkames tarp ALadin Hurgadoj ir Grand oasis resort Sarme

del hurgados viesbucio nieko negaliu pasakyti nebuvau, o del grand oasis resorts buvau, tai siaip viesbutis turbut pats prasciausias kiek esu buvusi egipte, bet pas ji pats geriausiais papludimys, labai prie jo grazi jura, daug zuvyciu vanduo labai svarus nu vienu zodziu super, o viesbutis , gerimai iki 22val, tai butu nieko, bet iki 22h tai visa diena mineralinio vandens nera, alaus nera, pliaze jei nori tai gali gerti tik stiprius gerimus, arba coco cola ax.gif , ir restorane vaiksto 2 aukste piktas priziuretojas ir visus stebi, ir jei barmenas ipila po 22h tai jis atbega ir atima nuo stalelio bigsmile.gif jei jau i ji vaziuosite butinai eikite i alacarte restoranus jie ten nemokami i visus galit eiti tik reikia uzsisakyti tai va ten maistas ir aptarnavimas geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2011 01 16, 17:06)
prisidedu prie tokio pat klausimo. ko imti daugiau, ar uzteks tik kokio vieno siltesnio megztuko ar daugiau siltu paimt?

Prisijungiu ir aš prie tokio svarbaus klausimo- ką rekomenduojate apsirengti vasario mėnesį unsure.gif ?.
Atsakyti
QUOTE(linaluk @ 2011 01 17, 20:43)
del hurgados viesbucio nieko negaliu pasakyti nebuvau, o del grand oasis resorts buvau, tai siaip viesbutis turbut pats prasciausias kiek esu buvusi egipte, bet pas ji pats geriausiais papludimys, labai prie jo grazi jura, daug zuvyciu vanduo labai svarus nu vienu zodziu super, o viesbutis , gerimai iki 22val, tai butu nieko, bet iki 22h tai visa diena mineralinio vandens nera, alaus nera, pliaze jei nori tai gali gerti tik stiprius gerimus, arba coco cola ax.gif , ir restorane vaiksto 2 aukste piktas priziuretojas ir visus stebi, ir jei barmenas ipila po 22h tai jis atbega ir atima nuo stalelio bigsmile.gif jei jau i ji vaziuosite butinai eikite i alacarte restoranus jie ten nemokami i visus galit eiti tik reikia uzsisakyti tai va ten maistas ir aptarnavimas geras smile.gif

aciu
Atsakyti
QUOTE(Soul @ 2011 01 17, 20:44)
Prisijungiu ir aš prie tokio svarbaus klausimo- ką rekomenduojate apsirengti vasario mėnesį  unsure.gif ?.

Esu buvus vasario mėnesį. Būna dar vėjuotų vakarų. Rekomenduočiau pasiimti megztuką ir neperpučiamą striukę. Bet tuo pačiu nepamirškit ir gražių suknelių trumpom rankovėm bei losjono nuo saulės biggrin.gif
Žodžiu orai dar permainingi mums pasitaikė. Vėjas beje pūtė tik vieną dieną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Soul @ 2011 01 17, 21:44)
Prisijungiu ir aš prie tokio svarbaus klausimo- ką rekomenduojate apsirengti vasario mėnesį  unsure.gif ?.

mes isvykstam sausio 22 d, vakar agenturoj pasiklausinejau apie ora, tai sake diena labai silta, prakaitas tekes, jura pakankamai silta, galesim maudytis, baseinai vesesni
o vakarui reikia turet megztuka ir kokia striukyte ar sali uzsimest ant peciu, nes vakarai vesus

na grizusi butinai papasakosiu kokie orai ir kokiu rubu labiausiai reikejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulbul: 18 sausio 2011 - 07:36
Labai aciu visiems, pasidalinusiems patirtimi aktualiausiu oru-rubu klausimu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
mamuse40, kadangi niekas tau daugiau apie Aladiną neparašė, tai kažkiek galiu. Mes buvom Ali baba. Su Aladinu ir Jasminu jie priklauso tam pačiam savininkui. Galim valgyt ir naudotis bet kurio teritorija. Šou programos ir diskotekos vykdavo Aladine, tai vakarus ten ir leisdavom. Vakarieniavom Aladine tik vieną kartą, bet maistas mums pasirodė skanesnis nei savo viešbučio. Į pliažą eidavom Jasmino, nes ten smėliukas. Paplūdimy valgydavom bet kuriam...
Teritorijos labai gražios, puikiai apželdintos. Iki šiol su humoru prisimenam, kaip Aladine nusiskynėm apelsiną, pralupom, o iš jo ėmė šokinėti kirminukai...
Berods, Jasmine net mini zoologijos sodas yra. Traukinukas važinėja.
Šiaip man ten labai patiko. MB bei mūsų draugams taip pat (buvom 4 šeimos). Vienintelis minusas- maistas šiek tiek monotoniškas ir ne pats skaniausias (bet čia Ali baboj). O visa kita buvo thumbup.gif . Tiesa, už kelis dolerius dar gavom kambarius beveik pliaže... pro balkono duris išėjus atsidurdavom iš karto pliaže... gal dar ir tai prisidėjo prie labai gerų prisiminimų...
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2011 01 18, 09:36)
mamuse40, kadangi niekas tau daugiau apie Aladiną neparašė, tai kažkiek galiu. Mes buvom Ali baba. Su Aladinu ir Jasminu jie priklauso tam pačiam savininkui. Galim valgyt ir naudotis bet kurio teritorija. Šou programos ir diskotekos vykdavo Aladine, tai vakarus ten ir leisdavom. Vakarieniavom Aladine tik vieną kartą, bet maistas mums pasirodė skanesnis nei savo viešbučio. Į pliažą eidavom Jasmino, nes ten smėliukas. Paplūdimy valgydavom bet kuriam...
Teritorijos labai gražios, puikiai apželdintos. Iki šiol su humoru prisimenam, kaip Aladine nusiskynėm apelsiną, pralupom, o iš jo ėmė šokinėti kirminukai...
Berods, Jasmine net mini zoologijos sodas yra. Traukinukas važinėja.
Šiaip man ten labai patiko. MB bei mūsų draugams taip pat (buvom 4 šeimos). Vienintelis minusas- maistas šiek tiek monotoniškas ir ne pats skaniausias (bet čia Ali baboj). O visa kita buvo thumbup.gif . Tiesa, už kelis dolerius dar gavom kambarius beveik pliaže... pro balkono duris išėjus atsidurdavom iš karto pliaže... gal dar ir tai prisidėjo prie labai gerų prisiminimų...

O kaip jura yra koralu? ar yra sildomas baseinas?
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 01 15, 19:20)
Nežinau kaip skaičiavot, bet ant greičio pagooglinus Palangoje radau 4* tik su pusryčiais šeimai su vaiku 1100-1600 EUR 7 n liepos mėn kaina. Žinoma yra pigiau bet ieškojai tai į ką orientuojatės. Manyčiau tai brangu, žinant kad nėra jokios garantojos dėl oro, plius tik pusryčiai, nėra jokios egzotikos, nėra koralų, nėra įspūdingų ekskursijų  4u.gif

Ne, tai jeigu lyginant su 4* tai tada gal ir taip, bet juk retas kuris lietuvis 4* viešbučiuose ilsisi. Dažniausiai juk imi dalį namo, kotedžą ar pan. Nesavarbu, tiesiog mes su kolege buvom nustebusios dėl kainų, kai visi šaukė, kad vos ne už 1000 Lt gali nuvažiuot. Aišku gali, bet servisas atitinkamas bus biggrin.gif O kažkokį kotedžą pas vietinį nelabai kyla noras nuomuotis biggrin.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2011 01 16, 12:22)
na tai iekokite pigesniu viesbuciu tongue.gif O ju yra 4u.gif
Sakote norite i Egipta uz Palangos kaina biggrin.gif bet tikriausiai i Palanga neskrendate lektuvu,neturime mes ir tokios juros,neturime tokiu viesbuciu ir t.t

Faktas
Papildyta:
QUOTE(Bertoska @ 2011 01 16, 13:14)
O kodėl nuo Stellos susilaikyt?
Aš esu buvus ir Hurgadoj ir Šarme tai vietiniai niekuom nesiskiria  schmoll.gif  Jei į juos kreipsi dėmesi tai neatstos. Šarmas patiko tik dėl didesnio pasirinkimo viešbučių su koralais.
Tai nėra pats geriausias viešbutis. Bet už kainą kurią mums pasiūlė tai manau geras. O aš perskaičiau trim kalbom atsiliepimus apie Stella ir pasirinkau jį. Daugiausiai geri atsiliepimai tiek lietuvių, tiek rusų, tiek britų.
Ačiū už atsakyma, nes būtent dėl kainos ir abejoju, nes nelabai žinau, kas yra "gera kaina" būtent tokiam atvejui.
O kokie geriausi viešbučiai Jūsų nuomonė 4u.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Individualistė: 18 sausio 2011 - 09:05
QUOTE(brasta @ 2011 01 18, 08:36)
Vienintelis minusas- maistas šiek tiek monotoniškas

na cia manau visada taip biggrin.gif
man pirmas 4 dienas buna viskas skanu, o po to atsibosta, paskutines dienas vaikstau su lekste ir nebezinau ka suvalgyt lotuliukas.gif
Atsakyti