QUOTE(Jofky @ 2011 01 15, 19:20)
Nežinau kaip skaičiavot, bet ant greičio pagooglinus Palangoje radau 4* tik su pusryčiais šeimai su vaiku 1100-1600 EUR 7 n liepos mėn kaina. Žinoma yra pigiau bet ieškojai tai į ką orientuojatės. Manyčiau tai brangu, žinant kad nėra jokios garantojos dėl oro, plius tik pusryčiai, nėra jokios egzotikos, nėra koralų, nėra įspūdingų ekskursijų
Ne, tai jeigu lyginant su 4* tai tada gal ir taip, bet juk retas kuris lietuvis 4* viešbučiuose ilsisi. Dažniausiai juk imi dalį namo, kotedžą ar pan. Nesavarbu, tiesiog mes su kolege buvom nustebusios dėl kainų, kai visi šaukė, kad vos ne už 1000 Lt gali nuvažiuot. Aišku gali, bet servisas atitinkamas bus
O kažkokį kotedžą pas vietinį nelabai kyla noras nuomuotis
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 01 16, 12:22)
na tai iekokite pigesniu viesbuciu
O ju yra
Sakote norite i Egipta uz Palangos kaina
bet tikriausiai i Palanga neskrendate lektuvu,neturime mes ir tokios juros,neturime tokiu viesbuciu ir t.t
Faktas
Papildyta:
QUOTE(Bertoska @ 2011 01 16, 13:14)
O kodėl nuo Stellos susilaikyt?
Aš esu buvus ir Hurgadoj ir Šarme tai vietiniai niekuom nesiskiria
Jei į juos kreipsi dėmesi tai neatstos. Šarmas patiko tik dėl didesnio pasirinkimo viešbučių su koralais.
Tai nėra pats geriausias viešbutis. Bet už kainą kurią mums pasiūlė tai manau geras. O aš perskaičiau trim kalbom atsiliepimus apie Stella ir pasirinkau jį. Daugiausiai geri atsiliepimai tiek lietuvių, tiek rusų, tiek britų.
Ačiū už atsakyma, nes būtent dėl kainos ir abejoju, nes nelabai žinau, kas yra "gera kaina" būtent tokiam atvejui.
O kokie geriausi viešbučiai Jūsų nuomonė
?