Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Mes 01 25 vykstam i Stella Makadi Hurgadoj su TezTuru. Gal yra pakeleiviu? bigsmile.gif
Prognozes rodo apie 20-23 laipsnius; Lt su tokia temperatura tik su megztiniais, idomu kokius rubus ten imti? Del mazos santykines oro dregmes turetu pakakti silumos normaliai pasidegint? Ar nelabai?
Atsakyti
Gal turite kokių komentarų apie Tabą?

O gal net konkrečiai apie šį viešbutį Swiss Inn
?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soul: 14 sausio 2011 - 17:46
mes tai kai vaziuojam 22 sausio i Hilton long beach hurgadam, tai su vaiku kuriam 1metukai ir menuo, tai sake neblogai, nes yra sildomi baseinai, viso ju ten 6, ir yra spec.meniu vaikams, ypac didele viesbucio teritorija, bet vaikui tai vis tiek vezsim savo maista, tyreles, beje kaina tai uz 10 dienu viskas iskaiciuoja 2450 lt zmogui su viza,
Atsakyti
QUOTE(Anchelika23 @ 2011 01 14, 18:51)
mes tai kai vaziuojam 22 sausio i Hilton long beach hurgadam, tai su vaiku kuriam 1metukai ir menuo, tai sake neblogai, nes yra sildomi baseinai, viso ju ten 6, ir yra spec.meniu vaikams, ypac didele viesbucio teritorija, bet vaikui tai vis tiek vezsim savo maista, tyreles, beje kaina tai uz 10 dienu viskas iskaiciuoja 2450 lt zmogui su viza,

gerai kad vesites savo maista vaikui, nes tas vaiku meniu tai bulvytes fri, desreles ir pan, geriau tada kai buna sveikuoliu meniu (ar tai dietininku, nebepamenu), ten buna virtos bulves, virti ryziai, virta mesyte thumbup.gif tik nezinau ar visuose viesbuciuose buna toks maistas, mes kai buvom Hurgadoj Sunny days Palma de Mirette viesbutyje tai tikrai buvo
Atsakyti
QUOTE(Anchelika23 @ 2011 01 14, 17:51)
mes tai kai vaziuojam 22 sausio i Hilton long beach hurgadam, tai su vaiku kuriam 1metukai ir menuo, tai sake neblogai, nes yra sildomi baseinai, viso ju ten 6,

Mes buvom 2009 vasario mėn. tai šildomas buvo tik 1 baseinas, tai jame tiršta žmonių
Atsakyti
QUOTE(Soul @ 2011 01 14, 19:37)
Gal turite kokių komentarų apie Tabą?

O gal net konkrečiai apie šį viešbutį  Swiss Inn
?

sveiki
mes buvom sitame viesbutyje pavasaryje, tai is viso autobuso i si viesbuti vaziavom vieni daugiau lietuviu nebuvo ax.gif , jis yra gale visu viesbuciu, gavome kambati i baseino puse,bet papuole kambarys su durimis i kita kambari, taikai ten atsikrauste rusai ir diena nakti gere ir dar kai ka dare tai jautemes ne kaip, gaunasi kaip vienam bute butum ax.gif tai va sitas mums nelabai patiko, bet manau galit paprasyti ir kitokio kambario
siaip kambariai tokie kaip nuotraukose grazus, tvarkingi, kambarius tvarko kiekviena diena, is ranksluosciu visko pridaro,siaip aptarnaujantis personalas neikirus, maistas kaip ir visur egipte, programa irgi tik siaip tookia, siaip jei norite ramiai praleisti laika,nu jau labai ramiai tai tada tinka drinks_cheers.gif , jei turite akvalanga ir lastus, tai paplaukus i kaire galima pamatyti labai dideliu vezliu po vandeniu , nu vienu zodziu ramiam poilsiui tinka bet tik kambariai nebutu sujungti,siaip mes kaip buvom tai buvo savininkas tai jau jie labai lakste, mes kai buvom tai dar pora baru neveike nes nebuvo irengti, nes naujas ax.gif siaip kokteiliu nedaro tik mokami, gerimus duoda iki 22val o paskui viskas staigiai pasidaro mokama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(playmate @ 2011 01 14, 11:31)
Sveiki keliautojai i Egipta  4u.gif
norejau paklausti gal kas buvot ar turite atsiliepimu apie viesbuti SEA GULL 4* Hurgadoje?
Kiek radau atsiliepimu, tai visi labai priestaringi  doh.gif

Aš esu buvus jame, man patiko. Dabar jau antri metai važiuoju į La Pasha, jis man geriausias thumbup.gif Antras pagal gerumą man See Gull mirksiukas.gif lotuliukas.gif(centre)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alri: 14 sausio 2011 - 19:51
Ar vaziavot kas i Jeruzale su vietiniais? kaip saugumas pas juos? kokia kaina i Jeruzale is Sharmo?
Atsakyti
QUOTE(nera kas @ 2011 01 14, 20:51)
Ar vaziavot kas i Jeruzale su vietiniais? kaip saugumas pas juos? kokia kaina i Jeruzale is Sharmo?

Važiavau prieš porą metų su vietiniais. Mokėjom po 110dolerių žmogui. Viskas buvo suorganizuota puikiai. Su vietiniais važiavau į tris keliones ir likau labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
mes tai va susiruosem vaziuot, o pas vaika dabar isbere uzpakaliuka, tikriausiai grybelis, tai ir nesiseka, kol isgydysim, tai tikriausiai to ir sildomo baseino nereikes, kur ten su grybeliu i baseina lyst, sad.gif
Papildyta:
QUOTE(charizsma @ 2011 01 14, 19:51)
Jo as ir del oro trydalioju..Kazkaip man atrodo bus salta ir pikta doh.gif

ir mes vaziuojam tik 22, i hurgada, irgi baisu del oro, kad nebutu taip jau salta, nes bus pinigai ismesti kaip i bala, jei net neiseis idegti bent kiek
Atsakyti
QUOTE(linaluk @ 2011 01 14, 19:45)
sveiki
mes buvom sitame viesbutyje pavasaryje,

Ačiū už komentarą 4u.gif . Mums spec. programų nereikia- važiuoju su 10 kolegų unsure.gif . O tie sujungti kambariai- tai ale blokai??? Gal pastebėjote ar vienviečiai kambariai normalūs ten? Nenorėčiau sujungta bloke su kokiu išgėrusiu rusu gyventi doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2011 01 14, 19:50)
Aš esu buvus jame, man patiko. Dabar jau antri metai važiuoju į La Pasha, jis man geriausias thumbup.gif Antras pagal gerumą man See Gull mirksiukas.gif  lotuliukas.gif(centre)

as juos kaip tik ziurineju medaus menesiui, sakykite ar yra ten ka veikti jaunimui, na ar vakarais kokie vakareliai buna? ar toli iki juros? kaip krantas? o gal ir taip ka nors placiau apie siuos viesbucius galite papasakoti, buciau jums dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti