Gal kam įdomu:
http://mailit.1312.l...php?id=MHZ1aw==
QUOTE(jonas57 @ 2011 01 09, 20:33)
tai gerai
mes iskrendam dviem savaitem sausio 11 diena.
tai jai jus nesusalot,tai ir mes gal nesusalsim.
mes iskrendam dviem savaitem sausio 11 diena.
tai jai jus nesusalot,tai ir mes gal nesusalsim.
Nesusalsit. Bent jau iki 17 val. vakaro, veliau megztukas pravers. gero poilsio.
Tiesa, nei uodu, nei skruzdziu neteko sutikti.
QUOTE(Ulitka @ 2011 01 09, 21:24)
Gali buti.
QUOTE(nera kas @ 2011 01 10, 18:43)
Sveiki,
renkames tarp šių SSH viešbučių:
-Verginia Sharm (Sol Verginia)
-Falcon Inn Viva Sharm
-Falcon Hills..
gal kas buvot šituose ir pasidalintumėte įspūdžiais? O gal kažką kito galit rekomenduot už panašią kainą?
-Falcon Inn Viva Sharm
-Falcon Hills..
gal kas buvot šituose ir pasidalintumėte įspūdžiais? O gal kažką kito galit rekomenduot už panašią kainą?
Kada ? kokia trukme ir kiek važiuojančių būtų ?
QUOTE(nera kas @ 2011 01 10, 17:43)
Sveiki,
-Falcon Inn Viva Sharm
-Falcon Hills..
-Falcon Inn Viva Sharm
-Falcon Hills..
Virginia geresnis nei Falconai, bet man ir Falcon in viva patiko, žiurint ko tikitės. Š.m. pliažas visų šių v/b buvo tas pats
QUOTE(nera kas @ 2011 01 10, 18:43)
Sveiki,
-Falcon Inn Viva Sharm
-Falcon Hills..
-Falcon Inn Viva Sharm
-Falcon Hills..
PAsižiūrėk
AMARANTE GARDEN PALMS 4 * - to maitinimas geresnis
PR CLUB EL HAYAT 4 * - šito vieta geresnė
Bet žiūrau 29 d iš rygos žymiai geresnės kainos..
Na,viskas ,keliones neturiu dar,bet atostogu data jau tiksi
Udriau,itariu,kad Jus sieja su agenturom kazkas? Gal ir man galima ka nors gero/pigesnio gauti,a? Vaziuojam dviese ,noretumem 10 dienu,jei kelione nera veliau,nei 20 d. Anksciausiai galimpakelt sparnus 19 d. AI butu tiesiog idealu,viesbucio net nezinau lygio,bet man visai tiko Minimarkas ir Calimera Prasciau gal nenoreciau
Udriau,itariu,kad Jus sieja su agenturom kazkas? Gal ir man galima ka nors gero/pigesnio gauti,a? Vaziuojam dviese ,noretumem 10 dienu,jei kelione nera veliau,nei 20 d. Anksciausiai galimpakelt sparnus 19 d. AI butu tiesiog idealu,viesbucio net nezinau lygio,bet man visai tiko Minimarkas ir Calimera Prasciau gal nenoreciau
QUOTE(Ulitka @ 2011 01 10, 10:40)
Pritariu !Tikrai taip..musu vaikas labai nukentejo!!Siaubingai (apie 40 nukandimu) Ir mes padareme pirma vakara ta klaida... vakare uzdegem sviesa,kai buvo praviros balkono durys
Bet kaip įdomiai su tais uodais... Mes tai nei vieno uodo nematėm...
QUOTE(brasta @ 2011 01 10, 21:20)
Bet kaip įdomiai su tais uodais... Mes tai nei vieno uodo nematėm...
Tai taip-tikrai,kad idomiai Mes,kai buvom,nei vieno nematem,kita savaite vaziavusius jie tiesiogine prasme EDE Gal mes neskanus buvom
QUOTE(Jofky @ 2011 01 10, 17:56)
Virginia geresnis nei Falconai, bet man ir Falcon in viva patiko, žiurint ko tikitės. Š.m. pliažas visų šių v/b buvo tas pats
as irgi rinkausi tarp siu.pasirinkai falcon hills,nes geriausi atsiliepimai.tai buvo vienintelis is siu variantu,kur sutapo tiek rusu,tiek,anglu,tiek lenku teigiama nuomone
Kaskaip net nepagalvojau apie uodus, reiks gal koki Bens isidet Dar norejau paklaust apie isvykos Super Safari ir Isplaukimas i Rojaus sala , ar buvot ar verta?