Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Vat tai tau blink.gif

Na,bet isskridimo data pasislinko truputi i veliau,tai gal ir bus mums vietele 4u.gif Calimeroj buvau,Minimarke taip pat... Gal kas geresniu (kad kaina ne kosmine butu) pasiulyt gali?
Atsakyti
QUOTE(GABUSKA @ 2011 01 09, 15:41)
Vat tai tau  blink.gif

Na,bet isskridimo data pasislinko truputi i veliau,tai gal ir bus mums vietele  4u.gif  Calimeroj buvau,Minimarke taip pat... Gal kas geresniu (kad kaina ne kosmine butu) pasiulyt gali?

g.gif as tai trecia kelione per 3 metus i egipta perku per http://www.easytrave...ex.php/lt/trips
g.gif nelabai kur pigiau randu,nu ir kol dar nekarto nepavede pasitikiu jais.
Atsakyti
QUOTE(GABUSKA @ 2011 01 09, 10:16)
Dekui,tai taip ir darau  bigsmile.gif  O latviskai dar neismokau,tad geriau net neziuresiu  lotuliukas.gif

narsyti galima bet kokia kalba,jei kompiuteryje turite verteja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GABUSKA @ 2011 01 09, 15:41)
Vat tai tau  blink.gif

Na,bet isskridimo data pasislinko truputi i veliau,tai gal ir bus mums vietele  4u.gif  Calimeroj buvau,Minimarke taip pat... Gal kas geresniu (kad kaina ne kosmine butu) pasiulyt gali?

kaip minimarkas? pries kiek buvot?
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2011 01 09, 15:44)
kaip minimarkas? pries kiek buvot?

Jauciu,kad ten pat ir trauksiu smile.gif

Balandi buvom smile.gif Man patiko thumbup.gif Net nezinau,kuom galeciau pasiskust rolleyes.gif Buvo sauni kompanija,jura,saule,siluma ,ekskursijos ,tad nebuvo kada ieskoti kokiu minusu biggrin.gif

Jolita-yra,bet namie... mirksiukas.gif

Jonai,dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GABUSKA: 09 sausio 2011 - 18:10

Zinau, kad lektuve nebera vietu 01,18 d. skrydziui i Hurgada, jei kas noretu - galeciau perleisti 2 kelialapius i Sunrise Le Jardin del pasikeitusiu nepalankiu aplinkybiu.....

i az.
Atsakyti
Sveiki,

mes vakar tik is Egipto, tai atsipute ir pailseje. Iberotel Makadi Oasis nenuvyle, oras buvo visai nieko-23 silumos, vanduo 23 ir 24 silumos, vakarais reikejo megztuku, nes vejukas buvo, rykliu nesutikom, dabar bandom atsigauti. ax.gif
Kazkas klause apie Minimarka, tai kartu skrido seima, sake, kad nepatiko labai-elektra daznai dingdavo, aplinkui kazkokie remontai, tai gelbejo ekskursijos.
Kas ruosiasi artimiausiu metu skristi, sekmes ir gero poilsio. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 09 sausio 2011 - 19:04
QUOTE(Paja @ 2011 01 09, 19:03)
Sveiki,

mes vakar tik is Egipto, tai atsipute ir pailseje. Iberotel Makadi Oasis nenuvyle, oras buvo visai nieko-23 silumos, vanduo 23 ir 24 silumos, vakarais reikejo megztuku, nes vejukas buvo, rykliu nesutikom, dabar bandom atsigauti. ax.gif
Kazkas klause apie Minimarka, tai kartu skrido seima, sake, kad nepatiko labai-elektra daznai dingdavo, aplinkui kazkokie remontai, tai gelbejo ekskursijos.

na va o prognozės rodė 19 -20 laipsnių.. tai pasideginot? bigsmile.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 01 09, 19:10)
na va o prognozės rodė 19 -20 laipsnių.. tai pasideginot?  bigsmile.gif ..

Aha. mirksiukas.gif Joo, prognozes buvo baisios, o dar i tema uzejusi kiekviena diena negatyvo paskaitydavau-salta, bus dar salciau, lyjo, kiauliu gripas ir t.t. Net nuliudusi buvau, bet pamaniau, kad panasiu metu jau esam buve, tai gal nesusalsim. Taip ir buvo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2011 01 09, 19:14)
Aha. mirksiukas.gif Joo, prognozes buvo baisios, o dar i tema uzejusi kiekviena diena negatyvo paskaitydavau-salta, bus dar salciau, lyjo, kiauliu gripas ir t.t. Net nuliudusi buvau, bet pamaniau, kad panasiu metu jau esam buve, tai gal nesusalsim. Taip ir buvo. thumbup.gif

tai va , kad tos prognozės kažkokios ne tokios , egiptui ryškiai netinka smile.gif ... svarbu kad neužtrauktų saulės , tada bus šilta .. mes kai buvom kovo mėn praeitais metais, tai užtraukė kokiom 4 dienom saulė.. jokio pasideginimo.. tik girdėjau kad tokiam ilgam laikui nedažnai užtraukia .. tikėkimės geriausio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2011 01 09, 20:14)

thumbup.gif tai gerai

smile.gif mes iskrendam dviem savaitem sausio 11 diena.

sunglasses2.gif tai jai jus nesusalot,tai ir mes gal nesusalsim.
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2011 01 09, 19:03)
Sveiki,

Ir mes vakar ))) Turbut kartu atskridom bigsmile.gif
QUOTE(Paja @ 2011 01 09, 19:14)

Va va ))) it as jau norejau padekoti JONUI))) lotuliukas.gif uz toki pesimizma)))) Vis blogai viskas ir blogai doh.gif lotuliukas.gif Irgi buvau issigandusi)))
Bet buvo viskas LABAI GERAI!!!!!SUPER!!! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 09 sausio 2011 - 21:27