Sveiki
Man taip pat nusimato sio menesio 18 diena atostogos Noriu i Egipta ,net labai ,bet kol kas jokiu geru pasiulymu is agenturu nematau o gal ir ieskot nemoku... Pernai,balandy radau pigiau kelione,nei dabar....
QUOTE(GABUSKA @ 2011 01 08, 13:08)
Sveiki
Man taip pat nusimato sio menesio 18 diena atostogos Noriu i Egipta ,net labai ,bet kol kas jokiu geru pasiulymu is agenturu nematau o gal ir ieskot nemoku... Pernai,balandy radau pigiau kelione,nei dabar....
ka radau geresnio imeciau i http://www.supermama...howtopic=681035
Sveiki.
Esam buve porą kartų Egipte, o šiais metais planuojam skristi vasario antroj pusėj. Aš su dukryte ir imu abu savo tėvelius. Kiek permečiau temą tai neradau ko ieškojau Gal kas galit rekomenduot viešbutį Hurgadoj, kad būtų įdomiau su vaiku? Norėčiau tikriausiai 4*, kad įpirkčiau... Būčiau laaaabai dėkinga
Ir dar klausimas vienas iškilo. Kadangi mes važiuojam 3 suaugę ir 1,5 metų vaikas, kaip čia su kambariais daryt Yra šeimynių numerių, bet ar tada ženliai pabrangsta?
Būsiu labai dėkinga kas mane pakonsultuos
Esam buve porą kartų Egipte, o šiais metais planuojam skristi vasario antroj pusėj. Aš su dukryte ir imu abu savo tėvelius. Kiek permečiau temą tai neradau ko ieškojau Gal kas galit rekomenduot viešbutį Hurgadoj, kad būtų įdomiau su vaiku? Norėčiau tikriausiai 4*, kad įpirkčiau... Būčiau laaaabai dėkinga
Ir dar klausimas vienas iškilo. Kadangi mes važiuojam 3 suaugę ir 1,5 metų vaikas, kaip čia su kambariais daryt Yra šeimynių numerių, bet ar tada ženliai pabrangsta?
QUOTE(Cererakennel @ 2011 01 08, 12:43)
bet kuro mokesčius gi turi pridėti, negali nenorėti to padaryti ..dėl užsakymo per lt agentūras sutinku , man agentūrą pateikė tokią pačią kainą kaip jų psl
Prie pradinės kainos viskas pridėta ir kuro mokesčiai, lentelėje tik išskaido už ką moki. Pradinė kaina nepadidėja.
Papildyta:
QUOTE(Udrius @ 2011 01 08, 12:36)
Na bet pradiniame puslapyje nurodyta su mokesčiais. Tik užsakymo metu ten prisidedi ką nori ir ką nenori. Tarkim lenkų draudimo nereikia dėtis. Bet kokiu atveju geriau užsakyti per Lietuvos agentūrą, nes gausite tą patį ką per lenkus užsakinėdami.
Mums buvo patogiau uzsakinėti tiesiogiai ir susimokėjom iš namų neišeidami ir pasiūlymus patys radom pigiau, nei agentūra Lietuvoje siūlė, viskas operatyviau. Jeigu kas neaišku lenkų agentūros agentai patys paskambina, o šiaip el. paštu viską galima suderinti.
QUOTE(Sirenete @ 2011 01 08, 15:55)
Prie pradinės kainos viskas pridėta ir kuro mokesčiai, lentelėje tik išskaido už ką moki. Pradinė kaina nepadidėja.
Papildyta:
Mums buvo patogiau uzsakinėti tiesiogiai ir susimokėjom iš namų neišeidami ir pasiūlymus patys radom pigiau, nei agentūra Lietuvoje siūlė, viskas operatyviau. Jeigu kas neaišku lenkų agentūros agentai patys paskambina, o šiaip el. paštu viską galima suderinti.
Papildyta:
O gal zinote kokia Lenkijos ar Latvijos kelioniu agentura, kuri patikimai organizuotu keliones
QUOTE(Bertoska @ 2011 01 08, 13:51)
Sveiki.
Nebūtinas Jums šeimyninis kambarys, yra viešbučių ku kambariais, kuriuose yra dvi dvigulės lovos
QUOTE(mėtėja @ 2011 01 08, 17:06)
O gal zinote kokia Lenkijos ar Latvijos kelioniu agentura, kuri patikimai organizuotu keliones
Mes važiavom su eccoholiday. Priekaištų neturim. Jeigu kyla klausimų greitai ir aiškiai atsako, paaiškina, visus formalumus sutvarkėm internetu. Su itaka, kiek teko bendraut,i taip pat manau viskas ok. Kiek domėjomės, per šias agentūras kelionės kaip ir pigiausios.
QUOTE(mėtėja @ 2011 01 08, 16:06)
Patikimumas tikrai nesu garantuota... keleta kelionių organizatoriu:
http://www.eccoholiday.com/
http://www.itaka.pl/
http://www.alfastar.pl/
http://www.sunfun.pl/index.php
ir dar ju ten yra daug. Bet noriu pasakyti viena dalyką- mano patirtis sako, kad naudojantis lietuviu kelionių agentūros paslaugomis-tam tikromis- galima gauti nuolaidą bei nemokėti už pinigų pervedimus... Mums kiekvieną karta buvo pigiau nei būtume užsisakę tiesiai internetu.
http://www.itaka.pl/...ny/2/i/2482.php
Ir mes tik uzsisakem kelione, sausio 30d.
Keliausim su mazyle 1.5 metuku... Gal pakeleiviu rasim?
Skrendam i Sarm el seicha.
ir mes 30 isvarom, tik saviske nutarem palikti namie, jai irgi 1,5 metuku
i koki jus viesbuti?
i koki jus viesbuti?
QUOTE(Sirenete @ 2011 01 08, 16:55)
Papildyta:
Papildyta:
Tai vat ir visa bėda, kad ve visos agentūros lietuvoje moka patikimai užsakinėti keliones iš lenkų . Bet tos kurios moka lygiai taip pat gali pasiūlyti ir parinkti keliones Jums neišeinant iš namų
Kadangi nedaug keliauju ir visada pasikliaudavau tik musu LT agenturomis,paaiskinkite visa ta sistema su Lenkais ,jei nesunku.... Kalbos ju nezinau,su anglu taip pat butu kebloka..... Ar apsimoketu is KLP vaziuot per Lenkija? Ar ten kelione uzsisakai is karto su viesbuciu ir maitinimu,ar tik skrydziu ir t.t.