Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(mamairute @ 2011 01 04, 16:58)
swoon.gif  swoon.gif Prieš daug metų buvau GOLDEN FIVE CITY, viskas ten buvo afigiennai, tik renovacijos verkiant prašėsi bigsmile.gif

Na aš irgi pažiūrėjau, kad ten tokie visai normalūs viešbučiai, bet kai paskaičiau kas po žvaigždute tai visko galėjo nutikti...

* Попадание в черный список отелей Египта никак не связано с частным мнением, а основано на конкретных и неоднократных случаях, связанных с нарушением прав туриста: отсутствие лицензий, массовыми отравлениями, перепродажи уже оплаченных и забронированных номеров, несоответствие качества отельных услуг, создания условий отдыха, которые приводят к травмам и к смертельным случаям с отдыхающими и др
Atsakyti
QUOTE(lyyra @ 2011 01 04, 15:53)
Noriu pasisakyti apie si viesbuti is matytos foto kai buvo idejus berods Rasyte,nesirinkciau viesbucio kurio du pastatai vienas pries kita tai vaizdelis bus i kaimyno langus ir soninis vaizdas i jura kaip suprantu.Jei noresite vakare ramiai pasedeti balkone tai nemanau,kad privalumas priesais kitu langai. mirksiukas.gif

ten arba į gatvę, arba į jūrą, jie ne vienas priešais kitą, o šalia ir tarp jų pakankamai didelis atstumas. Išduok paslaptį - ko ten balkone sėdėti?
Papildyta:
QUOTE(-luka- @ 2011 01 04, 16:00)
Dekui uz patarimus,jau uzsakiau pas drauge banke dirbancia kad doleriu smulkiu parinktu  biggrin.gif , dar registraturoj desiu doleriu i pasa ir dar saldainiu ir sokoladu nuvesiu sustiprinti draugystei  lotuliukas.gif  Mes vaziuojam sausio 27 d.  4u.gif O vaistus tai vis tike jauciu nusipirksiu, gal tada neprireiks  lotuliukas.gif  g.gif , nes ju kaina juokinga gal 2-3 Lt  smile.gif

geros Tau kelionės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 03, 16:59)
Tik kainos ten neadekvačios bigsmile.gif

Visiskai sutinku - kainos skiriasi. Bet... Jei vaziuodama i Egipta nesirinkciau viesbucio su maziau kaip 5zv, tai Kanaruose man uztenka ir 3zv ax.gif

Mamairute, puiku kad jums taip prie dusios Egiptas. Bet tai nera privalu visiems taip jaustis mirksiukas.gif

P.S. Tai liecia ir vaizda pro balkona lotuliukas.gif Man mieliau juros osimas, nei gatves triuksmas tongue.gif
Atsakyti
Nerandu info, ar iš Šarm el šeicho veža į Aleksandriją. Kelionė Kairas Aleksandrija kaip suprantu organizuojama tik iš Hurgados ax.gif Gal kas tiksliai žinote?
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2011 01 04, 16:06)
Na aš irgi pažiūrėjau, kad ten tokie visai normalūs viešbučiai, bet kai paskaičiau kas po žvaigždute tai visko galėjo nutikti...

* Попадание в черный список отелей Египта никак не связано с частным мнением, а основано на конкретных и неоднократных случаях, связанных с нарушением прав туриста: отсутствие лицензий, массовыми отравлениями, перепродажи уже оплаченных и забронированных номеров, несоответствие качества отельных услуг, создания условий отдыха, которые приводят к травмам и к смертельным случаям с отдыхающими и др

Va va aš irgi perskaičiau ir apšalau - dar prieš porą metų jį ,,čiupinėjau'', tai kaina buvo bizbožna. O man tokie nerealūs prisiminimai iš jo, įsivaizduoji, ten vargšus turistus su keltuvu nuo viešbučio stogo trosu iki pliažo nuleidžia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2011 01 04, 16:15)
Visiskai sutinku - kainos skiriasi. Bet... Jei vaziuodama i Egipta nesirinkciau viesbucio su maziau kaip 5zv, tai Kanaruose man uztenka ir 3zv ax.gif

Mamairute, puiku kad jums taip prie dusios Egiptas. Bet tai nera privalu visiems taip jaustis mirksiukas.gif

P.S. Tai liecia ir vaizda pro balkona lotuliukas.gif Man mieliau juros osimas, nei gatves triuksmas tongue.gif

Man Kanarų kainos ir pažinimo santykis visiškai neadekvatus, gaila taip leisti pinigus, tada jau geriau šiek tiek pridėti ir - į Tailandą. O Egipte aš ir iš penkių, ir iš keturių žv. neiškritau biggrin.gif
Taip, man tikrai prie dušios Egiptas, tik ne ta prasme kaip galvoji. Aš pavyzdžiui visai neturiu problemų su arabais, manęs jie neužknisa, man labai patinka vaikštinėti gatvelėmis, mane žavi ta specifika, matyt anieji tai jaučia ir gana padoriai su manim elgiasi. Pati būdama turistė matau, kaip turistai iš buvusios TSRS elgiasi, kiek arogancijos, pasibjaurėjusių žvilgsnių, nemažai lietuvių irgi ne išimtis. Tai vat man ir kyla klausimas - ko tada ten važiuot? Aš va dar turiu neatliktų reikalų Egipte - reiktų kokią savaitę pagyvent Kaire ir aplinkui pasimalt, tik kad visiems kartu nesigauna mažius dar lyg ir mažokas, kad kelionėje visiškai be vaikiškų atrakcijų liktų unsure.gif
Kaip minėjau dėl vaizdų man jokio skirtume, pareiname tik permiegoti, ir jei už vaizdą reikia mokėti štuką litų, tikrai nemokėsiu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(pievu medus @ 2011 01 04, 16:17)
Nerandu info, ar iš Šarm el šeicho veža į Aleksandriją. Kelionė Kairas Aleksandrija kaip suprantu organizuojama tik iš Hurgados  ax.gif Gal kas tiksliai žinote?

Va čia Novaturo info:
Kairas - Aleksandrija

Kaina:
Suaugusiam – apie 165, -USD
Vaikui (2-12m.) – apie 95, -USD

Kurortai, iš kurių organizuojama:
Hurgada, Makadi Bay, Soma Bay, El Gouna, Madinat Makadi.
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 04, 17:36)
Va čia Novaturo info:
Kairas - Aleksandrija

Kaina:
Suaugusiam – apie 165, -USD
Vaikui (2-12m.) – apie 95, -USD

Kurortai, iš kurių organizuojama:
Hurgada, Makadi Bay, Soma Bay, El Gouna, Madinat Makadi.

Ačiū, šitai radau, ieškojau ir per vietines agentūras, bet sakau, gal žiopla esu, kad nerandu 4u.gif
Atsakyti
[quote=mamairute,2011 01 04, 17:10]
ten arba į gatvę, arba į jūrą, jie ne vienas priešais kitą, o šalia ir tarp jų pakankamai didelis atstumas. Išduok paslaptį - ko ten balkone sėdėti?
Papildyta:
na kai buvo ideta foto,kad katik gryzo is sio viesbucio tai buvo langai pries langus,o kur besedet jei vaziuoji su mazais vaikais ir kurie eina miegoti anksti?pas mus buvo didziule terasa i soda tai ir megavomes gamta su taure vyno.Na kiekvienam savi interesai ir poreikiai,as tik isreiskiau savo poreikius vaziuojant su vaikais. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2011 01 04, 17:49)
Ačiū, šitai radau, ieškojau ir per vietines agentūras, bet sakau, gal žiopla esu, kad nerandu  4u.gif

Iš vietiniu 2 d. apie 135 USD
Atsakyti
Nors vaziavom ir be vaiku, bet balkone pasededavau, ir man priesai buve atostogautojai netrukde schmoll.gif Jie ten pat taip pat ramiai sedejo kaip ir mes lotuliukas.gif Aisku, jei butu pradeje daryti/elgtis taip kaip nederetu hihihi.gif gal ir butu buve nemalonu lotuliukas.gif
Ai, viena karta isejus i balkona pamaciau kitoje puseje moteri, kuri iki puses nuoga nuo apacios isejo pasiimti kazko pakabinto balkone, tai juokas sueme, papasakojau SB, tai jis pasipiktino ko jo nepakvieciau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 04, 15:36)
Man Kanarų kainos ir pažinimo santykis visiškai neadekvatus, gaila taip leisti pinigus, tada jau geriau šiek tiek pridėti ir - į Tailandą. O Egipte aš ir iš penkių, ir iš keturių žv. neiškritau biggrin.gif
Taip, man tikrai prie dušios Egiptas, tik ne ta prasme kaip galvoji. Aš pavyzdžiui visai neturiu problemų su arabais, manęs jie neužknisa, man labai patinka vaikštinėti gatvelėmis, mane žavi ta specifika, matyt anieji tai jaučia ir gana padoriai su manim elgiasi. Pati būdama turistė matau, kaip turistai iš buvusios TSRS elgiasi, kiek arogancijos, pasibjaurėjusių žvilgsnių, nemažai lietuvių irgi ne išimtis. Tai vat man ir kyla klausimas - ko tada ten važiuot? Aš va dar turiu neatliktų reikalų Egipte - reiktų kokią savaitę pagyvent Kaire ir aplinkui pasimalt, tik kad visiems kartu nesigauna mažius dar lyg ir mažokas, kad kelionėje visiškai be vaikiškų atrakcijų liktų unsure.gif
Kaip minėjau dėl vaizdų man jokio skirtume, pareiname tik permiegoti, ir jei už vaizdą reikia mokėti štuką litų, tikrai nemokėsiu schmoll.gif

Labai idomu paskaityti kitu pamastymus atostogu atzvilgiu thumbup.gif Ydomu pamatyti, kokie mes visi skirtingi.
Na gerai, as post sovietikus, bet mb to neragaves isviso. Bet zjevybos Egipte manau jis niekada nepamirs lotuliukas.gif Kaip zmogutis dziaugesi, dar jachtos igulai pazadejo, jei gera zvejyba bus, tai atsilygins labai dosniai. O finalas buvo... na isdure vargsely baltaji biggrin.gif Tas ir nepatinka egiptieciuose, kad jie turistuose mato $$$$ ir to ne neslepia, reikalauja. Jei jie butu suorganizave padoria zvejyba, garantuoju, kad mb verztusi atgal kaip patrakes ir pinigu tam tikrai nepagailetu.

Niekada nepamirsiu vieno baliuko vienoj Graikijos saloj, totalaus uzkampio uzeigelej. As puikiai supratau, jog savininkas tikejosi, jog atsilyginsime. Tik zmogutis nepriminejo kas pusvalandis, kad mes nepamirstume gerai atsilyginti.... Jis atvere savo namu duris, dusia wub.gif As tos vakaruskos niekada neuzmirsiu wub.gif

Niekada nemaniau, kad kada nors vaziuosiu i Kanarus, bet atsiradus dukriukui, tai nuostabi, saugi vieta ilsetis. Galiausiai ir mb zvejyboje neisdurinejo niekas lotuliukas.gif Ismokom kitaip ilsetis, dziaugtis kitais dalykais nei buvom yprate. O kadangi dukra paaugo iki gydytoju rekomenduojamo amziaus egzotiskesnem kelionem, tai trauksim ir i Tailanda.

Atostogu metu pupai leizdiam ilgiau pavakarineti, bet vistik apie 21val ji turi buti lovoje, o va tada patogiai isitaisom balkone su kokia vyno taure ir galim ramiai apibendrinti dienos ispudzius, paplanuoti kita diena. Ar siaip pasvajoti biggrin.gif Ir aisku pasidziaugti vaizdu pro balkona lotuliukas.gif
Atsakyti

labai įdomu ar tema apie Kanarus, ar apie Egiptą... Kiek suprantu cia pateikiama info apie Egiptą???
Kas liečia keliones - niekas nenuginčys, ka Egiptas lietuvišką žiemą vienintelis pigus kurortas, kur šilta. Ir šioje temoje turbut mes visi dalinames info kaip geriausiai isleisti pinigus gaunant daugiausiai malonumu ir maziausiai neigiamu emociju...
Kas liečia skirtingą supratimą apie keliones, apie tai skirtingai supranta ir egiptieciai ir tailandieciai ir ispanai ir t.t.
Egipte reikia ismokti gyventi, kavinese ir restoranuose ismokti pasirinkti tau tinkama maista, suvokti, kokia įtaką daro bakšišas, galu gale geranoriskai elgtis ir gerbti vietinius. Aišku jeigu laikom save išsilavinusiais.
Suvokim, kad Hurgadoje atvaziave prekeiviai privalo uzdirbti savo seimai pinigus(-jie neturi sodros, kuri susirgus mokes biuleteni ir t.t.) ir todel jie taip draskosi... Bet jie puikiai supranta zodi ne, be to jie labai gerai atskiria ar tu pirma karta egipte, ar pirmas dienas.... Be to jeigu sumoki uz diena 150-200 litų, pamastykim ka mes gausim savo pajūry už tokius pinigus. O siaip buvau ir 5 ir 4* ir 3* egipte, visur tiko, patiko, nes pagrinde viesbuty miegi, aisku tai sis tai tas kliuva, bet tai labiau tiesiogiai siejasi su mokama pinigų suma...
Beja, su sokoladu- tikrai vietiniai sokolado nelabai supranta- juodas ir kartus. Bet tai keliu vietiniu nuomone, aisku jie dziaugiasi tuom... gerbdami mus:)
Atsakyti
Adia3 atsiprasau uz nugrybavima nuo temos ax.gif Tiesiog tigriuke vaziuoja atostogauti su vaikais pirma karta i uzsieni ir issakiau savo nuomone, kad su vaiku tikrai nevziuociau i Egipta. O ypac kaip pirma karta uzsienin... Tiesiog Egiptas labai specifine salis ir nevisi sugeba pamilti sia saly 4u.gif
Atsakyti