QUOTE(pievu medus @ 2011 01 04, 16:06)
Na aš irgi pažiūrėjau, kad ten tokie visai normalūs viešbučiai, bet kai paskaičiau kas po žvaigždute tai visko galėjo nutikti...
* Попадание в черный список отелей Египта никак не связано с частным мнением, а основано на конкретных и неоднократных случаях, связанных с нарушением прав туриста: отсутствие лицензий, массовыми отравлениями, перепродажи уже оплаченных и забронированных номеров, несоответствие качества отельных услуг, создания условий отдыха, которые приводят к травмам и к смертельным случаям с отдыхающими и др
Va va aš irgi perskaičiau ir apšalau - dar prieš porą metų jį ,,čiupinėjau'', tai kaina buvo bizbožna. O man tokie nerealūs prisiminimai iš jo, įsivaizduoji, ten vargšus turistus su keltuvu nuo viešbučio stogo trosu iki pliažo nuleidžia
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2011 01 04, 16:15)
Visiskai sutinku - kainos skiriasi. Bet... Jei vaziuodama i Egipta nesirinkciau viesbucio su maziau kaip 5zv, tai Kanaruose man uztenka ir 3zv
Mamairute, puiku kad jums taip prie dusios Egiptas. Bet tai nera privalu visiems taip jaustis
P.S. Tai liecia ir vaizda pro balkona
Man mieliau juros osimas, nei gatves triuksmas
Man Kanarų kainos ir pažinimo santykis visiškai neadekvatus, gaila taip leisti pinigus, tada jau geriau šiek tiek pridėti ir - į Tailandą. O Egipte aš ir iš penkių, ir iš keturių žv. neiškritau
Taip, man tikrai prie dušios Egiptas, tik ne ta prasme kaip galvoji. Aš pavyzdžiui visai neturiu problemų su arabais, manęs jie neužknisa, man labai patinka vaikštinėti gatvelėmis, mane žavi ta specifika, matyt anieji tai jaučia ir gana padoriai su manim elgiasi. Pati būdama turistė matau, kaip turistai iš buvusios TSRS elgiasi, kiek arogancijos, pasibjaurėjusių žvilgsnių, nemažai lietuvių irgi ne išimtis. Tai vat man ir kyla klausimas - ko tada ten važiuot? Aš va dar turiu neatliktų reikalų Egipte - reiktų kokią savaitę pagyvent Kaire ir aplinkui pasimalt, tik kad visiems kartu nesigauna mažius dar lyg ir mažokas, kad kelionėje visiškai be vaikiškų atrakcijų liktų
Kaip minėjau dėl vaizdų man jokio skirtume, pareiname tik permiegoti, ir jei už vaizdą reikia mokėti štuką litų, tikrai nemokėsiu
Papildyta:
QUOTE(pievu medus @ 2011 01 04, 16:17)
Nerandu info, ar iš Šarm el šeicho veža į Aleksandriją. Kelionė Kairas Aleksandrija kaip suprantu organizuojama tik iš Hurgados
Gal kas tiksliai žinote?
Va čia Novaturo info:
Kairas - Aleksandrija
Kaina:
Suaugusiam apie 165, -USD
Vaikui (2-12m.) apie 95, -USD
Kurortai, iš kurių organizuojama:
Hurgada, Makadi Bay, Soma Bay, El Gouna, Madinat Makadi.