QUOTE(jovana @ 2011 01 03, 21:56)
Cerera, mes iš Hurgados keliavom. tai kai man totaliai pelėdai - ankstyva kelionė - reiškia - varginanti.. nors mes važiavom net nesudėję bluosto - nes visą naktį žaidėm
tai miegas autobuse - pati žinai.. o jei su vaikai, tai bent jau D turėtų žiauriai atsibost, A turėtų iškentėt ... bet man ten labai gražu..
šiaip tai maniškiai ištvermingi..
o važiavimas autobusu mano Domcei iš viso įvykis
..
prisiminiau kokią klaidą Novaturo atstovų dėka padariau kai buvom Šarm eil Šeike .. gidas mane ramiai nuteikė, kad su 4,5 metų vaiku i Mozės kalną įmanoma įlipti
.. O jei kas, yra kupranugariai - paneš.. Iki šiol pamenu tą savo vargšą vaikelį , lipantį tamsoje, apmuturiuotą skarom, naktį ir nesuvokiantį kokio š... mes jį čia atvilkom.. pusiaukelėje nusrpendėm pasiimt kupranugarį.. o ant jo tik vienas žmogus sedėt gali
blyn galvojau nuleisiu gidą i tarpeklį kokį.. Aš vos ant jo pasedėčiau o čia vieną vaiką.. žodžiu pusiaukelėje apsisukom atgal, vienas iš gidų mus palydėjo žemyn.. Tamsu, pradėjo prožektorius išsikrovinėt, nesimato kur eit.. nusileidus kavinė užrakinta , šalta, daiktai viduje.. Išėjusieji grįš tik po kokių 5 val.. Vietinis sargas priėmė į savo sargo būdelę, kurioje radom dar bent kelias turistes , besiglaudžiančias.. Vaikas mano iš karto ant suoliuko nulūžo.. niekada neužmiršiu šios patirties.. gera ji buvo vienok.. Supratau kokie mano vaikai ištvermingi.. nė karto nesuverkė, nesuzyzė..
moralas... nesiimkit mažų vaikų į Mozės kalną... ten stipriam vyrukui tikras išbadymas