Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Tosk @ 2011 01 03, 17:46)
As sutinku su siuo jusu pasisakymu mirksiukas.gif Maziems vaikams tolimos ekskursijos netinka drinks_cheers.gif O tarkim Hurghadoj daugiau ir nera ka veikti tik viesbutyje trintis. Todel Kanaru salos daug draugiskesnes vaikams, nes daug atrakciju lengvai pasiekiamos 4u.gif

Tik kainos ten neadekvačios bigsmile.gif
Atsakyti
Siulyciau aplankyti Aleksandrija smile.gif su draugais aplink apvazinejom papludimius,tai thumbup.gif
Atsakyti
o kaip dėl ekskursijos į Luxorą? Ar verta nulėkt? Pažadėjau vyrui, kad niekur šį kartą iš viešbučio kojos nekelsim, bet galvoju gal visgi verta bent iki ten nulėkt? Nemėgsta maniškis vietinių... oi nemėgsta...
Atsakyti
QUOTE(dreaminGirl @ 2011 01 03, 19:09)
Siulyciau aplankyti Aleksandrija smile.gif su draugais aplink apvazinejom papludimius,tai thumbup.gif

Gal nuotraukytes butu galima pamatyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lyyra @ 2011 01 03, 11:17)
Del povandeniniu sroviu tai nieko negaliu pasakyti,nardyti buvo uzdrausta,o prie kranto tai nesijuto,o del vejuotumo tai tikrai nebuvo vejuota isskyrus kelias dienas,nes buvo smelio audros,net ekskursijos buvo atsauktos  i safari ir i jura povandeninio grozio paziureti

Srovės buvo, bet ne kasdien (pora sykių ten buvau nusileidus..) bet kad ir košė ląstų, kai nėr srovės.. o kai srovė, tai "gelbėtojai" nelabai noriai leisdavo... kelis snorkeliuotojus pasigavo tolokai nuo nusileidimo vietos
Papildyta:
QUOTE(lietuvaite001 @ 2011 01 03, 14:34)
kažaks klausė dėl dezinfenkanto rankoms, tai mes vežėmės šitą purškaliuką:

http://www.assorti.l...is-gelis-1.html
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 01 03, 18:11)
o kaip dėl ekskursijos į Luxorą? Ar verta nulėkt? Pažadėjau vyrui, kad niekur šį kartą iš viešbučio kojos nekelsim, bet galvoju gal visgi  verta bent iki ten nulėkt? Nemėgsta maniškis vietinių... oi nemėgsta...

Luksoras yra totalus gėris, rytiniame Nilo krante šventyklos, skarabėjus, Memnoso kolosai, vakariniame - mirusiųjų karalių slėnis thumbup.gif
O ten vietinių negausu, turistai, giadai ir policija dominuoja bigsmile.gif
Atsakyti
dėkui mamairute 4u.gif gal dar galite pasakyti kokio ilgio kelionė, ar itin varginanti?

peržiūrinėjau atsiliepimus turistų apie viešbučius ir užtikau tokį komentarą prie viešbučio Harmony Makadi bay & resort
Maistas: lietuviu turistai valgo bendrame restorane su rusais ir lenkais. Vakaru europieciai - atskirai smile.gif

blink.gif kaži ar rimtai tokie dalykai gali dėtis g.gif doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 01 03, 21:47)
dėkui mamairute  4u.gif  gal dar galite pasakyti kokio ilgio kelionė, ar itin varginanti?

blink.gif kaži ar rimtai tokie dalykai gali dėtis  g.gif  doh.gif  smile.gif

Cerera, mes iš Hurgados keliavom. tai kai man totaliai pelėdai - ankstyva kelionė - reiškia - varginanti.. nors mes važiavom net nesudėję bluosto - nes visą naktį žaidėm laugh.gif tai miegas autobuse - pati žinai.. o jei su vaikai, tai bent jau D turėtų žiauriai atsibost, A turėtų iškentėt ... bet man ten labai gražu.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 01 03, 21:47)
dėkui mamairute  4u.gif  gal dar galite pasakyti kokio ilgio kelionė, ar itin varginanti?

su Tezais: 04:30 – 22:00 (1 dienos kelione is Hugardos)

http://www.teztour.l...xcursions_egypt

surasyti pasiulymai, kainos ir trukme (parsisiuntus failiuka) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 01 03, 19:11)
o kaip dėl ekskursijos į Luxorą? Ar verta nulėkt? Pažadėjau vyrui, kad niekur šį kartą iš viešbučio kojos nekelsim, bet galvoju gal visgi  verta bent iki ten nulėkt? Nemėgsta maniškis vietinių... oi nemėgsta...

Mane labai jis sužavėjo, labiau nei Gizos piramidės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2011 01 03, 21:56)
Cerera, mes iš Hurgados keliavom. tai kai man totaliai  pelėdai - ankstyva kelionė - reiškia - varginanti.. nors mes važiavom net nesudėję bluosto - nes visą naktį žaidėm laugh.gif tai miegas autobuse - pati žinai.. o jei su vaikai, tai bent jau D turėtų žiauriai atsibost, A turėtų iškentėt ... bet man ten labai gražu..  wub.gif

šiaip tai maniškiai ištvermingi.. cool.gif o važiavimas autobusu mano Domcei iš viso įvykis smile.gif ..

prisiminiau kokią klaidą Novaturo atstovų dėka padariau kai buvom Šarm eil Šeike .. gidas mane ramiai nuteikė, kad su 4,5 metų vaiku i Mozės kalną įmanoma įlipti doh.gif doh.gif .. O jei kas, yra kupranugariai - paneš.. Iki šiol pamenu tą savo vargšą vaikelį , lipantį tamsoje, apmuturiuotą skarom, naktį ir nesuvokiantį kokio š... mes jį čia atvilkom.. pusiaukelėje nusrpendėm pasiimt kupranugarį.. o ant jo tik vienas žmogus sedėt gali doh.gif doh.gif blyn galvojau nuleisiu gidą i tarpeklį kokį.. Aš vos ant jo pasedėčiau o čia vieną vaiką.. žodžiu pusiaukelėje apsisukom atgal, vienas iš gidų mus palydėjo žemyn.. Tamsu, pradėjo prožektorius išsikrovinėt, nesimato kur eit.. nusileidus kavinė užrakinta , šalta, daiktai viduje.. Išėjusieji grįš tik po kokių 5 val.. Vietinis sargas priėmė į savo sargo būdelę, kurioje radom dar bent kelias turistes , besiglaudžiančias.. Vaikas mano iš karto ant suoliuko nulūžo.. niekada neužmiršiu šios patirties.. gera ji buvo vienok.. Supratau kokie mano vaikai ištvermingi.. nė karto nesuverkė, nesuzyzė..

moralas... nesiimkit mažų vaikų į Mozės kalną... ten stipriam vyrukui tikras išbadymas
Atsakyti
QUOTE(adia3 @ 2011 01 03, 17:43)
is Varšuvos 4300 2 asmenims, 2 savaitem

Kur radot tokias kainas ????? bigsmile.gif thumbup.gif
Labai reikia nuorodos
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2011 01 03, 23:06)
....gidas mane ramiai nuteikė, kad su 4,5 metų vaiku i Mozės kalną įmanoma įlipti  doh.gif  doh.gif .. O jei kas, yra kupranugariai - paneš..

Tikrai sunku patarti, nes visų sugebėjimai ir norai skirtingi.
Mes i Mozės kalną lipom su draugais. Jie labai pavargo ir prakeikė ir mus, ir organizatorius.
Man tai buvo pati įdomiausia ekskursiją, palikusi neišdildomą įspūdį.
O štai vaikščiodama Gizoj ar Aleksandrijoj aš per 5 min taip nuvargstu, kad vos kojas pavelku. Gal dėl to, kad istorija man didžiausia nuobodybė, o gamta ir kalnai thumbup.gif
Atsakyti