QUOTE(jola333 @ 2010 12 30, 11:59)
Aš esu užsisakius mažiausių kainų pasiūlymus iš teztour, siunčia pastoviai, bet nieko panašaus nesu gavusi. Geriausiais pasiūlymas buvo 1400 Lt žmogui į 5* 7 dienom. Į Šarmą.
Nu net nežinau tada... Bet aš gi specialiai vieną pasiūlymą nukopinau, kad nepagalvotumėt, kad fantazuoju... Turiu ir daugiau visokių, bet gi neterši čia eterio senais pasiūlymais.
Gal geriau įmesiu, jei ką nors naujo ir vertingo atsiųs.
Papildyta:
Nu va Udrius jau atsakė.
QUOTE(brasta @ 2010 12 30, 12:29)
Nu net nežinau tada... Bet aš gi specialiai vieną pasiūlymą nukopinau, kad nepagalvotumėt, kad fantazuoju... Turiu ir daugiau visokių, bet gi neterši čia eterio senais pasiūlymais.
Papildyta:
Nu va Udrius jau atsakė.
Papildyta:
Nu va Udrius jau atsakė.
Tai gal tiesiog į Šarmą nebuvo geresnių pasiūlymų, o aš esu užsisakius tik keliones į Šarmą.
QUOTE(jola333 @ 2010 12 30, 11:59)
Aš esu užsisakius mažiausių kainų pasiūlymus iš teztour, siunčia pastoviai, bet nieko panašaus nesu gavusi. Geriausiais pasiūlymas buvo 1400 Lt žmogui į 5* 7 dienom. Į Šarmą.
na apie 5 viesbucius su 7 nakvynem ,tai nezinau,bet i 4 viesbuti su 14 nakvyniu,tai tezai pries kokias dvi savaites buvo atsiunte man pasiulima viskas iskaiciuota zmogui uz 15xx litu.
na cia irgi nukopinau buvusias savo ankstesniu kelioniu tikslias kainas
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
ŠARM EL ŠEICHAS (NOVATURAS): TRUMPAS KELIONĖS APRAŠYMAS
Kelionė lėktuvu: maršrutu -> Vilnius-Šarm El Šeichas / Šarm El Šeichas-Vilnius (perkant bilietą tik į vieną pusę, kelionės kaina keisis)
Išvykimo data: 2009-01-27
Kelionės trukmė: 11 naktų
Pasirinktas viešbutis: Sharm Holiday Resort
Užsakymo duomenys: Kamb. Kaina Vnt.
Dviems asmenims
(Viskas įskaičiuota) 2 2410 LTL x 1
medicininiu islaidu draudimas 2 32 LTL x 2
Vizos 50 LTL x 2
Kelionės kaina: 2574 LTL
Sumokėta: 2574 LTL
Likusi mokėtina suma: 0 LTL
............................................................................................
ŠARM EL ŠEICHAS (NOVATURAS): TRUMPAS KELIONĖS APRAŠYMAS
Kelionė lėktuvu: maršrutu -> Vilnius-Šarm El Šeichas / Šarm El Šeichas-Vilnius (perkant bilietą tik į vieną pusę, kelionės kaina keisis)
Išvykimo data: 2009-12-02
Kelionės trukmė: 11 naktų
Pasirinktas viešbutis: Mexicana Sharm Resort
Užsakymo duomenys: Kamb. Kaina Vnt.
Vienam asmeniui
(Viskas įskaičiuota) 2 1173 LTL x 2
Vizos 50 LTL x 2
Draudimas 32 LTL x 2
Kelionės kaina: 2510 LTL
Sumokėta: 2510 LTL
Likusi mokėtina suma: 0 LTL
jola333, o į Šarmą gal ir nebuvo nieko vertingo. O aš specialiai šį kartą norėjau į Hurgadą, nes gi Šarme pliažai dar buvo uždaryti. O kaip dabar įdomu...
QUOTE(brasta @ 2010 12 30, 12:29)
Papildyta:
Nu va Udrius jau atsakė.
Papildyta:
Nu va Udrius jau atsakė.
va cia tie buve gruodzio menesio pasulimai http://www.supermama...?...3915&st=576
o cia ikelsim naujus http://www.supermama...howtopic=681035
QUOTE(jonas57 @ 2010 12 30, 00:38)
tiems kurie dabar poilsiauja egipte taboje jau tikriausiai nebesaltoka,bet jau ir salta. http://pogoda.yandex.ru/taba/
na manau kad toks oras čia bus ir patys egiptiečiai nesitikėjo.. esu girdėjus, kad žmonės, sutikę Egipte Naujuosius deginosi tuo pačiu.
Pažiūrėjau, kad čia oras Taboje.. ten apskritai lyg šalčiau būna. Dėl to ir skrydžiai tik nuo kovo galo pradedami. Hurgadoje pvz gerais 4 laipsniais šilčiau dabar
QUOTE(jola333 @ 2010 12 30, 09:25)
Praeitais metais Šarme buvom kovo 2-9 dienomis, oras buvo puikus, visas dienas (išskyrus vieną pusdienį, kai buvo migla) maudėmės ir deginomės. Šiemet buvom Šarme paskutinėmis kovo dienomis, taip pat buvo karšta
kažkaip man atrodo mes panašiu laiku buvom .. negi tik virš mūsų Jaz Mirabel'o buvo migla visas dienas
Užsisakėm viešbutį ir pradėjau rast tik blogus atsiliepimus apie jį ..
Tiesa, kai pasiklausiau kaip lėktuve vieni žmonės pasakojo, kaip pas juos viešbuty ištisai reikėjo stumdytis eilėse su rusais prie maisto... Sakė, kol įsidėdavo valgyti ir grįždavo prie stalo, maistas jau būdavo atšalęs... Gultus reikėdavo eiti iš ryto užsiimti... Sakė, kad viešbutis praktiškai pilnas. Tai susimąsčiau, kad labai priklauso, kur tu pakliūsi...
Mums, matyt, tiesiog pasisekė, nes žmonių buvo labai mažai... lietuvio tai nei vieno per visą savaitę. Gal ir pats viešbutis davė labai geras kainas, kai žmonių nedaug...
Einu nuotraukose raustis... įmesiu ką nors, nors kaip sakiau, gražia aplinka jis nepasižymėjo...
Papildyta:
Ne visada tie atsiliepimai adekvatūs. Nesikrimsk per daug... Net ir apie tobuliausią viešbutį kartais prisiskaitai daug negatyvo... būna mėgėjų ne atostogaut, o priekabių ieškot...
Mums, matyt, tiesiog pasisekė, nes žmonių buvo labai mažai... lietuvio tai nei vieno per visą savaitę. Gal ir pats viešbutis davė labai geras kainas, kai žmonių nedaug...
Einu nuotraukose raustis... įmesiu ką nors, nors kaip sakiau, gražia aplinka jis nepasižymėjo...
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2010 12 30, 12:48)
Užsisakėm viešbutį ir pradėjau rast tik blogus atsiliepimus apie jį ..
Ne visada tie atsiliepimai adekvatūs. Nesikrimsk per daug... Net ir apie tobuliausią viešbutį kartais prisiskaitai daug negatyvo... būna mėgėjų ne atostogaut, o priekabių ieškot...
QUOTE(brasta @ 2010 12 30, 11:39)
nes gi Šarme pliažai dar buvo uždaryti. O kaip dabar įdomu...
Skaiciau atsiliepimus rusu psl., kad bent jau to viesbucio i kuri mes vaziuosim, plezas buvo uzdarytas.
QUOTE(brasta @ 2010 12 30, 12:39)
jola333, o į Šarmą gal ir nebuvo nieko vertingo. O aš specialiai šį kartą norėjau į Hurgadą, nes gi Šarme pliažai dar buvo uždaryti. O kaip dabar įdomu...
Kiek girdėjau, dabar jau atidaryti... Maudykis, kiek širdis geidžia...
Papildyta:
QUOTE(jonas57 @ 2010 12 30, 12:34)
na apie 5 viesbucius su 7 nakvynem ,tai nezinau,bet i 4 viesbuti su 14 nakvyniu,tai tezai pries kokias dvi savaites buvo atsiunte man pasiulima viskas iskaiciuota zmogui uz 15xx litu.
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aš esu užsisakius pasiūlymus sausio - vasario mėnesiams, todėl gruodžio mėnesio pasiūlymų man niekas nesiuntė, nes praktiškai jie manęs ir nedomino...
Skrisdami atgal nusifotografavom savo viešbutį iš lėktuvo... tas su ta apvalia įlankėle.
Papildyta:
QUOTE(jola333 @ 2010 12 30, 13:11)
Aš esu užsisakius pasiūlymus sausio - vasario mėnesiams, todėl gruodžio mėnesio pasiūlymų man niekas nesiuntė, nes praktiškai jie manęs ir nedomino...
Tai tada savaime suprantama, kad pigių kainų ir nematai.