frederica, nemažai esu visokių skraisčių esu mačiusi Burdos žurnaluose. Pamenu, kažkada siuvau vaikui siuvykloj skraistę, tai siuvėja paprasčiausiai sulenkė medžiagą per pusę ir iškirpo iš kampo kaip platėjantį sijoną kad kerpa. Ten, kur būtų liemuo sijono, bus skraistės kaklas. O paskui kapišonas konstruojasi prie kaklo pagal kaklo ilgį.
Tikiuosi suprantamai paaiškinau .
Teisingai lenny sako, jeigu kirptum pusę saulės arba saulę su didesniu vidinio apskritimo spinduliu, tada kaklą galėtum suraukti kaip nuotraukoj
Tikiuosi suprantamai paaiškinau .
Teisingai lenny sako, jeigu kirptum pusę saulės arba saulę su didesniu vidinio apskritimo spinduliu, tada kaklą galėtum suraukti kaip nuotraukoj
turiu klausima/prasyma...
Ketinu vyrui pasiuti silkine pizama. Iki siol siuvau is trikotazo. Suabejojau del kelniu konstrukcijos. Silkas- neelastingas, reikia jas daryti platesnes. O koks tada turi buti juosmuo?? Isiuvu gal nereikia daryti? O vien su guma surauktos neatrodys kaip balionas? Gal kurios nors vyras turi silkine pizama, ir galit nufotkinti, kaip atrodo ju juosmuo?
Ketinu vyrui pasiuti silkine pizama. Iki siol siuvau is trikotazo. Suabejojau del kelniu konstrukcijos. Silkas- neelastingas, reikia jas daryti platesnes. O koks tada turi buti juosmuo?? Isiuvu gal nereikia daryti? O vien su guma surauktos neatrodys kaip balionas? Gal kurios nors vyras turi silkine pizama, ir galit nufotkinti, kaip atrodo ju juosmuo?
Juosmens apimtis tokia kad klubai tilptu siaip tai nelabai ten butu prisirauke labai, nes vuru pilvukai vistiek siek tiek didesni Gali daryt prieki neraukta, o paraukt tik nugaroj.
QUOTE(Lliucija6 @ 2009 10 01, 13:29)
Taip kazkada maciau gariunuose kainavo 15 lt uz metra ne urmu,bet man gariunai labai toli tai noriu kuo daugiau suzinoti,kad nereiktu bereikalo vaziuoti.
prie kalvariju turgaus yra audiniu parduotuve
ten 2 aukste pilna visokiu spalvu
jei cia kalbama apie minsktute medziagyte dzemperiukam
yra dvieju rusiu - tokia lygi ir tokia biski kaip pagarbanota
kaina po 15 lt uz metra
kazkada pirkau nepopuliare spalva po 10 lt
bet pagrinde po 15 ..kur otkio pigiau net nezinau..kazkaip gariunuose tai is vis tokios neuzmaciau