Įkraunama...
Įkraunama...

***Patarimai siuvančioms***

QUOTE(Nightbird @ 2009 09 23, 13:45)
Sveikos, labai reikia pagalbos. Palto virsutinis skeltukas baisiai atsivepes, niekaip nerandu to priezasties, gal kas susiduret su tokia problema, arba ir nesusidure zinot kur suo pakastas  4u.gif

gal pamusalas tempia
Atsakyti
QUOTE(indreivile @ 2009 09 23, 16:37)
gal pamusalas tempia

pamusalas visur laisvas, kazkas kitka unsure.gif
Atsakyti
Tai gal siūlas nuiro, kuris sutvirtina abi skeltuko dalis?
Čia gali bet ko prisigalvoti, kai nematai. Foto galima pamatyti?
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2009 09 23, 16:49)
Tai gal siūlas nuiro, kuris sutvirtina abi skeltuko dalis?
Čia gali bet ko prisigalvoti, kai nematai. Foto galima pamatyti?

Zinoma ax.gif

user posted image

Atsakyti
[quote=Nightbird,2009 09 23, 17:00]
Zinoma ax.gif

Na, nesu profe, bet gal sukirpta negerai? toks ispudis, kad virsutine dalis per trumpa g.gif ir del to ja tempia i virsu...
Atsakyti
Nightbird, o toks skeltukas jau buvo kai nusipirkai paltą ar čia neseniai toks defektas atsirado?
Atsakyti
QUOTE(Nightbird @ 2009 09 23, 17:00)

dar taip skeltuką skėsti gali kai sukirpta ne pagal metmenis, tada jau viskas nieko nepakeisi, nes gaunasi kirpimombrokas. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2009 09 24, 19:22)
Nightbird, o toks skeltukas jau buvo kai nusipirkai paltą ar čia neseniai toks defektas atsirado?

nenesiotas, cia pati bandziau siuti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nightbird @ 2009 09 25, 12:21)
nenesiotas, cia pati bandziau siuti  blush2.gif

man taip buvo ka itiesiog neteisingai buvau prisiuvus pamusala prie skeltuko
reikejo palikti dideni laisvuma nugaros vidurio siuleje (na laisvesni pamusala, nes buvau per daug itempus) nz ar cia aiskiai parasiau g.gif
Atsakyti
Man tai to skeltuko virsutine dalis kaip ir nelabai jau atsivepus, bet va apatine tai traukia i vidu! Blogai padarytas kampas, turi buti status kampas abiejuose skeltuko galuose. Ir dar greiciausiai pamusalas traukia ta apatine dali i vidu.Pabandyk prasiardyt ir perdaryt kaip nors, gal pavyks smile.gif sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sadziuke* @ 2009 09 23, 12:39)
Sveikos siuvejeles,
sugalvojau savo bernuzeliui pasiuti varlyte, bet iskilo problema ta, kad niekaur nerandu info su iskarpom kaip ja pasiuti.
padekite prasau 4u.gif

Va paparastos surisamos varlytes siuvimo pamokele smile.gif

http://www.threadban...of-an-old-scarf

Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
Noriu pasiūti sraistę- pelerina iki žemės su gobtuvu, čia kaip raudonkepuraitės ar pelenės.
Gal įsivaizduojat kaip tai turėtų kirptis g.gif
dėkui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 25 rugsėjo 2009 - 18:49