Įkraunama...
Įkraunama...

***Patarimai siuvančioms***

Pas mane dviadatis 4-siūlis overlokas Bernina 800DL. Trikotažą siuvu su 4 siūlais.
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif artėja vestuvės mano ir dinkt į galvą,sumąsčiau pasisiųti sau nuometą.. gal kokių patarimų turėtumėt,kokią medžiagą geriausia rinktis,kaip kraščiukus gražiai padaryt (jei medžiaga nebūtų ta kaip tinkliukas,o vientisa permatoma(ko jau ko bet pavadinimo medžiagos nežinau)) ? g.gif Būtų dideeeeeeeeelis AČIŪ blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, niekaip nesusidraugauju su savo siuvimo mašina. Dėl kokių priežasčių gali velti apatinį siūlą? Blogai nustatytas įtempimas? Mėginau kelias variacijas, tačiau apatinis siūlas gaunasi toks "kaltūnas" doh.gif
Atsakyti
Balte, o apatinio siūlo rytelę teisingai įstatei? Ritelė turi suktis prie laikrodžio rodyklę.
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 09 21, 00:12)
Sveikos, niekaip nesusidraugauju su savo siuvimo mašina. Dėl kokių priežasčių gali velti apatinį siūlą? Blogai nustatytas įtempimas? Mėginau kelias variacijas, tačiau apatinis siūlas gaunasi toks "kaltūnas" doh.gif

tai ir dar patikrink, ar teisingai viršutinis, ne tik apatinis siūlas įvertas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fluitel @ 2009 09 21, 00:03)
Sveikos biggrin.gif  artėja vestuvės mano ir dinkt į galvą,sumąsčiau pasisiųti sau nuometą..  gal kokių patarimų turėtumėt,kokią medžiagą geriausia rinktis,kaip kraščiukus gražiai padaryt (jei medžiaga nebūtų ta kaip tinkliukas,o vientisa permatoma(ko jau ko bet pavadinimo medžiagos nežinau)) ?  g.gif    Būtų dideeeeeeeeelis AČIŪ blush2.gif

ta medžiaga vadinasi tiulis biggrin.gif , ji nebryzga jei nori gali iš vis nepadirbinėti, mirksiukas.gif , o paksui jau fanazija, nėriniai, karoliukai, ir kit apdailos būdai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fluitel @ 2009 09 21, 01:03)
Sveikos biggrin.gif  artėja vestuvės mano ir dinkt į galvą,sumąsčiau pasisiųti sau nuometą..  gal kokių patarimų turėtumėt,kokią medžiagą geriausia rinktis,kaip kraščiukus gražiai padaryt (jei medžiaga nebūtų ta kaip tinkliukas,o vientisa permatoma(ko jau ko bet pavadinimo medžiagos nežinau)) ?  g.gif    Būtų dideeeeeeeeelis AČIŪ blush2.gif

Ta medziaga jei ne kaip tiknliukas tai turbut turi omeny shifona. Krastus gali paprasciausiai lenkti 2 kartu po 3 milimetrus ir tiesiog per ta sulenkima pah=gal krasva prasiuti smulkiu zigzagu. Jei kirpsi isrriza, krastai graziai tada banguotusi taip apsiuvus. Siaip aisku gali kantuoti arba tiesio palenkiant prisiut juostelyte grazia ar plunksnu juosta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2009 09 21, 15:52)
Ta medziaga jei ne kaip tiknliukas tai turbut turi omeny shifona. Krastus gali paprasciausiai lenkti 2 kartu po 3 milimetrus ir tiesiog per ta sulenkima pah=gal krasva prasiuti smulkiu zigzagu. Jei kirpsi isrriza, krastai graziai tada banguotusi taip apsiuvus. Siaip aisku gali kantuoti arba tiesio palenkiant prisiut juostelyte grazia ar plunksnu juosta biggrin.gif

šifonas neturės jokio papūtimo, jis kaip makaronas kabo, tada gal geriau organza g.gif
Atsakyti
OOO dėkui labai smile.gif na organza turbut man labiausiai prie širdies tada būtų... ačiū už patarimus smile.gif o gal žinot ar būna kokie nors klijai ar kažkas pan. kas kraščiuką...na sukietintų ir tuos siuliukus sulipintų be palenkimo ir siuvimo ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fluitel @ 2009 09 21, 20:40)
OOO dėkui labai smile.gif na organza turbut man labiausiai prie širdies tada būtų... ačiū už patarimus smile.gif  o gal žinot ar būna kokie nors klijai ar kažkas pan. kas kraščiuką...na sukietintų ir tuos siuliukus sulipintų be palenkimo ir siuvimo ?  blush2.gif

organzą galima labai gražiai apdeginti, tik bandyk ant skiautės kol įgusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos siuvejeles,
sugalvojau savo bernuzeliui pasiuti varlyte, bet iskilo problema ta, kad niekaur nerandu info su iskarpom kaip ja pasiuti.
padekite prasau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, labai reikia pagalbos. Palto virsutinis skeltukas baisiai atsivepes, niekaip nerandu to priezasties, gal kas susiduret su tokia problema, arba ir nesusidure zinot kur suo pakastas 4u.gif
Atsakyti