Įkraunama...
Įkraunama...

***Patarimai siuvančioms***

QUOTE(babouziuke @ 2009 09 09, 12:30)
Vilniuj pasisūti paltuką kainuoja nuo 300 lt + prisideda kaina už visokias detales.

kur parašyta kaina? bigsmile.gif

už kiek susitari, tiek ir kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Na taip, už kiek susitari. Bet kiekviena siuvėja turi tą bazinę kainą už kiek pasius mažiausiai. Aš manau, kad reikėtų gerai paieškoti kas gražiai ir gerai pasiūtų paltą už kokį 100 lt. Taigi kiek daug darbo yra pasiūti tokį gaminį. Kiek aš žinau, tai pvz suknelę pasiūti kainuoja nuo 100 lt, švarkas nuo 200 lt, o paltas - nuo 300 lt.
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2009 09 08, 19:56)
Sveikos Siuvejeles! Gal galite padeti paskaiciuoti, kiek metru reikia nusipirkti sitokiam modeliui? Kiek tyrinejau po apacia kaip liemene pasiuta o virsuje palerina prisiuta wink.gif Siandien pamaciau ir svaigstu visa diena..

gal jus matet parduotuveje toki modeli g.gif .
Atsakyti
Sveikos,

Mergaitės, prašau, išduokit paslaptį biggrin.gif ar visos šiuolaikinės siuvimo mašinos siūna dviem adatom? Jei taip, tai kur tuos antrus siūlus dėti g.gif ?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Jeigu mašina siūna 2 adatom, tai būna tokia skylutė į kurią reikia įstatyti plastmasinį pagaliuką šalia tos vietos kur dedasi pagrindinė siūlų ritė. Nežinau ar čia aiškiai paaiškinau g.gif . Ant to plasmasinio pagaliuko ir mausis ta dar viena siūlų ritelė.
Atsakyti
Siuvu sijoną su skeltuku ir pamušalu, niekaip negaliu teisingai prisiūti pamušalo prie skeltuko ax.gif . Gal kas turi vaizdinės informacijos ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dantukė @ 2009 09 16, 16:16)
Siuvu sijoną su skeltuku ir pamušalu, niekaip negaliu teisingai prisiūti pamušalo prie skeltuko  ax.gif . Gal kas turi vaizdinės informacijos  ax.gif .

Youtube gal paieskok
Atsakyti
Norėčiau pakamantinėti siuvančias trikotažinius gaminius....
Blaškausi dėl naujo pirkinio- overloko.
Papasakokit, prašau, siuvančios gaminukus iš trikotažo ir šiaip tuose reikaluose išmanantys, kokius overlokus naudojate? Paprastus trisiūlius ar ketursiūlius?
Kiek suprantu iš teorijos, trisiūliai skirti apmėtymui, ir jais trikotažo sujungimo siūlės bus netvirtos? Ir kad trikotažui sujungti reikia 4-siūlio overloko (kartu ir apmėtymo siūlė, ir grandininė tampri sujungimo siūlė)
Kaip išties praktikoje? Galbūt užtektų ir trisiūlio? T.y. siūčiau viena adata ir būtų pakankamai tvirta elastinga siūlė?
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2009 09 17, 14:55)
Blaškausi dėl naujo pirkinio- overloko.
Papasakokit, prašau, siuvančios  gaminukus iš trikotažo ir šiaip tuose reikaluose išmanantys, kokius overlokus naudojate? Paprastus trisiūlius ar ketursiūlius?
Kiek suprantu iš teorijos, trisiūliai skirti apmėtymui, ir jais trikotažo sujungimo siūlės bus netvirtos? Ir kad trikotažui sujungti reikia 4-siūlio overloko (kartu ir apmėtymo siūlė, ir grandininė tampri sujungimo siūlė)
Kaip išties praktikoje? Galbūt užtektų ir trisiūlio? T.y. siūčiau viena adata ir būtų pakankamai tvirta elastinga siūlė?

Pas mane 4-siulis Singer firmos overlokas..., bet pastoviai tik 3 naudoju, net ir trikotazui. Jei noriu kad tvirciau tai dar su masina prasiuvu per ta siulyte ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2009 09 17, 13:55)

Trikotaza galima siuti paprasta masina zigzago siule, bet aisku kokybe ir tamprumat ne tokie, kurios gali isgauti su overloku. As turiu 5 siuli, dviadati.Siuva grandininiu dygsniu, o salia apmetymo siule. thumbup.gif daikciukas
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2009 09 17, 14:13)
Pas mane 4-siulis Singer firmos overlokas..., bet pastoviai tik 3 naudoju, net ir trikotazui. Jei noriu kad tvirciau tai dar su masina prasiuvu per ta siulyte ir tiek.

bet pas jus yra galimybė reguliuoti raukimą, ar ne?
Aš tai ketinau pirkti patį paprasčiausią 3-siūlį overloką... Bet dabar ėmiau abejot, ar su tokiu pasiūčiau kokybiškus gaminukus vaikams iš trikotažo? (norėčiau pasiūt golfiukus, treningines kelnes ir pan.)

Papildyta:
QUOTE(lenny @ 2009 09 17, 14:18)
As turiu 5 siuli, dviadati.Siuva grandininiu dygsniu, o salia apmetymo siule.  thumbup.gif  daikciukas

išties thumbup.gif daikčiukas...
ale mano biudžetui neįkandamas doh.gif
Atsakyti

Aš tai ketinau pirkti patį paprasčiausią 3-siūlį overloką...

As turejau paprasta toki zalia overlokiuka su kuriuo daug vargdavau, nes negraiziai metydavo, ir pastoviai reikedavo reguliuoti siule.
Nepatariu.

Dabartini nusireguliuoju ir visiskai pasakiskai meto.

user posted image
Atsakyti