Įkraunama...
Įkraunama...

***Patarimai siuvančioms***

QUOTE(Laukinė-Vyšnia @ 2012 04 04, 16:37)
Laba diena,

siuvu vyriškas kelnes, viskas kaip ir gerai, tačiau užpakalio siūlė, na, kaip čia išsireiškus, lenda į užpkalį  blush2.gif  kaip ištaisyt šią klaidą?

gal tiesiog per siauros.per siauri padaryti lekalai.tiesiog reiktu atlaisvint siule ir siut is naujo paplatin uzpakalinej daly smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė-Vyšnia @ 2012 04 04, 14:37)
Laba diena,

siuvu vyriškas kelnes, viskas kaip ir gerai, tačiau užpakalio siūlė, na, kaip čia išsireiškus, lenda į užpkalį  blush2.gif  kaip ištaisyt šią klaidą?

Gal turi kas pvz., kaip kišenes siūt? Seniai nebuvau prisėdus prie siuvamosios...

sunku įsivaizduoti kuri vieta lenda, bet jei lenda žingnsyje na visai apačioje į tarpvietę tai reikia aukštinti sėdmenis. jei lenda horizontaliai tai gali būti nemažai priežasčių viena iš jų siauros kelnės, kita bloga žingnsio linija, gal pakaktų pafasonuoti? ,kad išgultų pagal užpakaliuką. nemačius galima tik spėlioti

kišenių žinai kiek rūšių yra biggrin.gif , kokių konkrečiai reikia 4u.gif
Atsakyti
4u.gif ačiū, merginos.

Kišenės man reikia paprastos, kai iš priekio įstrižai nukirpta ir įsiūtas maišelis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė-Vyšnia @ 2012 04 05, 10:12)
4u.gif ačiū, merginos.

Kišenės man reikia paprastos, kai iš priekio įstrižai nukirpta ir įsiūtas maišelis  blush2.gif

darbe mano visa vaizdinė medžiaga blush2.gif . Bet ten viena iš paprasčiausių kišenių , jei aprašyčiau raštu ar atgamintumėte ar reikia vaizdinės priemonės?
Atsakyti
manau, atgaminciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2012 04 05, 11:50)
darbe mano visa vaizdinė medžiaga  blush2.gif . Bet ten viena iš paprasčiausių kišenių , jei aprašyčiau raštu ar atgamintumėte ar reikia vaizdinės priemonės?

O as ir uz vaizdine buciau labai dekinga blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marsiole: 05 balandžio 2012 - 12:04
Laukine-Vyšnia, gal šita shema padės :-)
user posted image
Dar čia aprašymą radau:
http://www.siuvimas....o...icle&id=267
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sisi: 05 balandžio 2012 - 14:53
Turiu klausimėlį smile.gif

Planuoju siųti pasuknelę nertai suknelei. Suknelė iki klubų aptempta (na proto ribose žinoma), o toliau platėja (iki žemės).
Pasuknelės norėtųsi tokios, kad iki klubų medžiagos būtų kuo mažiau (vienas sluoksnis ir su kuo mažiau raukšlių, o iki žemės šiek tiek pasipūstų.

Gal turite minčių kaip tai padaryti? 4u.gif

Kol kas mintis tik viena - siųti iš skritulio g.gif
Atsakyti
Sveikos, truputi ne i tema as cia, bet gal galit rekomenduot kokia siuveja Kaune, kuri siutu progines sukneles?
Atsakyti
Naktibalda, tavo az pilna. Norejau paprasyti pagalbos siuvant tunika blush2.gif
Papildyta:
Reikia truputi pagalbos susigaudyti kaip pasiuti kalnieriu, kad taip graziai stovetu ir kaip teisingai ideti standinancia medziaga aplink rankoviu krastus
user posted image

user posted image

Aplink rankoves galvoju iskirpti ta juostele is standinandcios medziagos ir normalios medziagos ir prisiuti is vidaus. Klijuoti jauciu neverta, nes rubas bus is tamprios ir graziai krentancios medziagos g.gif
Ir kaip ta kalnieriu graziai susiut, kad stovetu truputi ? Nes dabar sukris ir matysis blogoji puse doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 04 10, 23:08)
Naktibalda, tavo az pilna. Norejau paprasyti pagalbos siuvant tunika  blush2.gif
Papildyta:
Reikia truputi pagalbos susigaudyti kaip pasiuti kalnieriu, kad taip graziai stovetu ir kaip teisingai ideti standinancia medziaga aplink rankoviu krastus

Aplink rankoves galvoju iskirpti ta juostele is standinandcios medziagos ir normalios medziagos ir prisiuti is vidaus. Klijuoti jauciu neverta, nes rubas bus is tamprios ir graziai krentancios medziagos  g.gif
Ir kaip ta kalnieriu graziai susiut, kad stovetu truputi ? Nes dabar sukris ir matysis blogoji puse  doh.gif

iš tiesų aš tas rankoves apdirbčiau su įstriža juostele , paprastai ,kad gatavas būtų max iki centimetro pločio blogojoje pusėje . nes bet kuriuo atveju jei dėsi visokius apsiuvus jie versis , matysis bus nepatogu nešioti ir t.t

dėl apykaklės, nežinau kokią turi medžiagą, bet jei krentanti tai jau sudėtingiau, bet reiktų daryti ne itin platų tą kalnieriuką, kad suraukus jis turėtų "jėgų " laikytis, galima šiek tiek klijuoti, na, o kad nesimatytų blogoji pusė tai paprasčiausiai tegul būna dviguba medžiaga abi pusės geros. Turės standumo šiek tiek, ir gražu iš abiejų pusių jei netyčia šiek tiek atviptų kalnieriukas.
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2012 04 10, 16:37)
iš tiesų aš tas rankoves apdirbčiau su įstriža juostele , paprastai ,kad gatavas būtų max iki centimetro pločio blogojoje pusėje . nes bet kuriuo atveju jei dėsi visokius apsiuvus jie versis , matysis bus nepatogu nešioti ir t.t

dėl apykaklės, nežinau kokią turi medžiagą, bet jei krentanti tai jau sudėtingiau, bet reiktų daryti ne itin platų tą kalnieriuką, kad suraukus jis turėtų "jėgų " laikytis, galima šiek tiek klijuoti, na, o kad nesimatytų blogoji pusė tai paprasčiausiai tegul būna dviguba medžiaga abi pusės geros. Turės standumo šiek tiek, ir gražu iš abiejų pusių jei netyčia šiek tiek atviptų kalnieriukas.

Del kalnieriaus supratau,aciu. Rankoves sakai apsiuti 1 cm medziagos juostele nededant standinancios ? Ten siulo det 3cm, bet manau kvailai atrodys extra siule taip toli. Jauciu bandysiu kaip sakai. Kalnieriu manau irgi perplatu siulo kirpt. Sunku man siut be detaliai isaiskintos instrukcijos. Pirmas bandymas be instrukcijos ir dar pacios daryta iskarpa pagal lutterloh sistema doh.gif:
Dar galvoju kaip gumele idet kalnieriuje g.gif
Atsakyti