Įkraunama...
Įkraunama...

***Patarimai siuvančioms***

Laba diena,

gal truputį ne į temą pataikysiu, tačiau matau, kad negailite patarimų, tad gal esate kas siuvę karnavalui paukštį?

Galvojau pradžioje apie fraką, kadangi tai bus šarka, bet ne man jį pasiūti, tad dabar mąstau apie skraistę, tačiau patirties turiu praktiškai nulį, tad sunku man sugalvoti net ir skraistės iškarpas... unsure.gif

Galutinį vaizdą mintyse kaip ir sukurpiau - skraistė su rankovėmis, o prieky tik kad laikytųsi, gal liemenės imitacija. Nugaroj paliekant laisvai kaboti, gal pakarpyti g.gif
Tačiau įsivaizduoju, koks paskui vargas kiekvieną tą karpinį apsiūlėti doh.gif

Na, žodžiu, labai labai laukčiau bet kokio patarimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 02 03, 15:54)
Laba diena,

gal truputį ne į temą pataikysiu, tačiau matau, kad negailite patarimų, tad gal esate kas siuvę karnavalui paukštį?

Galvojau pradžioje apie fraką, kadangi tai bus šarka, bet ne man jį pasiūti, tad dabar mąstau apie skraistę, tačiau patirties turiu praktiškai nulį, tad sunku man sugalvoti net ir skraistės iškarpas...  unsure.gif

Galutinį vaizdą mintyse kaip ir sukurpiau - skraistė su rankovėmis, o prieky tik kad laikytųsi, gal liemenės imitacija. Nugaroj paliekant laisvai kaboti, gal pakarpyti  g.gif
Tačiau įsivaizduoju, koks paskui vargas kiekvieną tą karpinį apsiūlėti  doh.gif

Na, žodžiu, labai labai laukčiau bet kokio patarimo  blush2.gif

Na as kazkada dariau paukscio kauke,tai buvo skraiste: na iskirptas apskritimas prieki prakirptas,ir iskirptas apskritimas galvai,na kaip saules klioso sijonas tik prieki prakirptas ir prisiuta raistukai surist,o ties rankom taip tik sukabinta (nezinau ar suprantamai parasiau)bet as tada ji visa apsiuvau žąsu plunksnom.Neturint plunksnu tai gal galima kaip jus raset pakarpyt ar net speceliai istraukiant siulus kaip pavizdziui dzinsuos buna tokie kaip kutai tai atrodytu lyg plunksnu pukai,o tokiu krastu tikrai ir nereikia atsiulet.Nes juk tos kaukes dazniausiai ir buna vienam ,na geriausiu atveju keliem kartam,tai kam ten taip labai vargt.o jei si kauke bus naudojama daug kartu tai tada gal vertetu tuos krastus biski apeit netankiu zigzagu.
Atsakyti
QUOTE(renatavaidas @ 2012 02 03, 14:39)
Na as kazkada dariau paukscio kauke,tai buvo skraiste: na iskirptas apskritimas prieki prakirptas,ir iskirptas apskritimas galvai,na kaip saules klioso sijonas tik prieki prakirptas ir prisiuta raistukai surist,o ties rankom taip tik sukabinta (nezinau ar suprantamai parasiau)bet as tada ji visa apsiuvau žąsu plunksnom.Neturint plunksnu tai gal galima kaip jus raset pakarpyt ar net speceliai istraukiant siulus kaip pavizdziui dzinsuos buna tokie kaip kutai tai atrodytu lyg plunksnu pukai,o tokiu krastu tikrai ir nereikia atsiulet.Nes juk tos kaukes dazniausiai ir buna vienam ,na geriausiu atveju keliem kartam,tai kam ten taip labai vargt.o jei si kauke bus naudojama daug  kartu tai tada gal vertetu tuos krastus biski apeit netankiu zigzagu.

na, tikrai thumbup.gif
pabandžiau įsivaizduoti, tai ko gero man šiuo atveju bus tinkamiausias variantas ax.gif
Ačiū labai , supratau viską 4u.gif
Atsakyti
sveikutės

ieškau vis suaugusiems žieminės kepurės su ausimis vyriškos siuvimo schemu,greičiausiai nemoku ieškoti,nerandu nieko, gal kas kur užmatėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paslydaunetycia: 03 vasario 2012 - 21:17
Na va, šarkoms apsiaustai jau paruošti thumbup.gif . Pasiuvau pusės saulės kliošo apsiaustus, šiek tiek sukabinau medžiagą rankovėms, o per visą nugarą prisiuvau atskirą juostą iškarpytų a la plunksnų thumbup.gif .

Ačiū, renatavaidai
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 02 07, 17:17)
Na va, šarkoms apsiaustai jau paruošti  thumbup.gif . Pasiuvau pusės saulės kliošo apsiaustus, šiek tiek sukabinau medžiagą rankovėms, o per visą nugarą prisiuvau atskirą juostą iškarpytų a la plunksnų  thumbup.gif .

Ačiū, renatavaidai

thumbup.gif
Atsakyti
laba diena,

gal cia yra mokančių ir galinčių pasiūti storos odos pirštuotą pirštinę?

smile.gif
Atsakyti
Sveikos Reikia pagalbos. Turiu Tikka siuvimo mašiną, mažai su ja siuvu, viskas buvo liuks, vakar siuvau siuvau, bet tuo metu kai siuvau storesnį sluoksnį kurio viduje buvo guma, pradėjo viršutinis siūlas vyniotis ant to vidinio kalpokėlio į kurį dedasi apatinio siūlo špulytė. Siuvimo metu, viršutinis siūlas užstringa, užsivynioja ant to kalpokėlio.

Vėliau įdėsiu foto.
Atsakyti
QUOTE(MrrMiau @ 2012 03 04, 18:36)
Sveikos  Reikia pagalbos. Turiu Tikka siuvimo mašiną, mažai su ja siuvu, viskas buvo liuks, vakar siuvau siuvau, bet tuo metu kai siuvau storesnį sluoksnį kurio viduje buvo guma, pradėjo viršutinis siūlas vyniotis ant to vidinio kalpokėlio į kurį dedasi apatinio siūlo špulytė. Siuvimo metu, viršutinis siūlas užstringa, užsivynioja ant to kalpokėlio.

Vėliau įdėsiu foto.

žadėta nuotrauka :

user posted image
Atsakyti
Man iskilo klausimas - ant ko persikopijuojat Burda iskarpas? Ar yra kokio spec popieriaus ( ir kur?) ar dideliu kalkiu kokiu? Kazkaip nesugalvoju kaip cia patogiai persikopijuoti ta geri g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 03 06, 16:33)
Man iskilo klausimas - ant ko persikopijuojat Burda iskarpas? Ar yra kokio spec popieriaus ( ir kur?) ar dideliu kalkiu kokiu? Kazkaip nesugalvoju kaip cia patogiai persikopijuoti ta geri  g.gif

As ant agropleveles prsibraizau - patogu ir naudoti, ir saugoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marsiole: 06 kovo 2012 - 16:46
O perkeliant ant medziagos ji patogi, nesigglamzo, neslydineja labai? JI standesne turbut nei paprasta plevele? g.gif
Atsakyti