Įkraunama...
Įkraunama...

***Patarimai siuvančioms***

QUOTE(coliukasv @ 2012 01 22, 22:31)
http://www_alio_lt/s...ID17965153.html vadinasi būna.. ebay kokiam galima ieškot bandyt ar dar kur:) mirksiukas.gif

Tai internete ir aš radau, bet galvojau, kad gal yra kur lietuvoj tik reikia žinot. Bet turbūt ir nelabai yra, nes net mano siūvėja negirdėjus ir nemačius būtent Vigue.

Bet ačiū mergaitės už nuomonę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2012 01 22, 23:14)
Tai internete ir aš radau, bet galvojau, kad gal yra kur lietuvoj tik reikia žinot. Bet turbūt ir nelabai yra, nes net mano siūvėja negirdėjus ir nemačius būtent Vigue.

Bet ačiū mergaitės už nuomonę. 4u.gif

jei rašoma: Vogue lekalai pristatomi per 1-3 darbo dienas. McCALL ir Butterick lekalai -per 10 darbo dienu. tai patys lekalai gal ir atsiunčiami o ir atsispausdint gi nesuėtinga:) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(strazdanele @ 2012 01 17, 23:31)
sveikos siuvejeles smile.gif gal kuri siuvat sportiniu sokiu rubelius/ domina berniukui...ka ten su tom rankovem ir pazastim reik daryt kad pakelus rankas nesidarytu klostes? blush2.gif antra bodi jau teks ismest..... doh.gif

bandyk daryt kimono tipo, kai rankove eina is vien
Atsakyti
Sveikos! biggrin.gif
Turiu toki viena klausima, siunu suknele tokiu surauktu virsum, net nezinau kaip pavadint, na ten susiuta siulu - guma ir gaunasi tokie grazus paraukimai, kai issitempa, tik neisivaizduoju, kaip ten susiut, ar cia reikalinga kazkokia speciali masina ar su bet kuria galima, nes pabandziau ivert siula, tai sunkiai bet gavosi, o siut visai nesiuna... Atsiprasau, jei labai kvailas klausimas, bet niekaip nesuprantu, ka daryt? 4u.gif
Va tokia panasi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bena @ 2012 01 24, 22:27)
Sveikos!  biggrin.gif
Turiu toki viena klausima, siunu suknele tokiu surauktu virsum, net nezinau kaip pavadint, na ten susiuta siulu - guma ir gaunasi tokie grazus paraukimai, kai issitempa, tik neisivaizduoju, kaip ten susiut, ar cia reikalinga kazkokia speciali masina ar su bet kuria galima, nes pabandziau ivert siula, tai sunkiai bet gavosi, o siut visai nesiuna... Atsiprasau, jei labai kvailas klausimas, bet niekaip nesuprantu, ka daryt? 4u.gif

Siula reikia privynioti ant spules, o ne verti i adata mirksiukas.gif Siuti galima su bet kokia masina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marsiole: 24 sausio 2012 - 23:41
QUOTE(Marsiole @ 2012 01 24, 23:40)
Siula reikia privynioti ant spules, o ne verti i adata mirksiukas.gif  Siuti galima su bet kokia masina.

Aha, jau issibandziau visaip, issiaiskinau ir pasiuvau. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas,siuviu viskozine ruknele,medziaga lengva,apacia palenkiau dvigubai ir isejo nuo svorio apacia kaip "baranka". Kokiu dygsiu palenkti,kad lengvai kristu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milda_Milda @ 2012 01 26, 08:21)
Labas,siuviu viskozine ruknele,medziaga lengva,apacia palenkiau dvigubai ir isejo nuo svorio apacia kaip "baranka". Kokiu dygsiu palenkti,kad lengvai kristu? smile.gif

aš nedaug nusimanau, bet manau zigzagu apmėtyt.
Atsakyti
Mamytės, gal kur youtube užmatėt kaip į sijoną su pamušaliuku įsiūti paslėptą užtrauktuką? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2012 01 26, 09:44)
aš nedaug nusimanau, bet manau zigzagu apmėtyt.

Taip. Smulkiu zigzagiuku labai gražiai atrodo.
Atsakyti
sveikos. toks gal ir juokingas klausimas- siut reikia is medziagos plocio ar is ilgio?
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 01 31, 12:44)
sveikos. toks gal ir juokingas klausimas- siut reikia is medziagos plocio ar is ilgio?

is ilgio,bet buna isimciu ir is plocio smile.gif
Atsakyti