Įkraunama...
Įkraunama...

***Patarimai siuvančioms***

didelis aciu tikrai dabar jau isivaizduoju kaip daryt reikia,liko pabaikt megzt rankoves,ir pradesim siut notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLINTA @ 2011 11 26, 13:08)
gaila bet ne vilnius,kiek radau informacijos tai supratau kad nugaroj reik daryti kloste,bet man neaisku pamusala kirpti isplovus mezgini ir istempus ar kaip g.gif

Jolinta, jei darysi pamusala is trikotazo, gali kirpti lygiai taip, kaip pagrindo detales. Ir nereik klosciu, jei is pamusalinio audinio, tuomet reiks laisvumo, daryk kloste. Mezginio manau nereikia plauti ar tampyti, geriau veliau jei jis pasikeis, pataisysi pamusala 4u.gif
matau paveluotai parasiau, jau yra info smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sposa: 28 lapkričio 2011 - 15:08
Sveiki noreciau pabandyti padaryti tutu sijonuka 4 metu mergaitei. Gal zinote kiek metru reiketu nusipirkti tiulio? Ir kur ji pigiausia pirkti. Gal yra kokia nuoroda su aprasymu? Aciu
Atsakyti
Sveikos siuvejeles 4u.gif
Esu pradedanti siuvancioji, kol kas moku siuti tik pagal iskarpas, bet labai noriu ismokti ir pati konstruoti - modeliuoti. Gal galetumet rekomenduoti kazkokia literatura, pagal kuria galeciau pasistudijuoti?

Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos siuvėjėlės 4u.gif
Gal kas patars kur gauti tokios vilnos kaip čia:
http://www.tavosapna...ukas-ziemai.htm

Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kas atsakys,kokiu dygsniu geriau apmetyti krasta viskozes medziagos?! Mano masina Janome 2039 harmony. Bandysiu suknele siuti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milda_Milda: 21 gruodžio 2011 - 21:21
QUOTE(Milda_Milda @ 2011 12 21, 22:19)
Sveikos,gal kas atsakys,kokiu dygsniu geriau apmetyti krasta viskozes medziagos?! Mano masina Janome 2039 harmony. Bandysiu suknele siuti. smile.gif

Geriausias būdas ant skiautelių pabandyti kelis variantus. Tada matysit kaip geriau atrodo. Viskozes audinių gali būti laaabai įvairaus apdirbimo, audimo.
Atsakyti
QUOTE(Vaiga1 @ 2011 12 22, 10:14)
Geriausias būdas ant skiautelių pabandyti kelis variantus. Tada matysit kaip geriau atrodo. Viskozes audinių gali būti laaabai įvairaus apdirbimo, audimo.

Ačiū, o tas paprastas zigzagas, jis paprastai apmetymui ir naudojamas ? Kam jis šiaip reikalingas? Ikeliu nuotrauka, kokius dygsnius turi mano masina. Kaip suprantu oranzines spalvos nuo A iki G, reikia overlokines pedeles, kuri is karto nupjauna krasta, tada graziai turetu atrodyti, nes jei nukerpi krasta, padriki siulai vistiek islenda.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Milda_Milda @ 2011 12 22, 11:00)
Ačiū, o tas paprastas zigzagas, jis paprastai apmetymui ir naudojamas ? Kam jis šiaip reikalingas? Ikeliu nuotrauka, kokius dygsnius turi mano masina. Kaip suprantu oranzines spalvos nuo A iki G, reikia overlokines pedeles, kuri is karto nupjauna krasta, tada graziai turetu atrodyti, nes jei nukerpi krasta, padriki siulai vistiek islenda.

user posted image

Na paprastas zigzagas apmėtymui tik iš bėdos. Smulkus zigzagas tinka trikotažo siuvimui, laibai smulkiu tankiu zigzagiuku galima šilko, šifono kraštelį apmėtyti. Nežinau tokios "overlokinės pėdelės" kuri nupjauna kraštą.
Instrukcijoje nurodomos siūlių paskirtys.
Atsakyti
Aciu. Va tokia ir tinka naujasniems modeliams, kazin mano naujesnis ? biggrin.gif http://www.siuvimost...t...tail&id=133
Atsakyti
QUOTE(Milda_Milda @ 2011 12 22, 14:08)
Aciu. Va tokia ir tinka naujasniems modeliams, kazin mano naujesnis ?  biggrin.gif http://www.siuvimost...t...tail&id=133

Kokia faina pėdelė. Su ja tikrai kraštas atrodys gražiau. bigsmile.gif Manau perkant reikėtų klausti ar jūsų mašinos modeliui tinka. Pardavėjai turėtų žinoti.
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Noriu pasisiūti savo pirmąjį švarkelį ir naudoju Burdos iškarpas, bet medžiagą pasirinkau ne itin sėkmingą - su elastanu (pavadinimo tikslaus nepasakysiu, nes nepamenu - senai pirkta) verysad.gif Uždėjus iškarpas ant audinio ir bandant apipaišyti su vaškine kreidele medžiaga skersuojasi, tamposi ir pan doh.gif Kontūrai gaunasi ne tokie tikslūs kaip norėtūs doh.gif Gal kokių patarimų duotumėt, kad nesiskersuotų ir pan? Gal įstrižai reikėtų dėt iškarpas arba kokiu muiliuku geriau braižyt? g.gif
Atsakyti