Įkraunama...
Įkraunama...

***Patarimai siuvančioms***

QUOTE(Peledike @ 2011 09 18, 14:33)
Sveikos.
Neturiu patirties su flizelinu, tad noriu paklausti nusimanančių. Noriu sulipinti su didelius medžiagų gabalus. Ar pavyktų man tą padaryti su dvipusiu flizelinu? Ar jis tik smulkioms detalėms tinka? Ir kaip su skalbimu, ar nesuyra jis po skalbimo?
Planuoju pasisiūti roletus. Noriu juos išsisiuvinėti, bet tokiu atveju turėčiau negražią blogąją pusę. Kažkokiu būdu reiktų man ją paslėpti. Va ir galvoju ar pavyktų man prasisukti su dvipusiu flizelinu  g.gif

gražiai to padaryti tikrai nepavyks schmoll.gif, geriau tada jau dviguba medžiaga. Jis suirti skalbimo metu nesuirs, bet pūslėm gali išmėtyti, o be to ir paklijuoti tokius gabalus gan sudėtinga bus, o kokią medžiagą klijuoti ruošiatės?
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2011 09 18, 14:33)
Sveikos.
Neturiu patirties su flizelinu, tad noriu paklausti nusimanančių. Noriu sulipinti su didelius medžiagų gabalus. Ar pavyktų man tą padaryti su dvipusiu flizelinu? Ar jis tik smulkioms detalėms tinka? Ir kaip su skalbimu, ar nesuyra jis po skalbimo?
Planuoju pasisiūti roletus. Noriu juos išsisiuvinėti, bet tokiu atveju turėčiau negražią blogąją pusę. Kažkokiu būdu reiktų man ją paslėpti. Va ir galvoju ar pavyktų man prasisukti su dvipusiu flizelinu  g.gif

Sveika, teisingai siuvinėjant turėsi ir blogąją pusę gražią, nes pagal siuvinėjimo taisykles abi siuvinio pusės turi atrodyti kaip gerosios, t.y. blogojoj pusėj neturi matytis kabantys, perėjimo ar kokie kitokie siūlai, blogoji pusė turi būti tiek pat nepriekaištinga kaip geroji smile.gif
o flizelinas tikrai nelaikys, tada geriau susiūti.
Atsakyti
Ačiū, merginos. Galvosiu toliau, kaip be flizelino prasisukti. Siuvinėti ir klijuoti norėjau paprastą lininę medžiagą. Siuvinėti ruošiuosi kryželiu ir blogoji pusė nebus tokia pati kryželiais siuvinėta. Kad ir kaip stengčiausi, manau, kad man nepatiks antroji pusė (kita vertus, kas ją matys...). Viskas dar sunkiausioje - projekto - stadijoje, teks galvoti iš naujo.
Atsakyti
Reikia jūsų pagalbos ax.gif

Noriu mažajam 1,5 metų pasiūti iš vilnonės kaldros alia vokelį į sportinį vežimuką, kad galėtų šiltai sėdėti.
Gal kas nors patarsite kaip tai padaryti ax.gif Gal brėžinį kur nors matėte?
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 11 18, 16:03)
Reikia jūsų pagalbos  ax.gif

Noriu mažajam 1,5 metų pasiūti iš vilnonės kaldros alia vokelį į sportinį vežimuką, kad galėtų šiltai sėdėti.
Gal kas nors patarsite kaip tai padaryti  ax.gif Gal brėžinį kur nors matėte?

mano maziaus vezimo komlpekte yra vokelis tai as juo atsidziaugt negaliu salta diena thumbup.gif ,jis paprastas ir pagal ji galima pasisiut.jei domina galesiu nufotografuot smile.gif ir atsiust
Atsakyti
QUOTE(zvimbute @ 2011 11 18, 21:16)
mano maziaus vezimo komlpekte yra vokelis tai as juo atsidziaugt negaliu salta diena thumbup.gif ,jis paprastas ir pagal ji galima pasisiut.jei domina galesiu nufotografuot smile.gif ir atsiust

Ačiū 4u.gif Atsiųskit į AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 11 19, 09:04)
Ačiū  4u.gif Atsiųskit į AŽ  4u.gif

atsiuskit man i az el.pasto adresa atsiusiu, nes neiseina (nemoku) nuotrauku ikelt i supermamu kluba blush2.gif
Atsakyti
Kaip manot, ar tokiam paltukui imanoma butu isiuti tokius kabliukus, kad priekis susisegtu? ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *perlyte*: 20 lapkričio 2011 - 21:23
labutis visoms,gal katra galit padeti esu nusimezgus striukyte vaikui ir nemoku isiuti pamusala o internete nieko nerandu,gal turit scemute ar dar ka.gal katra daret jau ir galit padeti
Atsakyti
QUOTE(JOLINTA @ 2011 11 25, 11:45)
labutis visoms,gal katra galit padeti esu nusimezgus striukyte vaikui ir nemoku isiuti pamusala o internete nieko nerandu,gal turit scemute ar dar ka.gal katra daret jau ir galit padeti

parodyti butu labai paprasta, bet kaip aprasyti g.gif smile.gif
Jei Vilniuje, tai parodyciau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*perlyte* @ 2011 11 20, 22:22)
Kaip manot, ar tokiam paltukui imanoma butu isiuti tokius kabliukus, kad priekis susisegtu?  ax.gif

user posted image

tikrai galima. Pvz buna tokiu spaudziu magnetiniu, kurios gerai atrodo, laikosi. Arba kabliukai stambus. Paskui belieka tik parinkti vieta kur juos tvirtinti.
Atsakyti
gaila bet ne vilnius,kiek radau informacijos tai supratau kad nugaroj reik daryti kloste,bet man neaisku pamusala kirpti isplovus mezgini ir istempus ar kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLINTA @ 2011 11 26, 13:08)
gaila bet ne vilnius,kiek radau informacijos tai supratau kad nugaroj reik daryti kloste,bet man neaisku pamusala kirpti isplovus mezgini ir istempus ar kaip g.gif

as manau kad vaikui i megzta striuke geriau deti trikotazini pamusala dar manau geriau isskalbtas jei netycia istystu ar susitrauktu g.gif ,ji iskirpt pagal numegztas detales +koks 0,5-1cm siulem jei jam siusit su siuvimo masina,o jei overloku tai manau nereikia,rankoviu ir ir viso pamusalo ilgi mazdaug 1-2cm kirpti trumpesni,kad neislystu kaip prisiusit
jei norite paprasta siuti pamusala,tai jis kerpamas taip pat pagal numegztas detales +uzlaida siulei,o per nugaros viduri siules uzlaida turi buti 2cm maziausiai is tos uzlaidos daroma jusu mineta kloste, ta kloste turite padaryti laisvumui,kad judant neplestu siuliu,mazdaug iki liemens likus kokiems 5cm ji turi baigtis,o prasideda nuo apukakles arba galina nusiuti koki 1cm,tada lengviau bus sujunkt pamusala su apykakle. gaminio apacioje ir rankoviu apacioje taip pat turi gautis kokio 1cm kloste laisvumui,jei neisivaizduojat apie koki laisvuma kalbu tai pasiziurekit namuose tiktai turit koki svarka tai isstudijuokit ir isivaizduosit kaip turi but smile.gif
tikiuosi gerai patariau 4u.gif ,sekmes
P.S.pasiutas pamusalas turi buti tokio pacio dydzio kaip ir pagrindo dydis,t.y. pvz. pamusalo sonines siules turi sutapti su numegztos striukes soninem siulem ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvimbute: 26 lapkričio 2011 - 16:51