Įkraunama...
Įkraunama...

***Patarimai siuvančioms***

Gal pati gumytė nekokybiška? g.gif Jei vieną eilutę prasiuvat , tai gal tiesiog nesimato,kad suraukta. Kelios eilutės atrodys normaliai.
Atsakyti
Isbadziau tris gumytes.
O ta viena eile
paraukta vos vos:(
nu dar bandysiu aiskintis,
Aciu Jums
Atsakyti
Labas, siuvėjos 4u.gif Aš daug siuvinėju, bet va su siuvimu dar sunkiai susidraugauju ax.gif Man reikėtų patarimo, kaip pasiūti virtuvinę pirštinę (karštiems daiktams ištraukti iš orkaitės). Ketinu išsiuvinėti gražiąją pusę, bet tada reikės pasiūti pirštinę, o aš nemoku. Gal kas nors yra užmatę kokią nuorodą ar pamokėlę, kur papunkčiui būtų parodyta, kaip tai daryti. Būčiau labai jums dėkinga 4u.gif
Atsakyti
laba diena smile.gif

buciau dekinga jei atsilieptumete i AZ kas galite namie siuti trikotaza (turite tam tinkama siuvimo masina)

labai labai ieshkau smile.gif miestas - Vilnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 08 05, 17:08)
Labas, siuvėjos  4u.gif Aš daug siuvinėju, bet va su siuvimu dar sunkiai susidraugauju  ax.gif Man reikėtų patarimo, kaip pasiūti virtuvinę pirštinę (karštiems daiktams ištraukti iš orkaitės). Ketinu išsiuvinėti gražiąją pusę, bet tada reikės pasiūti pirštinę, o aš nemoku. Gal kas nors yra užmatę kokią nuorodą ar pamokėlę, kur papunkčiui būtų parodyta, kaip tai daryti. Būčiau labai jums dėkinga  4u.gif

Išsiuvinėjat paveiksliuką, iškerpat dvi simetriškas detales pirštinės formos. (Gana didelės) Taip pat iš pamušalo, kokio storo vatino (delninei daliai). Pasiunat vidinę ir išorinę pirštinę. Jas ties riešu susiuvat ,išverčiat ir vsio. Jei tokius paveiksliukus išsiuvinėjat, rankas turit, pasiūsit be vargo.
Atsakyti
QUOTE(Vaiga1 @ 2011 08 08, 15:23)
Išsiuvinėjat paveiksliuką, iškerpat dvi simetriškas detales pirštinės formos. (Gana didelės)  Taip pat iš pamušalo, kokio storo vatino (delninei daliai). Pasiunat vidinę ir išorinę pirštinę. Jas ties riešu susiuvat ,išverčiat ir vsio. Jei tokius paveiksliukus išsiuvinėjat, rankas turit, pasiūsit be vargo.

Na kol kas man tai atrodo kaip raketų mokslas, bet aš užsispyrusi biggrin.gif Ačiū už patarimą apie vidinę ir išorinę pirštinę 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Gal galite patarti ka deti i is senu dzinsu siuvamo demisezoninio kombinezono kudikui vidu. Gal pona sintepona? Koki geriausiai butu naudoti pamusala?

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2011 08 10, 14:36)
Sveikutes,

Gal galite patarti ka deti i is senu dzinsu siuvamo demisezoninio kombinezono kudikui vidu. Gal pona sintepona? Koki geriausiai butu naudoti pamusala?

Aciu smile.gif

Kūdikiui vilna ir medvilnė geriausiai. Šiaip sindeponas populiariausias ir pigiausias.
Atsakyti
Merginos, kreipiuosi pagalbos.

Pati esu labai susipykusi su adata (na, mažą skylutę ar adata įsiūti moku). blush2.gif Labai reikia į turimą suknelę įsiūti pakietinimus "papyčiams", kad suknelę galėčiau be liemenėlės nešioti. ax.gif Gal yra norinčių ir galinčių man padėti. Esu Kaune. rolleyes.gif

rašykit į až. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(morkine @ 2011 08 10, 20:38)
Merginos, kreipiuosi pagalbos.

Pati esu labai susipykusi su adata (na, mažą skylutę ar adata įsiūti moku).  blush2.gif Labai reikia į turimą suknelę įsiūti pakietinimus "papyčiams", kad suknelę galėčiau be liemenėlės nešioti.  ax.gif  Gal yra norinčių ir galinčių man padėti. Esu Kaune.  rolleyes.gif

rašykit į až.  4u.gif

Jei suknelė su pamušalu, nusiperkat pakietinimus, įdedat tarp pamušalo ir pagrindo , įsiveriat siūlą į adatą (neužmirškit mazgiuko ) ir prikabinat prie pamušaliuko keliose vietose. Jei yra praeinančių siūlių (pvz. įsiuvo,po krūtine) galite pritvirtinti prie jų.
Atsakyti
O kur tų pakietinimų galima nusipirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(morkine @ 2011 08 11, 09:41)
O kur tų pakietinimų galima nusipirkti? ax.gif

Siuvimo reikmenų parduotuvėse.
Atsakyti