Įkraunama...
Įkraunama...

***Patarimai siuvančioms***

QUOTE(Abejoklė @ 2011 05 19, 09:33)
sveikos. Gal kas mane pakonsultuos del flizelino  blush2.gif . Karts nuo karto sau pasisiuvu odinį rankinuką vieną kitą ir niekaip neišmąstau kuo gražiai pakietinti, o dabar radau tokį daiktą kaip flizelinas. Gal kas susidūrėt su juo, kažin ar įmanoma taip jį paklijuoti kad nesubanguotų odos ir kokį geriau rinktis austinį ar neaustinį (kad standesnis būtų)?

As bandyciau austini, kur paltus, svarkus paklijuoja. Siaip odos nesu siuvusi tai cia tik mano pasamprotavimai. Kazkaip ,man atrodo ,is vis odos nereiketu klijuoti, o tiesiog pirkti storesne (kietesnio apdirbimo) oda, deti sutvirtinta dugna, paklijuoti pamusala.
Atsakyti
QUOTE(Vaiga1 @ 2011 05 19, 10:49)
As bandyciau austini, kur paltus, svarkus paklijuoja. Siaip odos nesu siuvusi tai cia tik mano pasamprotavimai. Kazkaip ,man atrodo ,is vis odos nereiketu klijuoti, o tiesiog pirkti storesne (kietesnio apdirbimo) oda,  deti sutvirtinta dugna, paklijuoti pamusala.

Ačiū smile.gif. Kadangi aš persisiuvu iš second handuose pirktų odinių rūbų, tai odytė gan plonoka būna, būtinai reikia sutvirtinimo. Esu bandžius ir kartoną ir poroloną (kur po laminatu tiesia), bet nieko gero schmoll.gif , reikės austinį flizeliną pabandyt.

P.S. O gal kas žinot kur jo Vilniuj būtų galima įsigyt? (važiuosiu šeštadienį kaip tik, tai nesinori puse dienos po miestą praklaidžiot ieškant) 4u.gif

jau radau, kažkur prie kalvarijų turgaus parduotuvele yra rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abejoklė: 19 gegužės 2011 - 11:18
QUOTE(Abejoklė @ 2011 05 19, 12:13)
Ačiū smile.gif. Kadangi aš persisiuvu iš second handuose pirktų odinių rūbų, tai odytė gan plonoka būna, būtinai reikia sutvirtinimo. Esu bandžius ir kartoną ir poroloną (kur po laminatu tiesia), bet nieko gero  schmoll.gif , reikės austinį flizeliną pabandyt.

P.S. O gal kas žinot kur jo Vilniuj būtų galima įsigyt? (važiuosiu šeštadienį kaip tik, tai nesinori puse dienos po miestą praklaidžiot ieškant)  4u.gif

Prie Kalvariju turgaus yra parduotuve. As ten perku. Ir Eiguliu gatveje "Danesa" yra. Ten nesu buvusi ,bet girdejau ,kad ten visko laaabai daug.
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2011 05 19, 12:13)
Ačiū smile.gif. Kadangi aš persisiuvu iš second handuose pirktų odinių rūbų, tai odytė gan plonoka būna, būtinai reikia sutvirtinimo. Esu bandžius ir kartoną ir poroloną (kur po laminatu tiesia), bet nieko gero  schmoll.gif , reikės austinį flizeliną pabandyt.

P.S. O gal kas žinot kur jo Vilniuj būtų galima įsigyt? (važiuosiu šeštadienį kaip tik, tai nesinori puse dienos po miestą praklaidžiot ieškant)  4u.gif

jau radau, kažkur prie kalvarijų turgaus parduotuvele yra rolleyes.gif

As toj parduotuvej antram aukste radau tokia, kaip anksciau vadino, bortovke, ji i drobe panasi man,bet ji kaip suprantu neklijuojasi, o tiesiog gal galima tarp odos ir pamusalo idet, jei su ta pakietinsit-tai jau tikrai stoves. Jos yra prie tu visu flizelinu ir paklijavimu.
Atsakyti
kaunietes, kur raset apie audiniu parduotuvyte rusyje, tai cia kazkur netoli buviusiu Los patranku Savanoriu pr? g.gif
Atsakyti
Sveikos norejau pasiteirauti sioje temoje yra siuveju?Kiek man kainuotu kad kasnors prisiutu gele i paprasta maikute,ikeliu pvz stai
Atsakyti
Sveikutes,
Noreciau paklausti kur galeciau rasti internete kudikiu rubeliu schemuciu? Noreciau 2 menesiu sunuciui persiuti is senu savo dzinsu kombinezoniuka arba striukyte
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 05 03, 13:34)
ne visi kabo čia apvalią parą , man iš pažiūros neatrodo,kad čia lengva medžiaga, labiau primena standžią organzą, nes viskas stovi piestu, ir matyt tą volaną užmetė į kitą pusę ir todėl Jums atrodo,kad lengva  ax.gif , nes jei būtų lengva tie sijonai keli butų prigulę, arba jei super lengva tai nuo judesio būtų prigludę prie nugaros , o jie visi savo vietose  4u.gif

ačiū už ats 4u.gif aš svarščiau,kad gal šifonas g.gif bet standi organza irgi varijantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2011 05 20, 16:54)
Sveikutes,
Noreciau paklausti kur galeciau rasti internete kudikiu rubeliu schemuciu? Noreciau 2 menesiu sunuciui persiuti is senu savo dzinsu kombinezoniuka arba striukyte

yra tema Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems, 2 tema
Atsakyti
Sveikos. Gal kas turite kokį papaišymą-paaiškinima kaip apsiūti dvigubos staltiesėlės kraštą.
Staltiesėlė iš dvigubo audinio, antro audinio kraštas lenkiamas į kitą pusę ir taip gražiai kampai istrižai palenkti. va taip turi atrodyti

http://www.linonamai...ele.html?lang=2
Atsakyti
Sveikos, buciau dekinga uz konsultacija. Neismanau, kaip reikia isiuti i audini kelias eiles plonyciu sutraukianciu gumuciu blush2.gif Gal kas patars? ax.gif
Atsakyti