Merginos
noriu siutis suknele (vestuves).
Patarkit is kokios medziagos tokia geriau butu siut :
QUOTE(shapokliak @ 2011 04 07, 21:53)
Merginos
manau medžiaga turėtų būti stangri , kaip tafta ar kažkas tokio ...
Sveikos,
Nežinau, ar čia man atsakytumėt į tokį klausimą: gal kuri turit siuvimo mašiną Kohler ZICK-ZACK. Ji yra vokiška, gana sena, tarybinių laikų. Gal kas turit instrukciją kaip ja naudotis. Ten pilna visokių papildomų kojelių, taigi ir funkcijų turėtų atlikti nemažai. Gal kas galėtumėt padėti Būčiau laaabai dėkinga už instrukciją ar kokią kitą nuorodą
Nežinau, ar čia man atsakytumėt į tokį klausimą: gal kuri turit siuvimo mašiną Kohler ZICK-ZACK. Ji yra vokiška, gana sena, tarybinių laikų. Gal kas turit instrukciją kaip ja naudotis. Ten pilna visokių papildomų kojelių, taigi ir funkcijų turėtų atlikti nemažai. Gal kas galėtumėt padėti Būčiau laaabai dėkinga už instrukciją ar kokią kitą nuorodą
Labas!
Esu dar šviežia siuvimo reikaluose, didelių darbų neteko siūt, tačiau alpstu kaip noriu pasisiūt šią suknelę! Gal galėtumėt padėt? Gal netyčia kas turit panašaus suknelės tipo iškarpas? Ar bent viršutinės dalies, apačią dar įsivaizduoju, jog galima tiesiog kaip sutrauktą sijoną padaryt ir po to abi dalis pritvirtint. Iš anksto dėkoju ir nekantrauju smeigt adatą į žalią audinį jūsų padėdama
Esu dar šviežia siuvimo reikaluose, didelių darbų neteko siūt, tačiau alpstu kaip noriu pasisiūt šią suknelę! Gal galėtumėt padėt? Gal netyčia kas turit panašaus suknelės tipo iškarpas? Ar bent viršutinės dalies, apačią dar įsivaizduoju, jog galima tiesiog kaip sutrauktą sijoną padaryt ir po to abi dalis pritvirtint. Iš anksto dėkoju ir nekantrauju smeigt adatą į žalią audinį jūsų padėdama
Sveikos merginos, gal galit jus man patarti. Mano mergina paruosiamuke ruosiasi koncertukui 06 01 d., vaiku gynimo dienai, ir mokytoja liepe pasigalvoti kokia nors bendra visoms mergaitems apranga. Noreciau pasiuti koki nors sijonuka, kad jis butu ir nesudetingai pasiuvamas, nes esu tik pradedancioji, ir pakankamai puosnus koncertui. Gal galit kas is jusu ar kokia iskarpa, ar pavyzdi su paaiskinimu atsiusti. Buciau labai dekinga.
klausimas patyrusioms:gal žinot kokia medžiagytė panašiai kaip šio modelio suknios atrodytų ir taip dailiai plazdentų?
tai tiek to;'klauskit ir bus atsakyta...'
ne visi kabo čia apvalią parą , man iš pažiūros neatrodo,kad čia lengva medžiaga, labiau primena standžią organzą, nes viskas stovi piestu, ir matyt tą volaną užmetė į kitą pusę ir todėl Jums atrodo,kad lengva , nes jei būtų lengva tie sijonai keli butų prigulę, arba jei super lengva tai nuo judesio būtų prigludę prie nugaros , o jie visi savo vietose
Laba, anksciau buvau radusi kaip patrumpinti dzinus, kad liktu originali ta apatine juostele, o dabar kaip reikia neatrandu gal kas zinot kur ieskot???arba kaip tai padaryt patarsit?
Aš norėjau paklausti,kokį pamušaliuką rekomenduotumet siuvant natūralaus šifoninio šilko suknelę, kad neprarasti šilko savybių?
Sveikos darbštuolės. Turiu klausimą, gal ir kvailą , reikia išvalyti vestuvinę suknelę, bet reiktų ir taisyti (įplyšę nėrinukai suknelės apačioje, primyniau batu) ir niekaip nedaeina ar pirma išvalyt ir paskui tvarkyt, ar atvirkščiai. Būčiau begalo dėkinga jei paprotintumėt mane
QUOTE(Siren@ @ 2011 05 05, 18:03)
Laba, anksciau buvau radusi kaip patrumpinti dzinus, kad liktu originali ta apatine juostele, o dabar kaip reikia neatrandu gal kas zinot kur ieskot???arba kaip tai padaryt patarsit?
http://home.comcast....originalhem.pdf