QUOTE(asia05 @ 2011 02 26, 13:40)
labas mamytes-siuvejos. Nesu siuveja, taciau pamacius vienas uzuolaidas, labai uzsimaniau tokias pasiuti sau. Tik vat beda, kad nezinau kaip tiksliai cia daroma. Ikeliu foto, bukit geros, pakonsultuokit, prasau, kaip cia padaryta.
as manaukad nuo apatinio krasto iki virsutinio kito krasto isiuta is blogosios puses juostele kuri raukiasi
QUOTE(LauGėlė @ 2011 02 27, 21:46)
Sveikos
Turiu problemele. Iki siol turejau masina, kuri dare pusiau automatini kilpos apsiuvima, dabar turiu su pilnai automatiniu ir niekas man niekur niekaip neiseina, atrodo padarau viska pagal instrukcija, o kaip eina tiesi linija taip eina, gal galit papasakot, aks zino, kaip atlikti ta automatini kilpos apsiuvima. Mano masina Elna 2300.
Turiu problemele. Iki siol turejau masina, kuri dare pusiau automatini kilpos apsiuvima, dabar turiu su pilnai automatiniu ir niekas man niekur niekaip neiseina, atrodo padarau viska pagal instrukcija, o kaip eina tiesi linija taip eina, gal galit papasakot, aks zino, kaip atlikti ta automatini kilpos apsiuvima. Mano masina Elna 2300.
as turiu 3210 tai pas mane yra kur ratukas nustatyt dygsnio ilgiui viena is funkciju kilpos darymui parodytas toks staciakampis, taip pat nusistatai zigzaga su rankenele ir jo ploti su kitu rutuliuku, bent as taip darau pas saves