Įkraunama...
Įkraunama...

***Patarimai siuvančioms***

QUOTE(asia05 @ 2011 02 26, 13:40)
labas mamytes-siuvejos. Nesu siuveja, taciau pamacius vienas uzuolaidas, labai uzsimaniau tokias pasiuti sau. Tik vat beda, kad nezinau kaip tiksliai cia daroma. Ikeliu foto, bukit geros, pakonsultuokit, prasau, kaip cia padaryta.  help.gif
user posted image

as manaukad nuo apatinio krasto iki virsutinio kito krasto isiuta is blogosios puses juostele kuri raukiasi g.gif mirksiukas.gif
QUOTE(LauGėlė @ 2011 02 27, 21:46)
Sveikos 4u.gif

Turiu problemele. Iki siol turejau masina, kuri dare pusiau automatini kilpos apsiuvima, dabar turiu su pilnai automatiniu ir niekas man niekur niekaip neiseina, atrodo padarau viska pagal instrukcija, o kaip eina tiesi linija taip eina, gal galit papasakot, aks zino, kaip atlikti ta automatini kilpos apsiuvima. Mano masina Elna 2300.

as turiu 3210 tai pas mane yra kur ratukas nustatyt dygsnio ilgiui viena is funkciju kilpos darymui parodytas toks staciakampis, taip pat nusistatai zigzaga su rankenele ir jo ploti su kitu rutuliuku, bent as taip darau pas saves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2011 02 28, 20:37)
Gerai, kad apie tai prakalbot. Aš nelabai suprantu, kokia tai yra strech siūlė (nors įsivaizduoju, bet norėčiau pasitikslinti). Mano mašina turi 35 operacijas, žinau, kad yra tokia, bet iš aprašymo iki galo nesuprantu

QUOTE(aurorara @ 2011 02 28, 20:43)
O čia kas per siūlė? blink.gif

paprasta mašininė siūlė yra įprasta, o strech- trikotažinė. t.y. kaip grandinėlė. trikotažas taip siuvamas. va čia yra pavyzdys. siūlių paveikslėly apibrauktos ir yra strech.: kraštus apsiuvu F siūle, sportines kelnes palenkiu H siūle.

o jis nustatomas pasukus ratuką mirksiukas.gif šiaip mano siuvimo mašinos instrukcijoje labai aiškiai parodyta visos siūlės.
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2011 02 28, 21:05)
paprasta mašininė siūlė yra įprasta, o strech- trikotažinė. t.y. kaip grandinėlė. trikotažas taip siuvamas. va čia yra pavyzdys. siūlių paveikslėly apibrauktos ir yra strech.: kraštus apsiuvu F siūle, sportines kelnes palenkiu H siūle.

o jis nustatomas pasukus ratuką  mirksiukas.gif šiaip mano siuvimo mašinos instrukcijoje labai aiškiai parodyta visos siūlės.

Yra ir pas mane tokios siūlės (panašios), tik nežinojau jų galimybių blush2.gif . Ačiū už apšviestą protą smile.gif
Atsakyti
Turiu tokį klausima, apie drabužių taisymą, gal patyrusios siuvėjos yra susidūrusios ir žino ką daryt. Nusipirkau džinsus, kurių užtrauktukas pastoviai atsisega, net nereik niekur atsisėst, kaip kartais būna kad sėdint atsisega.....Džinsai tinkamo dydžio, truputi aptempti, bet bet tikrai lengvai apsimaunami ir užsegami be pastangų biggrin.gif
Nu net nzn ką daryt gal kaip nors persiūti galima, o gal čia užtrauktuko kaltė? ar kelnės ne taip pasiūtos? g.gif ar dar kokia man nežinoma priežastis. Norėtųsi susitvarkyt, nes tikrai atsisega pačiu netinkamiausiu metu, o negi mesi lauk naujus džinsus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika852: 01 kovo 2011 - 18:58
Kazkas su fiksatorium blogai, gal fiksuojantis dantukas nuluzes, mazai kas pades, tik persiuvimas naujo. Kiti uzrisa gumyte ant uztrauktuko galo ir tada pries uzsegant saga, uzkabina gumyte uz sagos, tada uzsega saga:)Bet cia jau liaudies metodai:)
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2011 03 01, 18:56)
Turiu tokį klausima, apie drabužių taisymą, gal patyrusios siuvėjos yra susidūrusios ir žino ką daryt. Nusipirkau džinsus, kurių užtrauktukas pastoviai atsisega, net nereik niekur atsisėst, kaip kartais būna kad sėdint atsisega.....Džinsai tinkamo dydžio, truputi aptempti, bet bet tikrai lengvai apsimaunami ir užsegami be pastangų biggrin.gif
Nu net nzn ką daryt gal kaip nors persiūti galima, o gal čia užtrauktuko kaltė? ar kelnės ne taip pasiūtos?  g.gif  ar dar kokia man nežinoma priežastis. Norėtųsi susitvarkyt, nes tikrai atsisega pačiu netinkamiausiu metu, o negi mesi lauk naujus džinsus  ax.gif

su replėm bandykit užspausti užtrauktuko "galvutę" tik nepersistenkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Siuvu puspalti,nusipirkau paklijavima,nu klyjai isdestyti isilgai,pradejau klyjuot,tai jis pradejo trauktis ,taip sulaikydamas medziaga,ir gavosi daug bangeliu,ar cia paklyjavimas blogas ar as ji ne taip iskirpau? g.gif man taip niekad nebudavo schmoll.gif
Atsakyti
Siuvu puspalti,nusipirkau paklijavima,nu klyjai isdestyti isilgai,pradejau klyjuot,tai jis pradejo trauktis ,taip sulaikydamas medziaga,ir gavosi daug bangeliu,ar cia paklyjavimas blogas ar as ji ne taip iskirpau? g.gif man taip niekad nebudavo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Suoka @ 2011 02 04, 14:37)
Klausimas, noriu pasisiuti namie pagalvėlių, kuom jas būtų galima kimšti ir kur gauti kamšalų?

JYSK berods mačiau tokių pagalvėlių su tokia neaustine tekstile... gal kaip geotekstile su sintepono kamšalu. Tada nereikės kimt, pakanka tik viršų pasiūt. Nepamenu kiek tiksliai kainavo.... gal penkis gal daugiau LT
Atsakyti
mergaites ar imanoma paciai ismokti siuti? Labai noriu ir ieskau kas individualiai pamokintu, gal ka zinot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2011 02 28, 20:50)
as manaukad nuo apatinio krasto iki virsutinio kito krasto isiuta is blogosios puses juostele kuri raukiasi g.gif  mirksiukas.gif

as turiu 3210 tai pas mane yra kur  ratukas nustatyt dygsnio ilgiui viena is funkciju kilpos darymui parodytas toks staciakampis, taip pat nusistatai zigzaga su rankenele ir jo ploti su kitu rutuliuku, bent as taip darau pas saves mirksiukas.gif

aciu mirksiukas.gif

susiradau, ko nedadarydavau, nenuleizdavau tos lazdeles apacion, kur virs adatos yra, tai kai supratau, kai prasiuvau, koks gerisssssssssss biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(daiwyte @ 2011 03 02, 21:10)
Siuvu puspalti,nusipirkau paklijavima,nu klyjai isdestyti isilgai,pradejau klyjuot,tai jis pradejo trauktis ,taip sulaikydamas medziaga,ir gavosi daug bangeliu,ar cia paklyjavimas blogas ar as ji ne taip iskirpau?  g.gif  man taip niekad nebudavo  schmoll.gif

O paklijavimas austinis? Jei austinis - tai kirpti reikia kiek didesnį už klijuojamą audinį ir prieš klijuojant jį gerai sudrėkinti mirksiukas.gif
Atsakyti