Įkraunama...
Įkraunama...

***Patarimai siuvančioms***

QUOTE(LaPerla.. @ 2011 02 18, 16:25)
Sveikos mergaites - auksarankes  4u.gif

Noriu ir as jusu patarimo.. Nusipirkau prabangia silkine medziagyte, noriu siutis maza juoda suknele, kazkas stiliaus ale Jacqueline Kennedy... Zodziu klasika. Gal galit pasiulyt koki modeliuka? Buciau labai dekinga  4u.gif

Cia man visai patinkantis puslapis yra:
http://www.burdastyl...&...nt=1&page=1
O dar i google irasius
free dress sewing patterns
turetumet daugiau atrasti visko.
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 05 25, 17:33)
sveikutes,
jau baigineju dar viena darbeli, bet uzstrigau ties apacia 
Gal kas galit patart kaip graziai atlenkti apvalia skelto apacia, siuvu is medvilnes sunui "suknia" prie juros lakstyt  Ar dvigubai lenkti ar viengubai?

Užsilyginkit užlaidą - ir palenksit be problemų mirksiukas.gif
Viengubai galima lenkti kai siūlė apmėtyta tvarkingai, jei neturite overloko, geriau lenkti dvigubai. Su zigzagu ,,apmėčius" apvaliai kirptą audinį, siūlė neatrodys gražiai...
QUOTE(Mirtyšė @ 2010 06 11, 12:52)
sveikos siuvejeles,
prireike ir man jusu patarimo.... kadangi moku tik elementarius dalykus siuti, tai nedaug patirties dar tame reikale...  blush2.gif
o problema stai kokia. kazkas pasidare su mano siuvimo masina. siuvant paprasta siule, adata vaiksto normaliai, persmeigia audini, lieka jame skylutes, bet siules nepadaro... lieka laisvas besitabaluojantis siulas. arba vietomis atsiranda siules gabaliukas, paskui vel tarpas besitabaluojancio laisvo siulo is abieju audinio pusiu, tada vel mazas gabaliukas siules ir t.t. doh.gif  bandziau reguliuoti siulo itempima, bet nieko is to gero....   schmoll.gif
tikiuosi suprantamai paaiskinau savo problema  blush2.gif gal kas galetumet patarti, kame cia problema? ka negerai darau arba ka kur pareguliuoti reikia?  g.gif

Jūsų vietoje atkreipčiau dėmesį į adatą - ar ji teisingai įstatyta, ar tinkama tai mašinai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumytė: 20 vasario 2011 - 20:39
4u.gif sveikos gal nukreipsite mane teisinga linkme,reikia man medziageles atraizos gal kas turite nebereikalingos,bet reikia tokios minkstos,kur buna pliusiniai zaisliukai,ar pledai...va tokios jai ka man iaz...
reikia kokio 50-60cm ilgio ir kokio 20cm plocio...

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Suoka @ 2011 02 04, 15:37)
Klausimas, noriu pasisiuti namie pagalvėlių, kuom jas būtų galima kimšti ir kur gauti kamšalų?

Matau esate is Kauno."KAIVIDOI"(tokia parduotuve Pasimatyme IKI prekybos centre) Prekiauja maisais kamsalo sintetinio sukto rutuliukais. Maisiuko kaina 10lt. Uztenka vienai dideliai pagalvei. Metus naudoju pasiuta pagalve - nesusigulejo. Rekomentuoju.
Atsakyti
Laba gal kas turi bet kokiu spalvotu ir vienspalviu audiniu? Butu gerai , kad tu audiniu butu nemazai ir kad jie butu ne po mazas atraizas. Nes as uzsiiemineju (zaislus siunu) tai man reiketu audiniu kas gali padovanoti ar keisti i saltainiu 1 dezute.......
rasykit man i Až. Butu gerai kuo greiciau. blush2.gif

Vilnius. 4u.gif
Atsakyti
labas mamytes-siuvejos. Nesu siuveja, taciau pamacius vienas uzuolaidas, labai uzsimaniau tokias pasiuti sau. Tik vat beda, kad nezinau kaip tiksliai cia daroma. Ikeliu foto, bukit geros, pakonsultuokit, prasau, kaip cia padaryta. help.gif
user posted image
Atsakyti
Laba diena siuvejos 4u.gif
turiu klausimuka - ar audinys kurio sudetis 65% Polyester 35% Viscose yra tamprus? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Turiu problemele. Iki siol turejau masina, kuri dare pusiau automatini kilpos apsiuvima, dabar turiu su pilnai automatiniu ir niekas man niekur niekaip neiseina, atrodo padarau viska pagal instrukcija, o kaip eina tiesi linija taip eina, gal galit papasakot, aks zino, kaip atlikti ta automatini kilpos apsiuvima. Mano masina Elna 2300.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Iškilo tokia problemėlė. Noriu susiūti trikotažinį audinį, bet susiuvus, reikia, kad jis pasitemptų, o mano mašinėlė, daro paprastą siūlę. Tai va klausimas, gal yra kokio plono siūlo, kuris temtūsi, na tokio pusiau guminio? Bet siūlas turėtų būti plonas g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurorara @ 2011 02 28, 19:36)
Sveikos  4u.gif

Iškilo tokia problemėlė. Noriu susiūti trikotažinį audinį, bet susiuvus, reikia, kad jis pasitemptų, o mano mašinėlė, daro paprastą siūlę. Tai va klausimas, gal yra kokio plono siūlo, kuris temtūsi, na tokio pusiau guminio? Bet siūlas turėtų būti plonas  g.gif

o mašinoje nėra strech siūlių?
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2011 02 28, 22:10)

Gerai, kad apie tai prakalbot. Aš nelabai suprantu, kokia tai yra strech siūlė (nors įsivaizduoju, bet norėčiau pasitikslinti). Mano mašina turi 35 operacijas, žinau, kad yra tokia, bet iš aprašymo iki galo nesuprantu
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2011 02 28, 20:10)

O čia kas per siūlė? blink.gif
Atsakyti