Įkraunama...
Įkraunama...

***Patarimai siuvančioms***

sveikos siuvinejos 4u.gif gal pagelbesit labai ieskau kudikio tasytes siuvimo schemos bet niekur nerandu ax.gif gal zinute kur galeciau rasti o gal ir turite bigsmile.gif
jeigu ka siusti:
vaida.naudz@gmail.com
Atsakyti
sveikutes,

jau baigineju dar viena darbeli, bet uzstrigau ties apacia
Gal kas galit patart kaip graziai atlenkti apvalia skelto apacia, siuvu is medvilnes sunui "suknia" prie juros lakstyt Ar dvigubai lenkti ar viengubai?
Atsakyti

sveikos siuvejeles,
prireike ir man jusu patarimo.... kadangi moku tik elementarius dalykus siuti, tai nedaug patirties dar tame reikale... blush2.gif
o problema stai kokia. kazkas pasidare su mano siuvimo masina. siuvant paprasta siule, adata vaiksto normaliai, persmeigia audini, lieka jame skylutes, bet siules nepadaro... lieka laisvas besitabaluojantis siulas. arba vietomis atsiranda siules gabaliukas, paskui vel tarpas besitabaluojancio laisvo siulo is abieju audinio pusiu, tada vel mazas gabaliukas siules ir t.t. doh.gif bandziau reguliuoti siulo itempima, bet nieko is to gero.... schmoll.gif
tikiuosi suprantamai paaiskinau savo problema blush2.gif gal kas galetumet patarti, kame cia problema? ka negerai darau arba ka kur pareguliuoti reikia? g.gif

Atsakyti
veinu atveju veziau garantinin tai keite kazka. kitu atveju buvau blogai iverusi apatini siula. istiesu blogai smile.gif nors buvau isitikinusi kad viskas puikiai ir net neleidau sau tuo abejot i:D
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2010 06 16, 22:58)
veinu atveju veziau garantinin tai keite kazka. kitu atveju buvau blogai iverusi apatini siula. istiesu blogai smile.gif nors buvau isitikinusi kad viskas puikiai ir net neleidau sau tuo abejot i:D

aciu 4u.gif
o kaip "ne taip" galima ji iverti? einu pasitikrinsiu pas save.....
Atsakyti
Labas visoms,

Man irgi prireikė jūsų pagalbos. Siūti truputi moku, bet kyla bėdų su siulių užbaigimu.. Kaip jūs užbaigiate siules? Kalbu apie mašinines siules. Ar gale užrišat mazgiuką? Ar yra koks kitas būdas, kad neliktų kyšoti siūlai ir kad siulė neiširtų?
Atsakyti
QUOTE(bandite @ 2010 06 23, 16:39)
Ar gale užrišat mazgiuką? Ar yra koks kitas būdas, kad neliktų kyšoti siūlai ir kad siulė neiširtų?

Elektrinės mašinos turi tokį mygtuką, kuris užtvirtina. jei nėra, patogiausia būtų pirmyn -atgal kelis dygsnius padaryt (vis apsukant siuvinį), bet tikrai nerišti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2010 06 19, 19:48)
aciu  4u.gif
o kaip "ne taip" galima ji iverti? einu pasitikrinsiu pas save.....

apatini siula ne pro ten istraukdavau, tiksliau pro ten, bet ne iki galo - tarpinej tokioj skylutej palikdavau doh.gif . zodziu reikia vienaip, o as sugalvojau kad kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bandite @ 2010 06 23, 16:39)
Siūti truputi moku, bet kyla bėdų su siulių užbaigimu.. Kaip jūs užbaigiate siules? Kalbu apie mašinines siules. Ar gale užrišat mazgiuką? Ar yra koks kitas būdas, kad neliktų kyšoti siūlai ir kad siulė neiširtų?

neištvėriau nepaklaususi: o kokia mašina mokate siūti? biggrin.gif

kaip ir Kipse atsakė, neriškite mazgelio. užtvirtint kelis kartus siūlę reik - pirmyn-atgal.
Atsakyti
Taigi , šaunu,kad daug norinčių siūti, ir bandančių tą daryti, todėl ir toliau siuvame, konsultuojamės 4u.gif

ansktesnė tema
Atsakyti

ateinu patarimo prasyt 4u.gif
Noriu savo mazajam pasiuti silta flaneline pizama. kaip geriau ja daryt - su pridetinem rankovem ar isvies? Gal turit kokiu schemu blush2.gif
Ir dar siusiu kombinezona ( a la senis saltis biggrin.gif ), irgi nezinau kaip geriau su rankovem daryt ax.gif
Patarkit 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 12 08, 17:26)
ateinu patarimo prasyt  4u.gif
Noriu savo mazajam pasiuti silta flaneline pizama. kaip geriau ja daryt - su pridetinem rankovem ar isvies? Gal turit kokiu schemu  blush2.gif
Ir dar siusiu kombinezona ( a la senis saltis  biggrin.gif ), irgi nezinau kaip geriau su rankovem daryt  ax.gif
Patarkit  4u.gif

nelabai suprantu, kokias sia turit omenyje rankoves biggrin.gif , bet dazniausiai rankoves buna isiutines (istatytos), reglano ir kimono.

Galit cia pasiziuret. Jei nenorit kokio imantraus modelio, paprasciausias variantas yra isiutiniu rankoviu ax.gif .

http://www.siuvimas....o...icle&id=273

http://sites.google....vimas/-rankoves

Atsakyti