Norejau paklausti, ar teko kuriai, didinti lekala. Noriu pasiuti suknele, bet pagal burda toks modelis, kurio didziausias dydis 42, o man reikia 46. ar imanoma padidinti ir kaip tai padaryti paprasciau?
QUOTE(sigita @ 2010 03 18, 15:13)
Norejau paklausti, ar teko kuriai, didinti lekala. Noriu pasiuti suknele, bet pagal burda toks modelis, kurio didziausias dydis 42, o man reikia 46. ar imanoma padidinti ir kaip tai padaryti paprasciau?
konstravimo knygose yra dauginimo taisyklės, kurioje vietoje ir kuriuose kampuose ir kiek reikia dauginti, būtų gerai tau pagal tą išsidauginti, nors ir burdose lyg mačiau yra su dauginimo taisyklėm kai kurios
QUOTE(Naktibalda @ 2010 03 18, 20:51)
konstravimo knygose yra dauginimo taisyklės, kurioje vietoje ir kuriuose kampuose ir kiek reikia dauginti, būtų gerai tau pagal tą išsidauginti, nors ir burdose lyg mačiau yra su dauginimo taisyklėm kai kurios
tas taisykles teoriskai zinau, bet su jom labai daug darbo. suknele pusiau prigudusio silueto, su rankovemis - turbut imsiu kita modeli 46dydzio ir bandysiu modeliuoti.
QUOTE(sigita @ 2010 03 18, 22:12)
tas taisykles teoriskai zinau, bet su jom labai daug darbo. suknele pusiau prigudusio silueto, su rankovemis - turbut imsiu kita modeli 46dydzio ir bandysiu modeliuoti.
tai kad ne daug , tik pažasties išėma , pečių linija, ir vsio, su kelnėm daugiau bėdos
as kiek atsimenu kas per visus kampiukus atideliodavom po centimetra ir apsibrezi... tada vel... ir taip toliau
QUOTE(Dollzz @ 2010 03 18, 23:22)
as kiek atsimenu kas per visus kampiukus atideliodavom po centimetra ir apsibrezi... tada vel... ir taip toliau
ir as sitaip buvau mokinta. O per pazaste tai tik i ploti? ir pakelti per peciu linija?
QUOTE(sigita @ 2010 03 18, 22:30)
ir as sitaip buvau mokinta. O per pazaste tai tik i ploti? ir pakelti per peciu linija?
per pažastį ir žeminti man rodos reik jei didini ,
, jei rasiu šitam pc ką nors įdėsiu , neatsimenu mintinai , o jei nerasiu tai ryt jau namie būsiu pažiūrėsiu , ir centimetrų dydžiai skiriasi kiekvienam beveik taškui , kuris dauginamas,
nu jo, tu teisi Naktibalda, dar skirtingi centimetrai kaskaip atsideda.
QUOTE(sigita @ 2010 03 17, 23:00)
Jei per brangu siutis - tai gal pigiau nusipirkti jau pasiuta ir pritaikyti figurai? Be to mano nuomone siutis reikia is kokybisku audiniu, kad daiktas butu vertas i ji ideto darbo. Pries sakydamos, kad brangu, pasvarstykite kiek valandu reikia dirbti ir kiek siuvejai kainuoja lygintuvo, siuvimo masinos elektros sanaudos ir t.t.
taip taip pritariu
sveikos, noriu jūsų pagalbos, baigiu internetą užlenkti ir niekaip nerandu audiniu arba juostelių klostavimo chemų. Noriu gražiai apsiūti gamini su klostuota juostele, bet noriu gražaus klostavimo. Edu girdėjusi ,kad yra visokie dygsniavimai, kur paskui patrauki už siulo galo ir susitraukia graži klostelė. Ar ten rankom, ar siuvimo mašina ta dygsni reikia daryti? Gal kas apie tai esate girdėjusios arba galite nukreipti, kur galėčiau tos info pasiieškoti.Aš net taisiklingai nežinau kaip tas klostavimas vadinasi, na žodžiu gal kas suprato mane
sveikos, keliu dauginimą petinio rūbo , dedu spec didesnes foto,kad įmatutumėt , gal moderatorė nenubaus labai
dauginimas dydžiais
dauginimas ūgiais
rankovių dauginimas ir ūgiais ir dydžiais
dauginimas dydžiais
dauginimas ūgiais
rankovių dauginimas ir ūgiais ir dydžiais
QUOTE(Naktibalda @ 2010 03 20, 10:02)
sveikos, keliu dauginimą petinio rūbo , dedu spec didesnes foto,kad įmatutumėt , gal moderatorė nenubaus labai
Aciu , kad priminei gradacija. Pavyko padidinti, bet naudojausi tik paciu principu, o dauginimo dydzius naudojau is burdos. gavosi gerai. Tik keliukai labai skauda, nes viska talikinejau ant grindu