Įkraunama...
Įkraunama...

***Patarimai siuvančioms***

QUOTE(kosmoone @ 2010 02 15, 18:09)
Sveikos siuvancios, smile.gif
gal kuri nors esate kur nors maciusi ar radusi internete metaliniu detaliu drabuziams? dabar daug drabuziu parduotuvese puosiama metalinemis detalemis, kurios yra su dantukais (perverus jie uzspaudziami kitoje audinio puseje) arba dar pastebejau, kad kai kurios metalines detales kaip kristaliukai priklijuojamos. niekaip nerandu tokiu detaliu (ne kniedziu, kurioms reikia specialiu sautuvu). jei kas zinote, pasidalinkite adresais smile.gif

Supratau, apie ką kalbate ir tikrai tokių "akyčių" yra pirkti. Esu mačiusi rankdarbių ir audinių parduotuvėse (čia apie Šiaulius kalbu) mirksiukas.gif Kur ieškoti kituose miestuose, negaliu patarti
Atsakyti
na gal kas nors matete kur Kaune? aplankiau visas zinomas rankdarbiu parduotuves, bet neradau....
Atsakyti
O siuvimo reikmenu pardese nera?! smile.gif
Atsakyti
bent Kaune neradau kol kas niekur savo zinomose parduotuvese. jei kuri nors kada uzmatysite kazka panasaus pasakykite, gal kas ir be manes dar iesko biggrin.gif
Atsakyti
O klijuojamus kristaliukus pati kaskada klijavau ant dzinsu! tokios kaip paprastos akutes. Gariunuose buvau pirkusi.
Atsakyti
mergaites as vel prasau pagalbos:

kokia cia medziaga, rasau rusiska zodi lietuviskom raidem, gal eis suprasti blush2.gif matlase v rubčik, cia is paskutinio burdos zurnalo yra toks svarkiukas rauktu kalnierium, tai toks dailutis, bet nesuprantu kokia medziagyte blush2.gif g.gif
Atsakyti
kaskoks bukliukas? o nuotraukos neisheina nuskanuot ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 02 21, 11:57)
mergaites as vel prasau pagalbos:

kokia cia medziaga, rasau rusiska zodi lietuviskom raidem, gal eis suprasti blush2.gif   matlase v rubčik, cia is paskutinio burdos zurnalo yra toks svarkiukas rauktu kalnierium, tai toks dailutis, bet nesuprantu kokia medziagyte blush2.gif  g.gif

tai būtų matliasė su reljefiniu raštu mirksiukas.gif

Matliasė:

Vidutinio sunkumo šilkinis audinys reljefiniu paviršiumi, kurio išvirkščioji pusė yra šukuotinė, kartais lygi, glotni. Gaminamas lygiomis dalimis iš šilko ir putlios medvilnės, vilnos ar sintetinių verpalų dvisluoksnių audinių gamybos technologija, kurioje sujungti siūlai sudaro reikalingą pikė reljefinį raštą. Audinys naudojamas moteriškoms suknelėms, chalatams ir švarkams bei papuošimui. Pavadinimas kilęs iš prancūzų kalbos žodžio „matelas“ (klojinys); kitu atveju pavadinimas kildinamas iš arabų kalbos žodžio „matlas“ (medžiaga lovų apmušalams).
user posted image

user posted image šis švarkelis?
Manau, galit drąsiai siūt iš bet kokio kostiuminio, kad nekrentantis būtų, audinio.
Atsakyti
QUOTE(Aleksandritas @ 2010 02 21, 13:41)
tai būtų matliasė su reljefiniu raštu  mirksiukas.gif

Matliasė:

Manau, galit drąsiai siūt iš bet kokio kostiuminio, kad nekrentantis būtų, audinio.

aga sitas bigsmile.gif , aciukas didelis didelis aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raja28: 21 vasario 2010 - 12:55
Merginos. gal kas turik koki faina modeliuka stambioms suknelei is LINO?

Laukiu foto jei aishku kas uzturejote wink.gif

Mano siuvimo kambarelis
Atsakyti
taigi tamsta dizainerė mirksiukas.gif

o jei rimtai, man tokia visai žiūrėtųsi iš lino:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Man kartais pritruksta kitu nuomones; ) O tokio kirpimo jau nuziurejau. aciukas wink.gif
O jus lina jei esat siuve- ji ishskalbiat pries tai? Siaip nesiuvau niekad is lino... net pasimetus ;D
Atsakyti