Įkraunama...
Įkraunama...

***Patarimai siuvančioms***

QUOTE(Didele_meile @ 2010 01 24, 21:27)
Va, man butent sios knygosir reiktu! Bandysiu ieskoti wink.gif

O gal norite savaja parduoti? blush2.gif Nes bent jau internete neradau nieko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Didele_meile @ 2010 01 24, 22:27)
Va, man butent sios knygosir reiktu! Bandysiu ieskoti wink.gif

Galiu pažiūrėti ten, kur aš pirkau. Jei ką, parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
ar šita?, tai ją čia nori išmainyti, gal ir parduoti sutiktų

Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 01 24, 23:45)

Šita mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.

Esu zalia siuveja, prasom is klausimo nesijuokti. blush2.gif

Va kai buna drabuziu "padalkos" apmetytos taip, kad gerojoje puseje nieko nesimato, o tik blogojoje siule, ar tam reikia specialiu masinu, na turbut overloku ar cia ir su paprasta taip galima pagaminti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2010 01 24, 23:58)

Neparduoda, tik maino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Didele_meile @ 2010 01 25, 12:00)
Neparduoda, tik maino  g.gif

Jus pabandykit paprašyti, kad leistų atsišviesti knygutę. Na, kad ir už atlygį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2010 01 25, 00:44)
Sveikos.

Esu zalia siuveja, prasom is klausimo nesijuokti.  blush2.gif

Va kai buna drabuziu "padalkos" apmetytos taip, kad gerojoje puseje nieko nesimato, o tik blogojoje siule, ar tam reikia specialiu masinu, na turbut overloku ar cia ir su paprasta taip galima pagaminti?  blush2.gif

Zinau, kad yra pramonine paslepto dygsnio masina, o ar su buitinemis galima taip siuti nezinau g.gif , as jei reikia su rankomis siuvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dideee @ 2010 01 25, 13:06)
Jus pabandykit paprašyti, kad leistų atsišviesti knygutę. Na, kad ir už atlygį.  4u.gif

Ryt poryt nubėgsiu pažiūrėti į knygyną mirksiukas.gif

QUOTE(Jurasius @ 2010 01 25, 14:41)
Zinau, kad yra pramonine paslepto dygsnio masina, o ar su buitinemis galima taip siuti nezinau  g.gif , as jei reikia su rankomis siuvu  smile.gif

Buitinės siuvimo mašinos (kai kurios) turi šią funkciją. Aš vien dėl to norėčiau keisti siuvimo mašiną, nes rankom atlenkti - koma blink.gif Nekenčiu. Šiai dienai pakabintas puspaltis, palaidinė ir 2 kostiumėliai - neatlenktos "padalkos" ... Ir rankos nekyla
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2010 01 25, 20:12)
Ryt poryt nubėgsiu pažiūrėti į knygyną  mirksiukas.gif
Buitinės siuvimo mašinos (kai kurios) turi šią funkciją. Aš vien dėl to norėčiau keisti siuvimo mašiną, nes rankom atlenkti - koma  blink.gif Nekenčiu. Šiai dienai pakabintas puspaltis, palaidinė ir 2 kostiumėliai - neatlenktos "padalkos" ... Ir rankos nekyla

o man visai nieko darbas rankomis atlenkti blush2.gif , atsisėdi sau ramiai ir krapštai, patinka man ši darbo dalis wub.gif , o va lyginti tai jau nekenčiu blush2.gif
galima ir buitinėmis, bet dar nenaudojau šios funkcijos, nes kaip minėjau man visai patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 25 sausio 2010 - 20:28
As irgi megstu rankomis kelniu ar klasikiniu sijonu apacias lenkti... labai ramina ir siaip visai neuztrunka ilgai + daug geriau laiko! smile.gif
Atsakyti
Labukas. Noreciau pasisiuti maza juoda suknele. Nelabai isivaizduoju koks modeliukas man galetu tikti. Esu 173cm ugio ir na, svelniai tariant neliekna blush2.gif . Gal galetumete ka nors patarti? Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti