Įkraunama...
Įkraunama...

***Patarimai siuvančioms***

QUOTE(Naktibalda @ 2010 01 15, 14:46)
linas ypač jei dar turėtų nors gramą elastano  thumbup.gif

o gal dar pasufleruosit, kur galima rast lino su elastanu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(darganos @ 2010 01 15, 14:59)
o gal dar pasufleruosit, kur galima rast lino su elastanu?  g.gif

100 proc lino su elastanu vargiai ar gausit, bet mišinį su medvilne tikrai galim rasti 4u.gif , beje prisiminiau, paklausiu kolegės nes diplominiam darbe rašė jinai apie liną su elastanu , kaip sužinosiu pakomentuosiu plačiau 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, o kokia siuvimo masina rinktis? ne is senuju, o is dabartiniu? Gal kazkokia galit parekomenduoti. Studijuojant man siuvimo masina praverstu, bet nelabai zinau kap issirinkti. ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 01 15, 17:51)
Sakykit, o kokia siuvimo masina rinktis? ne is senuju, o is dabartiniu? Gal kazkokia galit parekomenduoti. Studijuojant man siuvimo masina praverstu, bet nelabai zinau kap issirinkti. ACIU 4u.gif

Siulau paieskoti temoje apie siuvimo masinas, ten tikrai rasite atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 01 15, 16:05)
100 proc lino su elastanu vargiai ar gausit, bet mišinį su medvilne tikrai galim rasti  4u.gif , beje prisiminiau, paklausiu kolegės nes diplominiam darbe rašė jinai apie liną su elastanu , kaip sužinosiu pakomentuosiu plačiau  4u.gif

lauksiu 4u.gif
Atsakyti
man uzkliuvo ta suknele irgi, grazi ir man atrodo, kad ten tafta taip pat.
Atsakyti
Sveikos siuvejeles,

norejau paklaust, kokius madu/siuvimo zurnalus jus vartote, skaitote? as ziurinejau dabar parsisiuntus keleta "atelje" numeriu, bet ne paciu naujausiu. na, ottobre vaikams. bet as kadangi naujoke sioje srityje, tai laukiu rekomendaciju.
Atsakyti
Merginos,
gal kuri galetumete pasidalinti iskarpomis (36 dydzio) kelniu, marskiniu..? Del siuvimo problemu neturiu, bet del sukirpimo tai vis nesiseka... Bandziau pagal Burda siutis, bet kai rusiskai nesuprantu tai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Didele_meile @ 2010 01 23, 21:51)
Merginos,
gal kuri galetumete pasidalinti iskarpomis (36 dydzio) kelniu, marskiniu..? Del siuvimo problemu neturiu, bet del sukirpimo tai vis nesiseka... Bandziau pagal Burda siutis, bet kai rusiskai nesuprantu tai...  blush2.gif

bet tai,kad ten nėr ką suprast g.gif atsiverti prie burdos eskizo aprašą, ten parašyta kuriame lape iškarpa A,B irt.t tuomet pasirenki dydį ir pamatai kokia linija išbrėžta ta iškarpa, ir viskas nu nebent spalvas reiktų žinoti žalia, raudona mėlyna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 01 24, 02:16)
bet tai,kad ten nėr ką suprast  g.gif atsiverti prie burdos eskizo aprašą, ten parašyta kuriame lape iškarpa A,B irt.t tuomet pasirenki dydį ir pamatai kokia linija išbrėžta ta iškarpa, ir viskas nu nebent spalvas reiktų žinoti žalia, raudona mėlyna  ax.gif

As ten tu aprasymu nesuprantu... Ir ten vienos iskarpos ant kitu, tai galvoju ar kirpti lauk kazkuria viena ar kaip... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Didele_meile @ 2010 01 24, 13:48)
As ten tu aprasymu nesuprantu... Ir ten vienos iskarpos ant kitu, tai galvoju ar kirpti lauk kazkuria viena ar kaip... g.gif

Jau ne kartą esu rašiusi - paieškokit knygynuose "Burda siuvimo mokykla", 1997 m. leidyba. Joje yra visų drabužių siuvimo eiga lietuviškai, su paveiksliukais, šiaip pagrindinės info apie paklijavimus, medžiagų tipus, siūlus ir pan. Aš pirkau Šiauliuose prieš 3-4 metus, dar buvo didelė krūvelė. Manau, kad jei tada nuo 1997 metų buvo, tai gal dar ir dabar yra g.gif Kainavo apie 13 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2010 01 24, 12:58)
Jau ne kartą esu rašiusi - paieškokit knygynuose "Burda siuvimo mokykla", 1997 m. leidyba. Joje yra visų drabužių siuvimo eiga lietuviškai, su paveiksliukais, šiaip pagrindinės info apie paklijavimus, medžiagų tipus, siūlus ir pan. Aš pirkau Šiauliuose prieš 3-4 metus, dar buvo didelė krūvelė. Manau, kad jei tada nuo 1997 metų buvo, tai gal dar ir dabar yra  g.gif Kainavo apie 13 lt  mirksiukas.gif

Va, man butent sios knygosir reiktu! Bandysiu ieskoti wink.gif
Atsakyti