Įkraunama...
Įkraunama...

***Patarimai siuvančioms***

Sveikutes,
GAl galite man padei, Noriu pasiuti savo busimam leliukui paklotus neperslampamus, bet kur rasti klijuotės (kuri sulaiko drėgmę). Kur ieskojau, niekur nerandu:( Gal galima kazkuo pakeisti?
Atsakyti
QUOTE(spurgiux21 @ 2009 11 08, 15:04)
Sveikutes,
GAl galite man padei, Noriu pasiuti savo busimam leliukui paklotus neperslampamus, bet kur rasti  klijuotės (kuri sulaiko drėgmę). Kur ieskojau, niekur nerandu:( Gal galima kazkuo pakeisti?

Būna jų pirkti kūdikių prekių parduotuvėse, o aš pati prieš pora metų pirkau kažkuriam didžiajam PC, prie vaikų prekių. Apie 3 Lt kainavo Canpol firmos, išmatavimai gal kokį 40x70, nepamenu tiksliai, bet ne mažas.Bet paskaičiuok, ar ne pigiau pirkti iš karto pasiūtą, jis nedaug tekainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2009 11 08, 15:16)
Būna jų pirkti kūdikių prekių parduotuvėse, o aš pati prieš pora metų pirkau kažkuriam didžiajam PC, prie vaikų prekių. Apie 3 Lt kainavo Canpol firmos, išmatavimai gal kokį 40x70, nepamenu tiksliai, bet ne mažas.Bet paskaičiuok, ar ne pigiau pirkti iš karto pasiūtą, jis nedaug tekainuoja mirksiukas.gif

aciu,

as tuos canpol vienkartinius esu maciusi. As visa patalyne pasisiuvus jau esu, su paprastom paklodem, bet va sugalvojau neperslampama pasidaryt:) Turbut reikes nusipirkt ta vienkartine ir nesukt galvos:)
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2009 11 10, 17:34)

Gal kam reikia palenkti kelnes ar pasiaurinti drabuzeli? smile.gif

Rasykit i AZ arba dollzz@one.lt
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2009 11 23, 11:03)
Gal kam reikia palenkti kelnes ar pasiaurinti drabuzeli? smile.gif

skelbimų lenta čia
Atsakyti
Sveikos,patarkit koki siūti sarafaną su vilna kriaušės tipo figūrai?
Gal kokių foto turit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maxsi @ 2009 11 26, 20:28)
Sveikos,patarkit koki siūti sarafaną su vilna kriaušės tipo figūrai?
Gal kokių foto turit 4u.gif

Bent as tai siuciau su placia iskirpte ir mini rankovytem, kad proporcingai butu placiai apaciai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2009 11 26, 20:32)
Bent as tai siuciau su placia iskirpte ir mini rankovytem, kad proporcingai butu placiai apaciai mirksiukas.gif

O kokia apačia,stačiai ar gode g.gif
Atsakyti
QUOTE(maxsi @ 2009 11 26, 20:48)
O kokia apačia,stačiai ar gode g.gif

staciai, nes tu negali platint i sonus tada dar didesne kriause bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Jo, geriau gode nedarykit, reikia tiesu ar net truputeli, truputeli siaurejanti silueta rinktis. Kriauses forma labai man pvz grazi ir moteriska, tad kodel ja nesididziuoti ir kaip tik paryskinti. Galit pasirinkti vertikaliu juostu audini, arba stambesniu rastu ties apacia arba liemens srityje, kas demesys kristu butent i ta rasta, o ne i placius klubus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dollzz: 27 lapkričio 2009 - 09:08

Sveikutės,žiūriu tema visai mirusi,tad keliu į viršų ir laukiu patarimų;

iškarpas jau pasidariau,apačia bus stati,tai kur dėti skeltą;
šone
priekyje
gale siūlėje
gale su kloste blush2.gif (tikiuosi suprantate ką noriu pasakyti)
Kadangi medžiagoje 45% vilnos,kaip geriausia ir gražiausiai skeltas gulės blush2.gif

PS.siūnu sarafaną biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maxsi: 27 lapkričio 2009 - 21:50