Kas čia per "bliuzoninė medžiagytė"? Paaiškinkit kas nors?
Jūs tikriausiai flisą turit omeny?
Aš Gariūnuose pirkau tirkotažo, kur blogoji pusė atrodo kaip frotinukas, tai ruošiuosi vaikui iš jo siūti trteningines kelnes į darželį. Dar buavu seniau pirkusi ir ten pat trikotažo, kur blogoji pusė labai švelni ir truputį pukuota kaip fliso. Va šita medžiagytė tai tikrai tinka džemperiukams.
Aš Gariūnuose pirkau tirkotažo, kur blogoji pusė atrodo kaip frotinukas, tai ruošiuosi vaikui iš jo siūti trteningines kelnes į darželį. Dar buavu seniau pirkusi ir ten pat trikotažo, kur blogoji pusė labai švelni ir truputį pukuota kaip fliso. Va šita medžiagytė tai tikrai tinka džemperiukams.
Ta medžiagytė, kur ruošiuosi siūti kelnes, kainavo 6 lt už metrą, bet ten plotis atrodo tik 80 cm, todėl kelnėm reikia imti porą metrų. Kitos medžiagėlės man rodos po 8 lt kainavo. Dabar gal pasikeitė kainos, tiksliai net negaliu pasakyti.
QUOTE(zhemaituke @ 2009 10 27, 17:58)
Laba diena, gal galit patart.Esu gan apkunoka, ir noreciau pasisiuti juoda suknele, bet va nesugalvoju kokio modeliuko, kad atrodyciau ne tokia apkuni. Gal galit patart kus ieskoti? Aciu
Kadangi ir aš esu ne monekenė , tai iš savo asmeninės patirties galiu pasakyti, kad kūdesnė atrodau su juodom suknelėm, kurios yra siauro, tiesaus pasiūvimo su šiokiu tokiu įliemenavimu Ir geriausiai, kai priekyje eina dvi išilginės siūlės (nuo krūtinės žemyn), gale užtrauktukas..
Tikiuosi aš čia aiškiai nupasakojau
QUOTE(zhemaituke @ 2009 10 27, 16:58)
Laba diena, gal galit patart.Esu gan apkunoka, ir noreciau pasisiuti juoda suknele, bet va nesugalvoju kokio modeliuko, kad atrodyciau ne tokia apkuni. Gal galit patart kus ieskoti? Aciu
Rei isryskinti figuros privalumus : gal turit grazia krutine, tai padaykit atviresni kakla V formos. Illgis sukneles kiek zemiau keliu. Jei pilvukas nera labai atsikises, galima pabresti liemeni kokiu placiu ar dekoratyviniu dirzu. Rankoves turetu buti (ta prasme kad virsutine ranku dalis nebutu atvira)Jos galetu buti 3/4 ilgio. Truputis nuogumo(blauzdos, kaklas, rankos) pabrezia moteriskuma. Dar rekomenduociau aukstakulnius, vizualiai paaukstina ir palieknina
QUOTE(zhemaituke @ 2009 10 27, 18:58)
Papuliariausias www.burdafashion.com Eikit į žurnalų archyvą, ten visi numeriai su modeliais, o kiekviename numeryje yra PLUS rubrika - t.y. drabužiai apkūnioms. Taip pat būna specialūs Burdos numeriai BURDA PLUS. Sėkmės
QUOTE(Žydros akys @ 2009 10 27, 17:35)
Kadangi ir aš esu ne monekenė , tai iš savo asmeninės patirties galiu pasakyti, kad kūdesnė atrodau su juodom suknelėm, kurios yra siauro, tiesaus pasiūvimo su šiokiu tokiu įliemenavimu Ir geriausiai, kai priekyje eina dvi išilginės siūlės (nuo krūtinės žemyn), gale užtrauktukas..
pritariu, vertikalios reljefines siules lieknina.