Įkraunama...
Įkraunama...

Roma pavasarį

Benedicta, labai džiaugiuosi wub.gif ir tikiuosi, kad ir keliausite 4u.gif

Ačiū visoms už gerus žodžius 4u.gif Gerų kelionių ir daug įspūdžių 4u.gif
Atsakyti
Jau, jau po Romos! Buvo dar (kokį šimtą kartų) geriau, negu įsivaizdavau. Dvi dienos, vakaras ir rytas buvo "ilgi kaip šimtmečiai"...To tankio, to milijono įspūdžių neįsivaizdavau. Tikrai -- begalinės dienos.
Labai Jūsų reportažas žavėjo prieš išvykstant, o dabar pasivaikščiojau po jį jau savom akim:) Tą patį apelsinmedį arkoje ir po to lenktą namų liniją radau ir savo, ir Jūsų nuotraukose...Kaip smagu, kai per dvi dienas pasidarė savas miestas, kuris man Jūsų nuotraukose atrodė toks paslaptingas... Paslaptingas ir liko, bet jaukiai. šimtą kartų noriu sugrįžti į Romą.
Atsakyti
Benedicta, džiaugiuosi su Jumis thumbup.gif
Atsakyti
Nuostabus pasakojimas ir foto wub.gif Buvau Romoj neseniai porai dienų,tai tik "prabėgom" palakstėm,o balandį ruošiamės dar kartą pabuvoti-tad jūsų pasakojimą įdėmiai perskaičiau,kai ką pasižymėjau -manau pravers kelionėje thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 12 kovo 2012 - 11:43
Fantastiškos nuotraukos !!! thumbup.gif (negi čia su skaitmeniniu viskas fotografuota?) ir stebiuosi Jūsų ištverme tiek aprėpti su mažu vaiku bigsmile.gif
Taaaaip, štai ką gali didelis noras ir pasiryžimas, žaviuosi... 4u.gif
Susitiprinot ir mano svajonę ten pabuvoti. Sėkmės ateiities kelionėse smile.gif
Atsakyti

Ačiū už gerus žodžius 4u.gif Labai džiaugiuosi, kad naudinga thumbup.gif

Rekomenduoju knygą Dalia Dilytė. Amžinoji Roma thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jūra*: 02 rugpjūčio 2012 - 09:26

Labai rekomenduoju Alberto Angela knygą "Viena diena Senovės Romoje". Važiuočiau dabar - tikrai įdėmiau į kai ką pažiūrėčiau bigsmile.gif

user posted image

http://www.tytoalba....es-romoje-1.jpg
Atsakyti
Koks oras paprastai buna Romoje kovo gale?
Atsakyti