Benedicta, labai džiaugiuosi ir tikiuosi, kad ir keliausite
Ačiū visoms už gerus žodžius Gerų kelionių ir daug įspūdžių
Jau, jau po Romos! Buvo dar (kokį šimtą kartų) geriau, negu įsivaizdavau. Dvi dienos, vakaras ir rytas buvo "ilgi kaip šimtmečiai"...To tankio, to milijono įspūdžių neįsivaizdavau. Tikrai -- begalinės dienos.
Labai Jūsų reportažas žavėjo prieš išvykstant, o dabar pasivaikščiojau po jį jau savom akim:) Tą patį apelsinmedį arkoje ir po to lenktą namų liniją radau ir savo, ir Jūsų nuotraukose...Kaip smagu, kai per dvi dienas pasidarė savas miestas, kuris man Jūsų nuotraukose atrodė toks paslaptingas... Paslaptingas ir liko, bet jaukiai. šimtą kartų noriu sugrįžti į Romą.
Labai Jūsų reportažas žavėjo prieš išvykstant, o dabar pasivaikščiojau po jį jau savom akim:) Tą patį apelsinmedį arkoje ir po to lenktą namų liniją radau ir savo, ir Jūsų nuotraukose...Kaip smagu, kai per dvi dienas pasidarė savas miestas, kuris man Jūsų nuotraukose atrodė toks paslaptingas... Paslaptingas ir liko, bet jaukiai. šimtą kartų noriu sugrįžti į Romą.
Benedicta, džiaugiuosi su Jumis
Nuostabus pasakojimas ir foto Buvau Romoj neseniai porai dienų,tai tik "prabėgom" palakstėm,o balandį ruošiamės dar kartą pabuvoti-tad jūsų pasakojimą įdėmiai perskaičiau,kai ką pasižymėjau -manau pravers kelionėje
Fantastiškos nuotraukos !!! (negi čia su skaitmeniniu viskas fotografuota?) ir stebiuosi Jūsų ištverme tiek aprėpti su mažu vaiku
Taaaaip, štai ką gali didelis noras ir pasiryžimas, žaviuosi...
Susitiprinot ir mano svajonę ten pabuvoti. Sėkmės ateiities kelionėse
Taaaaip, štai ką gali didelis noras ir pasiryžimas, žaviuosi...
Susitiprinot ir mano svajonę ten pabuvoti. Sėkmės ateiities kelionėse
Ačiū už gerus žodžius Labai džiaugiuosi, kad naudinga
Rekomenduoju knygą Dalia Dilytė. Amžinoji Roma
Labai rekomenduoju Alberto Angela knygą "Viena diena Senovės Romoje". Važiuočiau dabar - tikrai įdėmiau į kai ką pažiūrėčiau
http://www.tytoalba....es-romoje-1.jpg
Koks oras paprastai buna Romoje kovo gale?