Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotas kūnas

dar sako,kad deguonies tokiu atveju trūksta organizmui
Atsakyti
manau spuogai kyla del hormonu dispalando, odos savybiu ir pan. mano veido ir krutines, nugaros oda riebi. dermatologas lietuvis israse geriamu antibiotiku. dar sake, kartais gerai i soliariuma nueit (su apsauga), as nueinu karta per 2-3sav. po 10 min ir naudoju krema su 20 apsauga, nes mano oda labai sviesi ir greitai nudega
Atsakyti
man labai padėjo paprasčiausias šveitimas kavos tirščiais smile.gif
Atsakyti
su tais spuogais kovoju nuo kokiu 18 metu doh.gif esu bandzius n priemoniu ir n budu. nieks realiai nepadejo. arba padedavo trumpam. geriausia buvo, kai dirbau prie juros kelis sezonus, tai saule buvo toks vaistas, kad ir ziemom jokiu spuogu thumbup.gif tiesa, po gimdymo apmazejo, ali vistiek yra.

QUOTE(l'eau @ 2008 12 30, 19:00)
man labai padėjo paprasčiausias šveitimas kavos tirščiais smile.gif

siuo metu praktikuoju si dalyka. ir tikrai bent jau zenkliai sumazejo. tikiuos, gal pavyks isvis ju atsikratyti kavos tirsciu pagalba unsure.gif
Atsakyti
Man nugara irgi vis paberia. Isbandyti ir valymai pas kosmetologe, ir visokie tepaliukai, losjonai - nieko nepadejo schmoll.gif Geriausia priemone - saule, vasara ar siaip per atsotogas pasideginus sauleje - nugara svari buna thumbup.gif Stengiuosi nugaros netepti kremais, losjonais siuo metu, kad neuzkimstu poru.
Bandysiu derinti maista, nes itariu, kad gali mane berti nuo baltymu, nes ju nemazai suvartoju ax.gif
Atsakyti
man taip pat nugaryte beria, help.gif cry.gif , na ne visa, daugiau menciu sritį verysad.gif . Taip pat beria pecius, kakta, smakrą, siek tiek aplink skruostus verysad.gif . Ko tik aš nebandžiau, ko nedariau, jau nera gal kosmetikos priemones, kurios nebučiau tepus, bandzius, bet nieko man nepagerejo. Dabar nebedarau jau beveik nieko, palaikau švarą, dezinfekuoju, antibakteriniais losjonais tepu, o veido odą, kaip riebią prižiūriu verysad.gif . Galiu pasakyti, kad gal tas nieko nedarymas, man ir padeda, mažiausiai del tu spuogelių nervinuosi, nors liūdna, bet apsipratau. verysad.gif Tikiuosi kada nors išnyks. Problema ta, kad liko daug randelių, gal mamytes žino kaip juos išnaikinti verysad.gif ?
Atsakyti
Nors kaio visi sako negerai, bet einu i soliariumo, ir paprasau MB, kad su siurkscia kempine nutrintu nugara. Jokiu spuogu, ypac nuo soliariumo
Atsakyti
O pas mane tai ne spuogai, o inkštirai, na tokie juodomis galvutėmis ax.gif
Aišku lengvai išsivalo, bet kaip juos pasiekt ten blink.gif

Ir nesuprantu, dėl ko jie ten ohmy.gif Maudausi lyg ir kaip pridera biggrin.gif
Atsakyti
Soliariumas tikrai padeda smile.gif Bet beda ta, kad nelabai megstu ir noriu i ji vaikscioti... siaip pastebejau kad nuo losjonu irgi nelabai gerai buna... O baisiausia tai per pms, baisu tada jau, niekas nepadeda sad.gif
Atsakyti
Man molio kaukės padeda reguliariai daromos ax.gif
Atsakyti
Mano ir su spuogeliais. Vienintelis vaistas - soliariumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 01 03, 21:57)
O pas mane tai ne spuogai, o inkštirai, na tokie juodomis galvutėmis ax.gif
Aišku lengvai išsivalo, bet kaip juos pasiekt ten blink.gif

Ir nesuprantu, dėl ko jie ten ohmy.gif Maudausi lyg ir kaip pridera biggrin.gif

kiek zinau, insktirai atsiranda del to, kad riebi oda, kurios virsutnis sluosksnis surageja. del to patartina nepamirsti odos sveitikliu, kuriuose butu dezinfekuojancu medziagu, pvz., arbatmedzio aliejaus.

Na man spuogu ant nugaros taip pat kartas nuo karto atsiranda, bet ne po daug. Anksciau tai ju daugiau buvo, bet kai pradejau gerti kontaceptines tabletes, tai isnyko. na tik, kaip jau minejau, kartas nuo karto atsiranda vienas ar du.
Atsakyti