Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotas kūnas

Ryte vakara plauti nugara.. rolleyes.gif O siaip tai man zymiai sumazejo, kai praedejau lankytis soliariume.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Soliariumai ne visiems padeda. Vargstu su savo dukros nugara, ir druska su soda sveiciu, ir spiritais...o dabar perejom prie arbatmedzio...nu nors saukis vietoj, niekas nepadeda. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sssss @ 2008 05 17, 18:20)
Soliariumai ne visiems padeda. Vargstu su savo dukros nugara, ir druska su soda sveiciu, ir spiritais...o dabar perejom prie arbatmedzio...nu nors saukis vietoj, niekas nepadeda. g.gif

jo, man irgi pradejo berti nugara doh.gif nors ir po dusu lendu pora kartu per diena.... bet vistiek tas pats. o ir randukai po spuogeliu lieka... doh.gif
Atsakyti
Turbūt valgote per daug riebių produktų. Jei sumažintumėt riebalų kiekį, tikrai dingtų spuogai. Patikrinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avene @ 2008 05 17, 20:20)
Turbūt valgote per daug riebių produktų. Jei sumažintumėt riebalų kiekį, tikrai dingtų spuogai. Patikrinta mirksiukas.gif

Nepritariu. patarciau nueiti pasitikrinti pas endokrinologus ir ginekologus, labai tiketina, kad beria spuogais del hormonu disbalanso, kiausidziu arba antinksciu ligu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Avene @ 2008 05 17, 21:20)

Kuriai tu cia paauglei ikistum riebu maista?jei dar kudziau valgytu tai tikrai reiktu i ligonine vezt.As ir manau kad ne tame esme siuo atveju.
Atsakyti
QUOTE(sssss @ 2008 05 17, 22:40)
Kuriai tu cia paauglei ikistum riebu maista?jei dar kudziau valgytu tai tikrai reiktu i ligonine vezt.As ir manau kad ne tame esme siuo atveju.

NEAPSIŠVIETUSIOMS:
Paaugliai valgo daug saldumynų, o juose labai daug riebalų.
Atsakyti
Na paprasciausiai parasysiu tiek, kad sulaukus mano metuku busi dar ne tiek apsisvietus...as dar pasikartosiu cia ne ta problema. Ir nereikia taip nemandagiai atsiliepti. schmoll.gif Jei zmogus klausia, tai nereiskia kad jis visai kvailas, cia tik neapsisviete taip galvoja...
Atsakyti
Negaliu nepasakyti. doh.gif Asmeniškai, mano odos gydytojas sakė, kad maistas neįtakoja spuogų. Išskyrus išskirtinius atvejus. Jie yra paveldėjimas(Ir nebūtinai iš tėvų, gali būti ir iš pro pro pro...senelių). Yra tik dvi odos ligos gydomos iš išorės - nudegimas, alergija. Visa kita - iš vidaus. Taigi, jeigu spuogai ant nugaros - tai paprasčiausiai aktyvių riebalinių liaukų padarinys. Kaip daktaras sakė - sveikos odos pagrindas yra cinko tabletės. Jei turit bet kokių problemų su oda - cinko tabletės turi būti kasdienės jūsų "draugės" mirksiukas.gif

Iš savo patirties tai galiu pasakyti, kad nugaros spuogam(kaip ir visiem kitiem) ypač "nepatinka" saulė. Tad deginkitės į sveikatą, jei turit šią problemą. Apie vaistus nešneku, jų yra begalės. Tad galima ieškoti ir pasirinki sau tinkamiausią rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicoletta @ 2008 05 18, 15:19)
Negaliu nepasakyti.  doh.gif  Asmeniškai, mano odos gydytojas sakė, kad maistas neįtakoja spuogų. Išskyrus išskirtinius atvejus. Jie yra paveldėjimas(Ir nebūtinai iš tėvų, gali būti ir iš pro pro pro...senelių). Yra tik dvi odos ligos gydomos iš išorės - nudegimas, alergija. Visa kita - iš vidaus. Taigi, jeigu spuogai ant nugaros - tai paprasčiausiai aktyvių riebalinių liaukų padarinys. Kaip daktaras sakė - sveikos odos pagrindas yra cinko tabletės. Jei turit bet kokių problemų su oda - cinko tabletės turi būti kasdienės jūsų "draugės"  mirksiukas.gif

Iš savo patirties tai galiu pasakyti, kad nugaros spuogam(kaip ir visiem kitiem) ypač "nepatinka" saulė. Tad deginkitės į sveikatą, jei turit šią problemą. Apie vaistus nešneku, jų yra begalės. Tad galima ieškoti ir pasirinki sau tinkamiausią  rolleyes.gif

Apie cinko tabletes tikrai nebuvau girdejus kad jos padeda. O del paveldejimo buvo kilus tokia mintis, nes mano vyrui ant nugaros pradejo mazet po 30 m.Tai va dabar dukra vargsta lygiai taip pat.Labai aciu uz informacija mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane nuo spuogu labai subjaurota nugara.. Spuogas prie spuogo ir nuo ju like tikrai dideli randai. verysad.gif Esu gulejas odos klinikoje, bet nelabai ka padejo.. Nezinau gal patartumet kur ir koki Kaune valyma butu galima pasidaryti kuris kiek nors padetu, nes dabar net maikes nusiimti viesai negaliu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lotuliukas @ 2008 06 21, 22:35)
Pas mane nuo spuogu labai subjaurota nugara.. Spuogas prie spuogo ir nuo ju like tikrai dideli randai. verysad.gif Esu gulejas odos klinikoje, bet nelabai ka padejo.. Nezinau gal patartumet kur ir koki Kaune valyma butu galima pasidaryti kuris kiek nors padetu, nes dabar net maikes nusiimti viesai negaliu. verysad.gif

Ar saulė, soliariumas nepadėjo nors šiek tiek pataisyti situacijos? Prieš keletą metų ir mano nugara labai spuogavosi, po to liko daugybė rudų dėmelių, kiti net klausinėjo kas čia nuo ko doh.gif blink.gif Bet po metų kitų beveik pranyko jos, labai padėjo soliariumas 4u.gif

O šiaip manau būtų galima kreiptis į bet kokį kosmetikos kabinetą, kur daro veido valymą 4u.gif
Atsakyti