Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotas kūnas

QUOTE(mazylee @ 2007 05 17, 22:14)
tiek saule,tiek spliariumas yra tik laikini efektai,nes jie spuogus isdiovina,o tikrosios ju atsiradimo priezasties nepanaikina,tad gydytis spuogus su soliariumu yra kvaila blink.gif  blink.gif

bet jei kartais nueinant į soliariumą neatsiranda spuogų, tai čia vadinas nepadeda?> blush2.gif jukir nustojus tau tinkančius prausiklius ir pan naudoti, gali atsirasti spuogų , taip ir soliariumas. žadu jį išbandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 04 05, 13:59)
Sveikutės, aš jau po vizito pas dermatologę. ax.gif Išrašė tepalą "Skinoren" ir pagerti antibiotikų Azitrox.Po dviejų savaičių reikės vėl pasirodyti pas gydytoją.Minėjo, kad reikės daryti kažkokias procedūras-odos valymą. unsure.gif

As lankiaus pas kosmetologe vien del nugaros - tai subjaurojo dar labiau verysad.gif Tepiau Acne, po to vasarai israse maskuojanti ir gydanti kremuka ir pastoviai tepiau su levandu toniku. Nuo to laiko praejo beveik du metai, tai padeti pagerina saulute ir geri sveitikliai 4u.gif
Atsakyti
as irgi turejau tokia problema verysad.gif bet mane nuo to isgelbejo nestumas ax.gif
Atsakyti
ej, mano nugaryte buvo tiesiog siaubinga....labai geras vaistukas-losjonukas yra Aknefug, jis vaistinese apie 30 lt kainuoja, bet patikekit, stebuklelis wub.gif as nusigydziau, o dabar tiesiog profilaktiskai karts nuo karto patepu....
Atsakyti
QUOTE(Mumm @ 2004 06 03, 06:47)
Beria nugara.  dry.gif Nezinau ka jau ir be daryti, gal man vitaminu kokiu pradejo trukti? Maudausi po dusu kiekviena diena, ejau i soliariuma, galvojau uzgydis tuos spuogucius, bet ne sad.gif Ka daryt?

buvo ta beda ir mane aplankius bet teko pabuvoti pas gydytoja kuri israse vaistuku (toks kaip losjonas sakyciau) mirksiukas.gif , nezinau kiek jis man padejo, bet ju nebe liko, o gydytoja dar sake kad gali buti ir nuo maisto, ir nuo sportavimo jei sportuoji mirksiukas.gif
Atsakyti
Na,o jeigu jokie losjonai ir netgi nėštumas nepadeda,pabandykit paprastą dalyką:prisipilk į vonią druskos,skirtos pirtims su visokiom ten žolelėm kvapniom ir pagulėk toj vonioj porą kartų per savaitę 4u.gif Man tik taip ir dingo bėrimai 4u.gif
Atsakyti
man padeda medimix ir tindi vaiksikas muilas be jokiu priedu, tas zydram ipakavime, kavos tirsciu pilings, siurksti kempine, ir jokiu losjonu netepu kad nesiriebaluotu smile.gif
Atsakyti
na periodiskai sveiciu dekolte ir nugara su misiniu druska+soda
karts nuo karto tepu vatos tamponu suvilgytu toniku ir arbatmedzio aliejum arba diferinu
Atsakyti
Turėjau ir aš šią bėdą. Saulutė ir kūno švetimas padėjo. Bėrimų sumažėjo, dabar pasirodo koks vienas kitas guziukas ir viskas. smile.gif
Atsakyti
Man ten oda irgi pariebejusi,truputi beria tai as ja prausiu prausikliu riebiai probleminiai odai..uztenka du kart i savaite nupraus t spec prausikliu,kartais nusveist su kuno sveitikliu.
Atsakyti
pamėgink kas vakarą pavalyti Salicilo rūgštimi
Atsakyti
Artėja atvirų palaidinukių sezonas, o mano nugara spuoguota.. verysad.gif verysad.gif Spuoguota visada, o prieš mėnesines dar daugiau, nors man jau tuoj 28 metai. Ką patartumėt naudot, kaip gydyti??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 04 gegužės 2008 - 21:21