Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotas kūnas

MB patrindavo su salicilo spiritu ir labai padedavo. Pastebaju, kad kuo labiau prakaituoju, tuo daugiau to "gerio" turiu...
Atsakyti
Mane anksčiau irgi berdavo,bet pradėjau naudot kontracepciją,tai praėjo...o dabar per neštuma vėl atsirado.. doh.gif Tikuosi,kad po gimdymo praeis...
Atsakyti
QUOTE(Vaidillute @ 2007 03 13, 21:50)
sveika.na zinai gal kokius 8men.nebeberia,tfu tfu tfu  blush2.gif man 25metai,tai gal praejo su amzium
bet noreciau lazeriu del to kad greiciau isnyktu,nes po 3men vestuves mano g.gif gal ka zinot?

Oi tai jau vien del to turi labai stengtis smile.gif sveikinu su artejancia svente 4u.gif as pries savo vestuves irgi labai jaudinausi, bet galu gale atsisakiau noro : sukneles su atvira nugara blush2.gif kazkur cia SM'oj skaiciau, kad padeda meskauogiu arbatos vonios, o nuo randeliu, gal reikia eiti kokius sveitimus nugaros padaryti, kad ta nugaros oda greiciau atsinaujintu, bet siaip nezinau, ka ir patarti, kad paskui ko blogo neiseitu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš jau po vizito pas dermatologę. ax.gif Išrašė tepalą "Skinoren" ir pagerti antibiotikų Azitrox.Po dviejų savaičių reikės vėl pasirodyti pas gydytoją.Minėjo, kad reikės daryti kažkokias procedūras-odos valymą. unsure.gif
Atsakyti
O nuo spuogiuku kokie kremai yra, as lyg girdejau kazkoks Retinum, ar Acme (na gal ne tokie pavadinimai, bet panasiai). Cia vaistinese buna, gal girdejot? 4u.gif
Atsakyti
Man tai labai padėda soliariumas... Gaila, kad Tau ne sad.gif Nes man užtenka nueit koius 6 - 7 karttus ir pusei metų garantuotai jokių spogelių, o būna, kad ir ilgiau neatsiranda...
Atsakyti
Man taip pat pats geriausias vaistas - soliariumas. thumbup.gif
Atsakyti
Ir man soliariumas geriausias vaistas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliukas @ 2007 05 16, 15:42)
Ir man soliariumas geriausias vaistas  thumbup.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip man ir soliukas padejo,net labai labai
Atsakyti
tiek saule,tiek spliariumas yra tik laikini efektai,nes jie spuogus isdiovina,o tikrosios ju atsiradimo priezasties nepanaikina,tad gydytis spuogus su soliariumu yra kvaila blink.gif blink.gif
Atsakyti
turiu su tais spuogais ir as problemu...kol geriu KT viskas dar normoj, bet buvau padariuspertrauka kokius metus laiko, tia siaubas kazkoks buvo...buvau pas dermatologe, israse antibiotiku kursa, dar tepala, bet nekazi ka padejo...dabar vel KT geriu, tai gyvent galima, bet kai pagalvoji, juk negersi ju visa gyvenima... schmoll.gif ir vel bus baisu zmonem pasirodyt... verysad.gif
Atsakyti
kazkaip per ziema ju tikrai atsiranda, bet pradedi maziau drabuziu nesiot, pasishveist nugara ir po truputi ishnyksta. dar priesh saulute pasikaitini ir liuks ;>
bent jau man taip viskas ir prapuola smile.gif
Atsakyti