Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotas kūnas

Kažin, o kaip panaikinti tas dėmeles, kurios liko nuo spuogų? g.gif Jaučiu, kad be dermatologo pagalbos neapseisiu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 01 27, 20:32)
Kažin, o kaip panaikinti tas dėmeles, kurios liko nuo spuogų? g.gif Jaučiu, kad be dermatologo pagalbos neapseisiu. verysad.gif

Cinko tepalu tepk einant miegot, švariai nusiprausus. 4u.gif
Atsakyti
Merginos,
yra tokia weyergans centre neigiamo slegio kapsule, kus labai gerai detoksikuoja kuna, nudrenuoja ten.. Labai padeda valytis visai odai kuno...reikia kurso ..Ale,- padeda 4u.gif
Atsakyti
Pas mane irgi ju yra verysad.gif ir jau senai, ir neatsimenu, kada ju neturejau, o gal kai neturiu, tai net nepastebiu, nes vien randai nugara. Baisi padetis !!! Man jie auga ir net neissispaudzia, kazkaip kosmetologe yra sakiusi, kad oda per stora, ir patare lankytis pas ja dazniau, visokius pilingus daryti, bet man nepadejo, tai nutraukiau, nes manau, kad tik pinigelius mano traukia ir viskas sad.gif
Atsakyti
Daiviki, aš manau, kad reikia kreiptis ne pas kosmetologę, o pas dermatologą.Na aš visvien vieną dieną prisiruošiu pas jį nueiti, tada parašysiu, ką jis patarė. smile.gif
Atsakyti
Gal ir tavo tiesa Veronika, kai grisiu i LT reiks nueiti.
O siaip cia ta druska su soda ar padejo, kas bandete?
Atsakyti
Sveikutes, pas mane irgi buvo problemu su nugara, berdavo, bet pradejau gerti kontraceptikus, del moterisku problemu, visai netycia isnyko spuogu ant nugaros problema, tik va beda dabar yra like tie bjaurus randeliai, tai sia savaite apsilankiau weyergans centre,proceduroms aisku kaina vieno karto tai 100lt. sake mazdaug penkiu kartu reikia, vieno karto per savaite, procedura ne is maloniuju, su kazkokiu sveitikliu tryne nugara, po proceduros visa diena skaudejo, atrodo kaip nudilginta butu, bet ko nepadarai del grozio smile.gif . Dabar laukiu antro karto, parasysiu kaip sekesi, kolkas tai tos kur buvo neryskios demeles, tai nyksta, tikiuosi visam laikui.Kai baigsiu kursa parasysiu ar vertejo eiti.
Atsakyti
sveikos.cia visos su tokiom paciom problemom,man anksciau irgi bere labai nugara,bet kaskaip savaime baigesi tik va liko tos demes,dar kai pasidegini tai rudos pasidaro,o cia jau labai blogai g.gif galvoju gal su lazeriu reiktu naikinti tik noretusi suzinot kokie rezultatai,gal kas bandet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidillute @ 2007 03 11, 18:28)
sveikos.cia visos su tokiom paciom problemom,man anksciau irgi bere labai nugara,bet kaskaip savaime baigesi tik va liko tos demes,dar kai pasidegini tai rudos pasidaro,o cia jau labai blogai g.gif galvoju gal su lazeriu reiktu naikinti tik noretusi suzinot kokie rezultatai,gal kas bandet? 4u.gif

O kaip senai jau taves nebekamuoja spuogeliu problema? Nes as pastebejau, kad tos demes po ilgo, na tikrai ilgo laiko pacios isnyksta. Na as tai pastebiu, kai 'isigyju' nemaza deme, paskui ja stebiu ir ji isnyksta, na po kokiu 6 men. Bet kad pas mane tu nauju vis dygsta ir dygsta, tai nedemetos nugaros nebeatsimenu verysad.gif
Atsakyti
sveika.na zinai gal kokius 8men.nebeberia,tfu tfu tfu blush2.gif man 25metai,tai gal praejo su amzium
bet noreciau lazeriu del to kad greiciau isnyktu,nes po 3men vestuves mano g.gif gal ka zinot?
Atsakyti
man kartais paberia nugaryte, bet labai padeda paguleti vonioje su naturalia juros druska su priedais. Labai gerai "sutraukia":)
Atsakyti
man padejo kavos tirsciu "pylingas". kiekviena diena duse draugas istrindavo 4u.gif ir nugaryte dabar thumbup.gif
Atsakyti