Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotas kūnas

turiu ir aš tokią bėdą, paberia ne tik veidą, bet ir nugarą, ir krūtinę. Dermatologė sakė, kad tai streso bėrimas ir per didelis vyriškų hormonų kiekis. Veido odą pakankamai neblogai sutvarkė kosmetologė su glikolio rūgštimi. Manau, kad prašysiu ir nugaros bei krūtinės odą taip pavalytų... gal kas bandėt?
Atsakyti
Vyrui, jo broliui ir pusbroliui kojas beria, arba giliais poodiniais spuogais arba baltais inkštirais, bet maniškiui kosmetologė atsisakė daryti valymą, o pusbrolis daug tyrimų yra pasidaręs ir niekas jam nepadėjo. Tai galvoju, kad čia kažkokia genetika pas juos. smile.gif
Atsakyti
Man spuogas atsirado ant uzpakalio.Jis toks giluminis, guzas jautesi paspaudus ir neskaudus. Bet lyg atsimenu, o gal isikalbejau, kad pradzioje buvo iskiles raudonas didelis be puliu virsuneles spuogas. Isnyko neliestas, o tik veliau ta guziuka pastebejau. Uzkniso mane jis, tai karta praduriau ir isspaudziau rodosi puliu. Bet buvo nepatogu, tai iki galo nepajegiau isspausti. Tai jis vel toliau sau guzo stadijoje buvo. Na mane tas reikalas nervino- tai dar karta duriau spaudziau, nieko nepavyko, istino kelioms denoms, skaudejo, bet ir vel neiskilo, vel grizta i ta neskaudaus guzo stadija g.gif nu neramu darosi, negi dabar pas chirurga lekt del kazkokio vieno spuogo blush2.gif

Ar kam buvo, kad giluminis spuogas neskaudetu?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 01 16, 16:00)
Man spuogas atsirado ant uzpakalio.Jis toks giluminis, guzas jautesi paspaudus ir neskaudus. Bet lyg atsimenu, o gal isikalbejau, kad pradzioje buvo iskiles raudonas didelis be puliu virsuneles spuogas. Isnyko neliestas, o tik veliau ta guziuka pastebejau. Uzkniso mane jis, tai karta praduriau ir isspaudziau rodosi puliu. Bet buvo nepatogu, tai iki galo nepajegiau isspausti. Tai jis vel toliau sau guzo stadijoje buvo. Na mane tas reikalas nervino- tai dar karta duriau spaudziau, nieko nepavyko, istino kelioms denoms, skaudejo,  bet ir vel neiskilo, vel grizta i ta neskaudaus guzo stadija  g.gif  nu neramu darosi, negi dabar pas chirurga lekt del kazkokio vieno spuogo blush2.gif 

Ar kam buvo, kad giluminis spuogas neskaudetu?

Aišku, kad pas daktarą. Reikėjo iškart eiti, giluminis ne juokai Jums
Atsakyti
o kas jau cia gali buti rimto- jis nekyla, buvo sumazejes kol vel paspaudziau, neskauda. Tik va- jeigu cia net ne spuogas g.gif Bet panasiau kad spuogas. Bandysiu dar tepalo su antibiotikais patepliot ir ziuret, ar nesumazes .
Atsakyti
kaip gydote spuogus ant nugaros? pastebėjau, kad ant nugaros daug sunkiau gyja g.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2014 02 27, 10:35)
kaip gydote spuogus ant nugaros? pastebėjau, kad ant nugaros daug sunkiau gyja g.gif

kai buvau paaugle begale spuogu kildavo ant nugaros, tai naudodavau Acne BP5 emulsija, man ji stebuklas buvo, ir nugarai ir veidui, dbr nebe paaugle, bet vis tiek iskyla vienas kitas tai nieko nenaudoju, nebent vasara buna tada patepu ta pacia emulsija, bet ji jau i pabaiga ir sake nebepardavineja vaistinese tai man bus sakes be jos doh.gif

Beje, JUms tas Noreva Exf lotion nepadeda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LoveIt: 27 vasario 2014 - 10:25
QUOTE(LoveIt @ 2014 02 27, 11:24)
kai buvau paaugle begale spuogu kildavo ant nugaros, tai naudodavau Acne BP5 emulsija, man ji stebuklas buvo, ir nugarai ir veidui, dbr nebe paaugle, bet vis tiek iskyla vienas kitas tai nieko nenaudoju, nebent vasara buna tada patepu ta pacia emulsija, bet ji jau i pabaiga ir sake nebepardavineja vaistinese tai man bus sakes be jos  doh.gif

Beje, JUms tas Noreva Exf lotion nepadeda?

veidui padeda, o nugarai nelabai
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2014 02 27, 09:35)

Man apskritai viskas ant kuno labai ilgai gyja..buvau pas dermatologe kazkada del tu berimu ant kuno, tai man israse tokius gaminamus vaistus, kur pagrindas spiritas. Tai labai gerai dziovindavo spuogelius..pasidomekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktosa @ 2014 02 27, 13:50)
Man apskritai viskas ant kuno labai ilgai gyja..buvau pas dermatologe kazkada del tu berimu ant kuno, tai man israse tokius gaminamus vaistus, kur pagrindas spiritas. Tai labai gerai dziovindavo spuogelius..pasidomekit  4u.gif

streptocidas gal?
Atsakyti
Biosaloj neseniai nusipirkau Pura Natura prausikli, nauja linija pas juos. Ryškiai apmazino berimus ant nugaros ir krutines. Patiko. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirilova: 27 vasario 2014 - 23:54
QUOTE(style18 @ 2014 02 27, 14:51)
streptocidas gal?

g.gif nepasakysiu dabar tiksliai, nes atidaviau tą buteliuką, kur surasyta visa sudetis sesei..bet cia ne tepalas pas mane, skystis. tepdavau su ausu krapstuku, o pats tas skystis ziauriai kartus. Nezinau as to streptocido sad.gif
Atsakyti