Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotas kūnas

QUOTE(Only1 @ 2012 12 05, 11:18)
MB bandė eritoromiciną nugarai, deja, poveikis tik kol naudoji. Išsigydo tuos spuogus, kuriuos pasitepa, o tuo metu šalia išdygsta nauji.  doh.gif Žodžiu, priežastys dėl ko tokia nugara vis dar lieka neaiškios.  g.gif

Manyčiau esmė viduje. Kol iš vidaus neišsivalys, tol lips į išorę.
Atsakyti
Aš ir taip manau ir dėl to nesuprantu kodėl dermatologė neskiria jokių tyrimų.
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2012 12 05, 15:20)
Aš ir taip manau ir dėl to nesuprantu kodėl dermatologė neskiria jokių tyrimų.

Gal reiktų bandyti pasikonsultuoti su kita dermatologe? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2012 12 05, 11:18)
MB bandė eritoromiciną nugarai, deja, poveikis tik kol naudoji. Išsigydo tuos spuogus, kuriuos pasitepa, o tuo metu šalia išdygsta nauji.  doh.gif Žodžiu, priežastys dėl ko tokia nugara vis dar lieka neaiškios.  g.gif

Kaip tai neaiskios? kaip gali zmones turedami spuogu nezinoti nuo ko jie? smile.gif Skamba juokingai. Visi spuogai yra del hormonu. Zinoma buna kvailu zmoniu, kurie sako mityba sukelia spuogus, bet nuo tokiu pasakotoju reikia toliau begti. Daug pasauly stereotipu auku, kurios skaito visokius cosmopolitan lyg ten butu bent 1% tiesos smile.gif

QUOTE(Ameera @ 2012 12 05, 14:30)
Manyčiau esmė viduje. Kol iš vidaus neišsivalys, tol lips į išorę.

Jo, fairy isgerk, gal pades biggrin.gif Idomu ka reiskia, tas vidaus isvalymas. Kaip jums zmones atrodo valymas jusu lasteliu, galite man kvailai paaiskinti? Nes man rodos cia jus manot, kad lasteles amzinai gyvena o ne mirsta kas kelias dienas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katia79: 05 gruodžio 2012 - 22:10
QUOTE(katia79 @ 2012 12 05, 23:07)
Jo, fairy isgerk, gal pades biggrin.gif Idomu ka reiskia, tas vidaus isvalymas. Kaip jums zmones atrodo valymas jusu lasteliu, galite man kvailai paaiskinti? Nes man rodos cia jus manot, kad lasteles amzinai gyvena o ne mirsta kas kelias dienas.

doh.gif Eikit ieškot dėmesio kažkur kitur. Na arba pasiskaitykit mokslinę rašliavą apie organizmą, jo užsiteršimą, kepenų/inkstų veiklą ir panašius reikalus.
O šiaip jei jaučiatės tokia išsilavinus, tai gal esat tiesiog per protinga šiam forumui? Ar vis tik tikrai dėmesio trūksta? lotuliukas.gif
Atsakyti
Tam gydytojai ir yra, kad atsakytų į klausimus, o jei jie į tuos klausimus atsakyti nesugeba, tai taip žmogus ir lieki nežinodamas atsakymo. Maniškio dermatologė dirba santaruose + kažkokioj garsioj klinikoj privačiai, o naudos iš to garsumo jokios... Beto kalti gali būti ne tik hormonai. Pas MB pusbrolį panaši problema, jis išmetė daug pinigų tyrimams ir "gydymui" ir niekas jam nepadėjo. Ir dar man keista, kad dermatolė rekomenduoja odos šveitimą druska, nes buvau skaičius, kad jei oda spuoguota, šveičiant tik pernešama infekcija ir jų dar padaugėja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2012 12 06, 00:27)
doh.gif  Eikit ieškot dėmesio kažkur kitur. Na arba pasiskaitykit mokslinę rašliavą apie organizmą, jo užsiteršimą, kepenų/inkstų veiklą ir panašius reikalus.
O šiaip jei jaučiatės tokia išsilavinus, tai gal esat tiesiog per protinga šiam forumui? Ar vis tik tikrai dėmesio trūksta?  lotuliukas.gif

Manau demesio truksta jums, kurie rasote tai ka girdejot kurnors anekdotu puslapy "sveikas zmogus". Inkstai, kepenys,
taip iseina jog paaugliai turi daugiausiai toksinu ir prasciausias kepenys bei inkstus. O jei maistas itakoja spuogus-tai storuliukai turetu buti labiausiai spuoguoti, kas realiai yra atvirksciai, nes stori neturi tiek vyr. steroidiniu hormonu [kas ir sukelia spuogus galutiniam kely], kaip kudi. Zinoma prasta kepenu ar inkstu veikla i gera neveda, bet spuogai 99.9% nesusije su jokiais tokiais dalykais.

Kulturistai(es) vartojanty steroidinius (lytinius) hormonus, irgi tik sutapimas, jog buna spuoguoti ZIAURIAI? Tipo kepenys uzsiterse?
Kad ir koks mielas mano charakteris butu-tai neturi itakos realybej. Kad ir hitleris cia butu, bet faktai yra faktai.
Jei ta mergina kuriai nugara spuoguota pasakys- as storule, tada sakysiu-jo del kepenu tau bedos, ne del hormonu.

Norit medicinos, o ne pezalu bobutem va skaitykit tokius http://www.ncbi.nlm....les/PMC2835907/ straipsnius ne comopolitana

net patway'ju galite matyti spuogu susidarimo (susije su straipsniu)
user posted image

SPuogus gydo tretinoinas, jei zmones tingi susirasti info ir bando viska ka mociutes sako-tai jie nusipelne tu spuogu. Kitaip ir neimanoma ju suvokti.
Papildyta:
QUOTE(Only1 @ 2012 12 06, 11:08)
Tam gydytojai ir yra, kad atsakytų į klausimus, o jei jie į tuos klausimus atsakyti nesugeba, tai taip žmogus ir lieki nežinodamas atsakymo. Maniškio dermatologė dirba santaruose + kažkokioj garsioj klinikoj privačiai, o naudos iš to garsumo jokios... Beto kalti gali būti ne tik hormonai. Pas MB pusbrolį panaši problema, jis išmetė daug pinigų tyrimams ir "gydymui" ir niekas jam nepadėjo. Ir dar man keista, kad dermatolė rekomenduoja odos šveitimą druska, nes buvau skaičius, kad jei oda spuoguota, šveičiant tik pernešama infekcija ir jų dar padaugėja.  smile.gif

Bet tu juk suvoki, kad dermatologai ir visi gydytojai yra LYGIAI taspats, kaip mechnikai. Jei zmogus dirba tik kad dirbti -tai toks jis ir profas, jei zmogus myli darba ir jo gyvenimas yra darbas-jis profas. Tad kad zmogus turi issilavinima kazkokioj srity -tas nedaro jo visaziniu jo sferoj, tiesa pasakius daktarai lietuvoj buki. Atsilike nuo realybes. Labai paveikti farmaciniu kompaniju, uztenka pas juos nueiti ir matai smile.gif Visada tu pati atsakinga uz save ne daktarai, daktarus reikia priimti tik, kaip patariamaja grandi. Visad pasidomek internete. Internetas nesaliskas. Geru profu tikrai truksta. Daugelis vadovaujasi stereotipais kuriuos kazkas sumaste ir viesia paskelbe ir tiek. Paklauskit savo daktaru keli is ju zino PubMed'a idomu ar bent vienas zinos biggrin.gif
Daugelis daktaru nauju ziniu semiasi, kaip ir jus -is visokiu Dr. Oz (komercne saliska nesamone), ir bulvariniu zurnalu apie "sveikata".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katia79: 06 gruodžio 2012 - 10:48
O Jūs pagal išsilavinimą kas? smile.gif Ir ką siūlote daryti, prisipirkti vitamino A?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Only1: 06 gruodžio 2012 - 11:56
QUOTE(katia79 @ 2012 12 06, 11:46)
-tai jie nusipelne tu spuogu.

Jietus, iš kur tiek agresijos? Jūs pati nusipelnėt didžiulio spuogo ANT LIEŽUVIO biggrin.gif Viską tą pati galima pasakyti be pykčio, nervų ir agresijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2012 12 06, 12:46)
O Jūs pagal išsilavinimą kas?  smile.gif Ir ką siūlote daryti, prisipirkti vitamino A?

Tiek rasiau o vistiek uzdavei kvailiausia klausima. Esme ne issilavinimas, o zinios. Ziniu turiu DAUG. To labai pavydi daugelis cia ir lieja savo skaudulius ir kabinasi prie nereiksmingu dalyku, nesusijusiu su pateikta informacija.

Tretinoinas nera tiesiog vitaminas A. Gali pirktis jei tau reikia, bet nuo spuogu vit a nepades smile.gif Sito puslapio didziausia beda ir yra-daugelis sneka tai ka girdejo kazkur..cia kaip tamponu reklama... Pliurpa pasake ir visos atkartojo biggrin.gif Juk nekainuoja pasidometi tikrais dalykais, o ypac kai as cia vis dedu info, linkus. Galeciau aprasyti kad rauginti kopustu antpilai pades, na ebt cia nesamone, kad ir kaip labiau jum noretusi tuom tiketi, nes tai lengviau nei skaityti pubMedo info, BET...
Jei zmogus tingi -tai manau spuogai jam netrukdo.

As TIK uz naturalias priemones, nekenciu farmaciniu kompaniju gobsumo ir melo vardan pelno. Bet turit suvokti, kad kosmetines priemones NEPADES. Tretinoinas receptinis usa tik del to, akd zmones kvaili ir usa mano, jog jie nesugeba patys laikytis saugaus avrtojimo ir pvz nevartoti kai nescia moteris. Ir zinoma farmacines, kosmetikos kompanijos LAABAI nepatenkintos, kad yra tokius naturaliu medziagu, kaip Tretinoinas, kurios TIKRAI padeda ir LABAI padeda, todel savo milijonais FDA perka ir FDA apsunkina gavima tam tikru naturaliu medziagu, kad pelnas kompaniju augtu uz ju parduodamas neveiksmingas priemones.
Papildyta:
QUOTE(ReginaV @ 2012 12 06, 13:04)
Jietus, iš kur tiek agresijos? Jūs pati nusipelnėt didžiulio spuogo ANT LIEŽUVIO  biggrin.gif Viską tą pati galima pasakyti be pykčio, nervų ir agresijos  mirksiukas.gif

cia ne agresija, o netoleriavimas melo ir nesamoniu.

PS kai rasite veiksmingesne ir neturincia salutiniu poveikiu naturalia priemone nuo spuogu nei si http://kremasnuospuo...-veiksmingumas/ -praneskite smile.gif Arba pasiYoutube'inkit pilna baisiai spuoguotu kurie po 7men jau grazus ir t.t. pilna gi tos info..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katia79: 06 gruodžio 2012 - 13:07
Čia ne kvailiausias klausimas - čia esminis klausimas. Kas iš daug šnekų, jei negalite patarti nieko konkrečiai apart skaitymo. Skaitymas spuogų neišgydys, o žmonės čia susirenka pasidalinti patirtimi ir padėjusiais receptais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2012 12 06, 14:12)
Čia ne kvailiausias klausimas - čia esminis klausimas. Kas iš daug šnekų, jei negalite patarti nieko konkrečiai apart skaitymo. Skaitymas spuogų neišgydys, o žmonės čia susirenka pasidalinti patirtimi ir padėjusiais receptais.  smile.gif

TRETINOINAS, jau 4x pakartojau. Skaitymas patikek isgyde ne viena, tu tingi savim rupintis.
Atsakyti