Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotas kūnas

turiu klausima 4u.gif
Gal kas daret nugaros valyma. Greitai mano vestucves ir as bijau, kad del nervu vel prades berti verysad.gif
Jeigu kas dare kiek reikia kartu padaryti kad nebertu?
Man vis drauge siulo padaryti pries vestuves, kad butu svari nugara, bet kazkaip nezinau g.gif
pasidalinkyt patirtim jei daret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2010 07 19, 05:05)
turiu klausima 4u.gif
Gal kas daret nugaros valyma. Greitai mano vestucves ir as bijau, kad del nervu vel prades berti verysad.gif
Jeigu kas dare kiek reikia kartu padaryti kad nebertu?
Man vis drauge siulo padaryti pries vestuves, kad butu svari nugara, bet kazkaip nezinau g.gif
pasidalinkyt patirtim jei daret 4u.gif

nesu dariusis tokio dalyko. kiek esu girdejusi, tai rugstini daro valyma, bet jis vasara netinkamas, nes kuri laika negalima sauleje rodytis. o mechaninio valymo, jei drauge ne kosmetologe, irgi nesiulyciau pabandymui daryti, tuo labiau jei vestuves ne uz kalnu. Pati labai nerimavau pries savas vestuves, kaip su ta nugara bus, nuolat naudojau priemones nuo spuogeliu, jokiu spaudinejimu ir pan, pasiekiau toki rezultata, kad nebuvo ne vieno spuogo, tik siek tiek demeliu. O vestuviu diena visaziste tiesiog viska nupudravo, nesimate ne zymes praktiskai.
Atsakyti
man uab "baltora" pasiule krema su hialurono rugstim, gal kas bandet, tuo labiau kad ir buteliuko kaina apie 200 lt, nu bet nugara irgi pilna spuogu
Atsakyti
Nelieciame rankomis, deginames ant saulutes, isnyksta visi spuogai smile.gif o tik pakasyk vel baisu...
Atsakyti
Kokiu cia nesmaoniu tik nepriraset.

1. NERA irodyta, kad maistas turi itakos spuogu atsiradymui, todle tai tik pasakos! Tad entikekit. Pazekit i nutukusius 400kg sveriancius zmones-kur ju spuogai?? NERA maistas ju nesukelia!

2. Spuogus pagrinde sukelia testosteronas. Paauglystei tai TIK jis niekas kitas.

3. NENAUDOKIT KOSMETIKOS! Pasisdomekit pirka kas toje kosmetikoje, juose tiek toksinu ir nuodu!! jus nuodyjat kuna! Ir en tik save-bet ir vaikus busimus.
Kad ir sita dokumentini filma rusu kalba galit pazeti apie tai http://filmix.net/do...bmana-2010.html

Naudokit naturalius dalykus, o ne chemija!
Papildyta:
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 08 01, 10:17)
Nelieciame rankomis, deginames ant saulutes, isnyksta visi spuogai smile.gif o tik pakasyk vel baisu...

spuogai ir saule = vezys. bet, akd gydo-tai tikrai smile.gif
Atsakyti
Vienu laikotarpiu mano nugara pasidarė lb negraži, išberta, spuoguota, nelygi. Nu ką, nuėjau į 2 valymus, pilingavimus, ir susitvarkė thumbup.gif tiesiog buvo užsikimšusios poros, giluminių spuogų, neišsivalę vėl užsikimšdavo, o kai išvalė - graži nugarytė smile.gif
Atsakyti

QUOTE(katia79 @ 2010 08 09, 04:48)
Kokiu cia nesmaoniu tik nepriraset.

1. NERA irodyta, kad maistas turi itakos spuogu atsiradymui, todle tai tik pasakos! Tad entikekit. Pazekit i nutukusius 400kg sveriancius zmones-kur ju spuogai?? NERA maistas ju nesukelia!

gal ir nera irodyta, bet mano atveju faktas akivaizdus : pavalgius riebiu grietininiu ledu, cipsu arba sokolado kita diena ant nugaros iskarto kyla giluminiai spuogai:) yra ir nutukeliu su spuogais. juk visu skirtingai organizmas reaguoja. turiu drauge kuri laaabai daug sokoladu valgo, cipsu, bet oda lygutele:) o man iskart beria. kad ir kaip priziuriu, valau, man tik maistas itakoja:)
Atsakyti
QUOTE(katia79 @ 2010 08 08, 21:48)

2. Spuogus pagrinde sukelia testosteronas. Paauglystei tai TIK jis niekas kitas.

1. Kad maistas sukelia aknę tikrai nėra įrodyta. Bet yra tyrimas, kuris parodė, kad pienas gali padidinti aknės tikimybę.
Dar kitas tyrimas parodė, kad paprastųjų angliavandenių perteklius (daug maisto su aukštu glikeminiu indeksu) irgi gali turėti įtakos spuogams. Vartojant maistą su žemu glikeminiu indeksu odos situacija gali pagerėti...
Vien tuo pasitikėt neverta, bet apsvarstyt apsimoka. Be to, yra situacijos, kaip KashaloTe aprašė- individualus jautrumas kažkokiems maisto produktams, kurių, norint turėti lygią odą, reiktų vengti.

2. Tikrai ne... Tokiu atveju praktiškai visi berniukai paauglystėje būtų spuoguoti. Taip, hormonų disbalansas yra labai svarbus veiksnys, tačiau greičiausiai susideda keli faktoriai- įgimta poros forma, kuri trukdo riebalams normaliai ištekėtį į odos paviršių, riebalinių liaukų hyperaktyvumas, aknės bakterijos, paveldimumas...
Atsakyti
Ai, o dėl kosmetikos... Dėl natūralumo- jūsų reikalas rinktis natūralią kosmetiką... Bet tikrai kol kas nėra jokių tyrimų, kad "nenatūrali" kosmetika sukelia aknę. Čia, vėlgi, kaip su maistu- žmogus gali būti jautrus tam tikriems ingredientams, kurie sudirgina odą, sukelia uždegiminę reakciją, iškyla spuogas. Tačiau tai nėra tikroji aknė. Deja, tokių ingrtedientų sąrašą sudaryti praktiškai neįmanoma, nes kiekvienas žmogus gali turėti skirtingų dirgiklių...
Svarbu tik makiažą kruopščiai kas vakarą nusivalyti ir apskritai, jį naudoti saikingai. Nors čia gi nugaros tema, koks ten makiažas ant jos galia būti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 11, 20:17)
1. Kad maistas sukelia aknę tikrai nėra įrodyta. Bet yra tyrimas, kuris parodė, kad pienas gali padidinti aknės tikimybę.
Dar kitas tyrimas parodė, kad paprastųjų angliavandenių perteklius (daug maisto su aukštu glikeminiu indeksu) irgi gali turėti įtakos spuogams. Vartojant maistą su žemu glikeminiu indeksu odos situacija gali pagerėti...
Vien tuo pasitikėt neverta, bet apsvarstyt apsimoka. Be to, yra situacijos, kaip KashaloTe aprašė- individualus jautrumas kažkokiems maisto produktams, kurių, norint turėti lygią odą, reiktų vengti.

2. Tikrai ne... Tokiu atveju praktiškai visi berniukai paauglystėje būtų spuoguoti. Taip, hormonų disbalansas yra labai svarbus veiksnys, tačiau greičiausiai susideda keli faktoriai- įgimta poros forma, kuri trukdo riebalams normaliai ištekėtį į odos paviršių, riebalinių liaukų hyperaktyvumas, aknės bakterijos, paveldimumas...

Del antro tik dalinai sutinku. Kaip ir del pirmo. Daugybe nutukusiu zmoniu suaugusiu neturi spuogu, o ju anglaivandeniu suvartojimas milziniskas.

O del antro- testosteronas ir MERGINOSE yra ir butent paauglisteje ir butent jis merginom sukelia spuogus-nereikia cia skleisti melagingos info, kad testosteronas tik berniukuose-tas netiesa, kaip vyrai turi estrogeno kazkiek, taip ir moterys testosterono. O ir butent testosterono deka ir padideja visas tas poru uzsikisimas riebalavimasis.
Ir paauglystej ne visi turi tiek pat testosterono, todel nebutinai kad jei testosteronas sukelia-kad va visi turi but spoguoti. Netiek ir daug benriuku siais laikais turi jo daug. Aciu chemijai, kurie mes moterys naudojam ir nuodijam savo kunus ir poto kudikius. Taip pat si informacija yra patvirtinta mokslo, del vyriskosios lyties silpnejimo ir nikimo visose rusyse,kurios turi salyti su pramones uzterstu vandeniu, ne tik zmones, o ir zuvys pvz. Esu maciusi dokumentika, kaip moteris naujagimi prausdama su sampunais jo peni praktiskai iki miniatiurinio sumazino del tos chemijos.
Na zinoma odos genetika turi itakos, bet paauglisteje TIK ir tik testosteronas sukelia akne tiek merginom, tiek vaikinam.

Del tu visu muilu - neleiskit saves kvailinti, nera muilu nuo spuogu ir nebuvo ir nebus. Kad ten 5% sumazina-tai cia net negalima moksliskai pagristi veiskmingumo, taip ir placebas gali veikti.
Kaip ir kremai su Q10 - jie VISISKAI neveiksmingi, moterys per mazai domis pries kanors pirkdamos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katia79: 03 spalio 2010 - 19:01
katia79, iškraipėte arba neteisingai supratote mano žodžius.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 11, 20:17)

Aš galiu pasirašyti. Kai rugpjūtį stipriai sumažinau pieno produktų ir aukšto GI produktų suvartojimą, viso kūno odos būklė pasitaisė akivaizdžiai. Rudenį grįžau prie įprastinės mitybos: oda per naktį nepasidarė siaubinga, bet pamažu ir ji grįžta prie pradinės būklės.

Mano (ne medikės) išvada tokia: mūsų mityba ir hormonų balansas nėra atsieti. Pabandyti kelias savaites maitintis kitaip tikrai verta. Galų gale, tai kainuoja pastangų, o ne pinigų.

Atsakyti