Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotas kūnas

QUOTE(neramune @ 2010 05 06, 21:44)
Is savo patirties galiu pasakyti, kad soda su druska  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  aisku pylinguot ne viena karta reikejo... gal koki menesiuka, gal maziau, bet tikrai veiksminga  mirksiukas.gif

as dabar bandau sodos ir druskos pilingus. unsure.gif
Atsakyti
Ir kaip? smile.gif
Atsakyti
Spuogus ir inkštyrus ant nugaros ir likusio kūno naikinu taip pat, kaip ir ant veido- 2 kartus per dieną prausiu švelniu prausikliu (ne muilu), naudoju salicilio rūgšties gelį arba kremą ir apsaugą nuo saulės. Kadangi aknės neturiu, pavienius spuogus tepu priemone su benzoilo peroksidu.
Atsakyti
himalaia, kokį konkrečiai salicilio rūgšties gelį naudojate? bandysiu ieškoti, nes man irgi labai tokio reikia 4u.gif
Atsakyti
Naudoju Paula's Choice Exfoliating 2% BHA Gel
user posted image
Tačiau jį reiktų siųstis.

Yra žmonių, kuriems patinka Rasos kremas- gelis problematiškai odai su 1% BHA ir siera.
user posted image
Atsakyti
Dėkui, einu ieškoti kur jis parsiduoda smile.gif

Dar prie to pačio norėjau pasikonsultuoti dėl šio prausiklio su BHA:

http://www.prekesgro...ausiklis-9.html

šiek tiek suabejojau dėl 9 prc stiprumo, oda kaži nuo tiek nenusiraitos?.. tarkime jei naudočiau šį prausiklį ir 2 prc BHA gelį nebus jau perdaug?.. o šitas duetas padėtų ir nuo keratosis pilaris?
Atsakyti
Ten apibūdinimas įdomiai parašytas. Šiaip, turėtų būti atskirai išskirta, kokia yra AHA ir kokia BHA koncentracija, oten tik suplakta 9% ir tiek. Negaliu nieko konkrečiai pasakyti, nes sudėties nėra.
Šiaip, aš esu už kuo švelnesnius prausiklius be jokių rūgščių, nes rūgštys prausikliuose savo pilno potencialo vistiek nepasiekia, jos ant odos pabūna labai trumpai, tad tinkamai suveikti nespėja. Geriausiai veikia ant odos paliekamos rūgštinės priemonės (išskyrus profesionalias, žinoma, kurias po kelių minučių reikia nuplauti).
Be to, jei jau planuojat naudoti 2% BHA priemonę, nėra jokio reikalo rinktis daugiau priemonių su rūgštimis, tik papildomai dirginsit ir sausinsit odą.
Jei kalbėtume apie 9% AHA koncentraciją ant odos paliekamame produkte, tai tiek nėra baisiai daug, tik kad neįpratusią odą gali iš pradžių dilgčioti, bet odai prisitaikius paprastai peršėjimas praeina.

2% BHA keratosis pilaris turėtų pagerinti. Svarbiausia yra nedrgint odos ir nepamiršt kasdien naudot BHA.
Atsakyti
Merginos, parekomenduokit kosmetologę Kaune, kuri apsiimtų padaryti nugaros ir krūtinės odos valymą. Kelias apskambinau, tai tik veidukų valymą praktikuoja, neapsiima daugiau. O reikia labai, nes grįžo tas nelemtas "malonumas" - spuogai, veido neberia, bet jau nugara ir krūtinė doh.gif
O gal žinot ką nors apie Medidermą? Ar dar yra šita klinika ar jau užsidarius? g.gif
Atsakyti
Man nuo spuogu padejo saltas dusas 4u.gif
Atsakyti
Man asmeniškai nugarą beria nuo netinkamos mitybos,pati žinau,kad negalima man šokolado bet ech ta silpnybė... blush2.gif ax.gif Išbėrus tenka spuogelius naikint šveitikliu jau ankščiau mano minėtu rankų temelėj smile.gif Dar neblogas šveitiklis yra jūros druskytė arba kavos tirščiai smile.gif Geriausiai sausi,tada didesnis efektas thumbup.gif
Atsakyti
Man sita bedele dazniausiai atsiranda saltuoju metu laiku, oda kazkaip maziau kvepuoja, nors stengiuosi nenesioti sintetikos. Sveitikli naudodavau tik kai nebudavo iskilusiu nauju spuogeliu, o daugiau demelems naikinti, zinoma kasdienis dusas, losjonas antibakterinis. Vasara ta problema dingsta, matyt ir saule savo poveiki duoda.
Atsakyti
Sveikos
Mane irgi kamuoja ta pati bega spuogai ant nugaros. Isbandziau daug priemoniu, lankiausi pas dermatologe, israsydavo daug visokiu tepaliuku kurie padedavo pora savaiciu o po to spuogai vel atsirasdavo.'
Daugiau negu pusiu metu naudoju Rasa prausiklis veiduj (naudoju nugaraj biggrin.gif )Matosi pagerejimas maziau beria, maziau spuogu.Efekta pastebejau tik po puses metu thumbup.gif
Atsakyti