Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotas kūnas

QUOTE(rosmari @ 2010 04 28, 21:05)
Sky_diver, o kokia galutine kaina tau gavos su parsiuntimu? Kiek tas luitas sveria? biggrin.gif
As tai cia lietuvoj pirkau...28Lt mokejau uz 130g g.gif

Muilo beveik 400 g. yra. Siuntimas brangokas - berods 11 dol. kainavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosmari @ 2010 04 28, 20:05)

Papildyta:

As tai cia lietuvoj pirkau...28Lt mokejau uz 130g g.gif

O kur pirkot? smile.gif
Atsakyti
perkuvaikui.lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosmari: 29 balandžio 2010 - 21:18
MB kankina irgi si problema,visa nugara spuoguota,tepu arbatmedzio aliejumi bet nepadeda. vasara kai nudega sauleje oda grazutele. nezinau ka cia geriau jam nupirkti. g.gif gal pabandyti su soda ir druska pylinga padaryti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasz @ 2009 12 09, 20:04)
mano nugara spoguota, buvau pas dermatologę, sakė man sugryžt pas ją kai būsiu 26 doh.gif tipo iki tada bus normalu jeigu bus spoguota, nes jaunatviški...
blink.gif

kokios nesamones. man 30metu bet nugara spuoguota schmoll.gif
Atsakyti
gal kas galit pasidalint patirtim apie juodaji afrikos muila, ar padejo ar spuogu maziau, ir iisvis koks ten stebuklas? ar verta neverta jo pirkt
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 05 06, 14:25)
gal kas galit pasidalint patirtim apie juodaji afrikos muila, ar padejo ar spuogu maziau, ir iisvis koks ten stebuklas? ar verta neverta jo pirkt

atsiversk atgal kelis puslapius, buvo diskutuota apie si muila tikrai
Atsakyti
Labas,
gal kas turit afrikietisko muilo?mielai perpirkciau.internetu niekada neuzsisakinejau.
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2010 04 30, 20:07)
MB kankina irgi si problema,visa nugara spuoguota,tepu arbatmedzio aliejumi bet nepadeda. vasara kai nudega sauleje oda grazutele. nezinau ka cia geriau jam nupirkti.  g.gif gal pabandyti su soda ir druska pylinga padaryti.  g.gif

Is savo patirties galiu pasakyti, kad soda su druska thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aisku pylinguot ne viena karta reikejo... gal koki menesiuka, gal maziau, bet tikrai veiksminga mirksiukas.gif
Atsakyti
Na nezinau, prausiu tuo Afrikos muilu, bet nepasakyciau, kad man kas gereja... Lyg nugaros oda ir svelni, bet kad mazetu spuogu, ar siaip geretu padetis tai nea verysad.gif
Viliuos, kad dar per trumpai naudoju...tik 2sav. smile.gif) Bet vistiek kazkaip noris rezultatu.
Pasidalinkit patirtim tos, kurios naudojo - po kiek laiko pasimate kazkoks rezultatas (eme mazeti spuogeliu, demeliu ir pan.) ?
Atsakyti
gal bandykit kūną plauti su Octenisan ? Aš prausiau su juo+soliariumas ir spuogų ant nugaros nebėra. Ne taip kaip ant veido doh.gif
Atsakyti
Man tai gydytojas grieztai uzdraude eiti i soliariuma turint sia problema... o siaip kol nenuejau pas ji tai keliskart per diena tepdavau oda salicilo rugstimi, tai man padejo.. spuogeliu apmazejo, bet tie randeliai doh.gif ir dar prausiu dabar nugara 2kart per diena su geliu skirtu probleminei odai, cia irgi variantas... nu zodziu, tikiuosi geru rezultatu, lygtai gereja.. 4u.gif
Atsakyti