Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotas kūnas

QUOTE(Etama @ 2010 04 14, 20:34)
Mano nugara visa tokia nesvelni, nera pulingu kazkokiu spuogu, bet kogero tie vadinami inkstiriukai ir t.t., na brauki kaip per tarka maza kokia lotuliukas.gif  kokie vaistai nuo to? sveitimas, mirkimas vonioje, pirtys? gal kazkas daugiau zino? g.gif

Sveitimas, pirtys...pats geriausias dalykas manau tokioj situacijoj...pas mano vyra buvo vienu momentu, kai reciau i pirti nueidavo g.gif tai as jam vonioj nusveiciau negailedama siki, o paskui vel pirtys prasidejo ir problemos ner ax.gif
Papildyta:
QUOTE(qgne @ 2010 03 25, 11:36)
gelbeja tik soliariumas nuo spogu.. 4u.gif o jai psidaro instiru tai duodu vyrui paspausti..

man priesingai, nuo soliariumo visada isberdavo nugara ir dekolte sriti spuogeliais doh.gif
Atsakyti
galiu nuoširdžiai pasakyti, kad afrikos juodasis muilas isties puikus!!! labai padejo man susitvarkiau oda, esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kitty_smile @ 2010 04 22, 18:12)
galiu nuoširdžiai pasakyti, kad afrikos juodasis muilas isties puikus!!! labai padejo man susitvarkiau oda, esu labai patenkinta  thumbup.gif

Iš aukščiau įkelto int-nio psl. pirkot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kitty_smile @ 2010 04 22, 19:12)
galiu nuoširdžiai pasakyti, kad afrikos juodasis muilas isties puikus!!! labai padejo man susitvarkiau oda, esu labai patenkinta  thumbup.gif

Kaip smagu clap.gif as irgi uzsisakiau, gausiu dar negreit, bet labai laukiu bigsmile.gif
prisiskaiciau visur geru atsiliepimu, tai irgi tikiuosi kokio efekto ax.gif
mane spuogai kankina po to kai kontraceptikus meciau gerti verysad.gif
O nusipirkti jo galima per tarpininkes stai cia: http://www.supermama...?...mp;s=&f=139
o pirkau is sitos parduotuves: http://www.coastalsc...-black-soap.cfm

Atsakyti
as tai ta muila gavau dovanu is drauges, ji is amerikos uzsakius buvo, kadangi gabalas didziulis buvo, tai ir man kliuvo gabaliukas dovanu 4u.gif , labai puikus muilas, nors siek tiek primena kupranugario kakuti biggrin.gif ir kvapas panasus i ukinio muilo, bet efektas nepakartojamas thumbup.gif
Atsakyti
asd nugara issigydziau tokiu skysciu is universiteto vaistines, (Laevomacetini ar kazkas panasaus) ir dar toki su nuosedom. tepiau kasdien saziningai, o iki tol turejau visa nugara spuogu doh.gif
Atsakyti
na man irgi sikilo toks klausimelis del odos ir radau sia tema, na tikrai reiks nusipirkti ta muila. bet va pasigooglinau ir ji radau cia afrikietiskas juodasis muilas
Atsakyti
QUOTE(Saulute25 @ 2010 04 26, 19:39)
na man irgi sikilo toks klausimelis del odos ir radau sia tema, na tikrai reiks nusipirkti ta muila. bet va pasigooglinau ir ji radau cia afrikietiskas juodasis muilas

nera jo cia, ispirktas
Atsakyti
As siandien uzsisakiau afrikietiska muila, tai kai gausiu pradesiu gydyma, nes po KT metimo isbere nugara doh.gif kam idomu, uzsakinejau is cia
Atsakyti
Gal kas zino ar sitas tirpaliukas (Laevomacetini ) universiteto vaistinej parduodamas be recepto? g.gif
Atsakyti
As vakar irgi isigijau Juodaji Afrikos muila thumbup.gif Dar rezultatu, aisku, nesimato po vieno prausimosi, bet labai tikiu, kad gal pasimatys po kiek laiko rolleyes.gif
Dar pabandziau ir veida nusiprausti, nes raso kad galima. Nusipraususi pajutau, kad pradejo traukti veido oda... g.gif Matyt gerai - sutraukia poras smile.gif
O siaip putoja tikrai gerai, kvapas kaip ukinio muilo biggrin.gif bet nusiprausus jokio kvapo nepalieka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sky_diver @ 2010 04 27, 01:01)
As siandien uzsisakiau afrikietiska muila, tai kai gausiu pradesiu gydyma, nes po KT metimo isbere nugara doh.gif kam idomu, uzsakinejau is cia

Sky_diver, o kokia galutine kaina tau gavos su parsiuntimu? Kiek tas luitas sveria? biggrin.gif
As tai cia lietuvoj pirkau...28Lt mokejau uz 130g g.gif
Atsakyti
o kur to muilo cia galima nusipirkti blush2.gif gal galetumet parasyti kur pirkote ax.gif
Atsakyti