Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotas kūnas

labas vakaras smile.gif

gal ir bandete, bet man padejo Margaritos (ar Rasos) lietuviskas kuno tonikas su medetkomis. Ryte vakare vatele valiau nugara ir jau po 3 dienu matesi rezultatas. labai nebrangus ir tikrai man padejo geriausiai is naudotu brangiu antibakteriniu kremu, losjonu ir t.t.
kadangi kainyte nedidele iki 8 lt galite isbandyti. Gal ir Julms tiks smile.gif
yra visur si priemone tiek "Droge" tiek didesneje "Maximoje"

sekmes 4u.gif
Atsakyti
as pritariu nepopuliariai nuomonei, kad reikia ne losjonus pirkti, o mityba tvarkyti ir produktus ziuret, kuriuos valgom. pvz. pries metus buvau atradusi nauja labai skanu suri, ir jis tapo daznas mano pirkinys. po kokio menesio, pradejo veida, nugara ir siaip bele kur berti skauduliais, kurie, net iki odos pavirsiaus neiskyla. nustojau valgyt ta nuostabu suri, ir spuogai per tam tikra laika mane apleido. taip pat sokoladas man sposus isdarineja, todel labai saikingai megaujuosi. ir dar kruva produktu, kurie didina spuoguotuma. maniau, kad iki 25 metu buvo paauglyste, ir todel oda bere, bet kai pradejau ziuret ka valgau, paauglyste ir visi hormonai staiga baigesi. nebereikia ne sakyt, kad sutaupiau kruva pinigu kosmetinems priemonems, kurios dazniausia nesuveikdavo.

plius, jei kam labai norisi kosmetikos, galima pirtyje (gal kartais ir vinioje stirpiai issikaitinus) issitepti naturaliu medumi ir pabuti karstyje kokias 5 min. nereikia ne sakyt, kokia minksta, svelni ir svari oda po to buna. jei ir buva koks spuogelis pries tai, tai po tokios pirties jo nei su ziburiu nerasi.
spuogai mano tokia pat didele beda, kaip ir prakaitavimas. tai vat su spuogais susitvarkiau, liko antras klausimas smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikulis: 02 gruodžio 2009 - 20:42
Turejau paauglysteje spuogu nugaroje,daugiau niekur,tai pradejau kontracepcija gert kaip ranka nueme.Dabar jei darau pertrauka ,islenda pavieniai,praeities prisiminimai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(reikli @ 2009 12 03, 15:50)
Turejau paauglysteje spuogu nugaroje,daugiau niekur,tai pradejau kontracepcija gert kaip ranka nueme.Dabar jei darau pertrauka ,islenda pavieniai,praeities prisiminimai laugh.gif

as turejau ju daug ant veido, po kontraceptiku ju neliko nie vieno, bet kai nustojau tabletes vartoti, jus atsirado tiek daug, kad paties veido nebesimate. bijau ir prisiminti ta laika schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2004 06 03, 10:18)
Mane karts nuo karto irgi si beda aplanko, bet man kosmetike
labai gera patarima pasake, na man tai tikrai padejo: sumaisau
kazkur lygiom dalim rupia druska ir soda ir tuo misiniu kai maudausi
isitrinu nugara ir taip pabunu kelias minutes, ir taip bent pora kart i
savaite. Man padejo. Beje ir jokiu budu nekrapstyt jau susidariusiu
spuogiuku, nes kuo daugiau krapstysi tuo daugiau ju atsiras..
Sekmes

O geras, nebūčiau pagalvojus niekada, reikės išbandyti g.gif cool.gif Aš kiek save atsimenu visą gyvenimą su nagara kovoju, nors jau beveik 25-eri, tačiau dar vis nepraeina man šita bėdelė schmoll.gif kai gėriau kontraceptines (beje, būtent dėl bėrimo ir išrašė jas daktarė), tai super buvo susitvarkė, keletą metų neturėjau problemų, tada tik su dėmelėm susitvarkyti teko, kur po bėrimų lieka. Žinoma, su labai puikios kosmetologės pagalba thumbup.gif wub.gif (jei kam Panevėžyje prireiks labai geros kosmetologės, kreipkitės) Tai vat, o kai nusprendžiau nebekankinti savo organizmo ta chemija, tai vėl, kai sugrįžo viskas, dar ir veidą berti pradėjo, ko niekada, net paauglystėje nebūdavo verysad.gif verysad.gif verysad.gif Bet va praėjo pusmetis, vaikščiojau pas savo kosmetologę, gelbėjo ji mane visaip kaip nuo tų bėrimų, pagaliau išsivalė jau pats organizmas nuo tos chemijos, matyt, per pusmetį ir veidas vėl thumbup.gif , o nugara, kaip amžina mano palydovė, niekaip manęs nepalieka schmoll.gif verysad.gif ax.gif kai turiu galimybę, pasidarau tokią labai gerą procedūrą - biostimuliaciją, tai super atsinaujina oda nugaros, tai ir nieko, nei spuogų, nei dėmelių, nei randelių, nič nieko nelieka... smile.gif Aišku, dabar gyvenu kitam mieste, tiek neprivažinėju pas ją, tai teko išrast tokį labai keistą, bet tikrai veiksmingą būdą - gal kam padės:

Prausiu nugara paprastu ūkišku muilu (be jokių priedų, pats paprasčiausias), aišku kvapas tai labai netgi nekoks, bet ko dėl to grožio nepadarysi, ypač, kai problema, tokia įsisenėjusi ir įkyrėjusi iki gyvo kauko bigsmile.gif cool.gif ir paskui patepu vandenilio peroksidu (3%), tai, tfu, tfu, ftu, bet, žinokit, jau keletą mėnesių gerokai mažiau išdygsta tų bjaurybių, galima sakyti, beveik nebeliko

Taivat clap.gif thumbup.gif clap_1.gif
Papildyta:
QUOTE(Rucelie @ 2004 07 30, 14:41)
man ta problem buvo visada, bet dabar, kai pastojau  ohmy.gif  nugara kaip minomis nuvaryta  unsure.gif  va teko nusirengt pries gydytoja, tai is gedos neturejau kur akiu det...  unsure.gif veidas irgi neatsilieka, nu bet nugara man baisiau  g.gif o degintis sako nesveika nestukei  g.gif turbut teks spuoguotai vaiksciot... tikrai nezinau, ka daryti - gal nebent kempine kasdien siuruot - bet pati nelabai as ten pasiekiu pacias blogiausias vietas  g.gif beje man ir krutine pradejo visa berti, bet kitokiais, tokiais baltais pulinukais  dry.gif  nu zodziu, turim dovanele...  dry.gif

Čia viena panelė rašė, kad jai ant veido buvo tokių baltų mažų neišspaudžiamų kaip ir spuogiukų, manau, kažkas gal panašaus, kas pas Tave, tai ji naminę kaukė tokią darydavosi iš medaus ir cinamono ir nakčiai palikdavo. Ji rašė, kad taip kiekvieną naktį 20 dienų ir taip visi spuogai ir visokie brudai išsivalė, kad jokių priemonių nebereikia.. Gal pabandyk ir Tu, juk viskas natūralu, medus, cinamonas, juk nėštukėm chemija nelabai, tiesa? rolleyes.gif Aš dar nebuvus nėštuke, bet iš bendro išsilavinimo spėju lotuliukas.gif Nors kam gi ta chemija išvis gerai ?.. biggrin.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaidullka @ 2004 07 30, 15:53)
Nu vat ir man ta pati problemike sad.gif Seniau nugaryte buvo lygi, nu kartais koks spuogiukas iskildavo, o dabar kai esu  nestuke.gif tai baisu kas darosi, nugara vien spuogai, kojos irgi, rankos gal maziau, krutine irgi, veidas irgi, vienu zodziu - kur tik randa laisva vieta ten ir kyla mad.gif Jau mane pradejo nervas imti, nes spiritasn tikrai nepadeda, kazkoki antibakterini tepaliuka turiu - irgi ne, bet jis man niekad nebudavo veiksmingas sad.gif Gal kas zinot koki tepala, kad butu veiksmingas, o jei ne tai po kiek laiko netycia galiu pavirsti dideliu spuogu biggrin.gif sad.gif
Eglek man tikrai nepades, nes apie karsta vonia net galvot uzdrausta biggrin.gif

Bandyk praustis paprastu paprasčiausiu ūkišku muilu ir pasitepk vandenilio peroksidu (3%), man padeda mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dzozofin@ @ 2007 02 07, 10:45)
Merginos,
yra tokia weyergans centre neigiamo slegio kapsule, kus labai gerai detoksikuoja kuna, nudrenuoja ten.. Labai padeda valytis visai odai kuno...reikia kurso ..Ale,- padeda 4u.gif

O, kas cia per daiktas? Papasakok daugiau ax.gif blush2.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(INFINITI @ 2007 03 13, 02:23)
O kaip senai jau taves nebekamuoja spuogeliu problema? Nes as pastebejau, kad tos demes po ilgo, na tikrai ilgo laiko pacios isnyksta. Na as tai pastebiu, kai 'isigyju' nemaza deme, paskui ja stebiu ir ji isnyksta, na po kokiu 6 men. Bet kad pas mane tu nauju vis dygsta ir dygsta, tai nedemetos nugaros nebeatsimenu  verysad.gif

Labai geras dalykas nuo dėmelių ir visokių randelių yra Rose de mer muilas is Christinos kosmetikos. Manau, kad galima "Kosmedijoje" nusipirkti (http://www.kosmedija.lt/). Aš pas savo kosmetologę įsigyju. Tai man draugas nugara su tuo muiliuku gerai nušveičia, tada užkloja plėvele, frotiniu dideliu rankšluosčiu, aš taip pabūnu su tom muiliuko putom ant nugaros kokias 15-20 min. ir vat po keletos toki7 procedūrų liuks kaip nugara susitvarko... Aišku, brangus velnias ir mažiukas baisiai tas muilas... sad.gif Bet tikrai padeda.. mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane niekad nebuvo spuogu, o dabar ypac ant nugaros pradejo atsirast doh.gif
nezinau ka pirkt ar ka naudot namu salygom g.gif
Atsakyti
mano nugara spoguota, buvau pas dermatologę, sakė man sugryžt pas ją kai būsiu 26 doh.gif tipo iki tada bus normalu jeigu bus spoguota, nes jaunatviški...
blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasz @ 2009 12 09, 21:04)
mano nugara spoguota, buvau pas dermatologę, sakė man sugryžt pas ją kai būsiu 26 doh.gif tipo iki tada bus normalu jeigu bus spoguota, nes jaunatviški...
blink.gif

net ir jaunatviski spuogai apnyksta suderinus mityba. pastaruoju metu situacija tokia, kad valgau nereguliariai ir dazniausia koki nors slamsta (ne hamburgerius, bet ir ne silta namini maista). ir ka jus manote: nugaros spuogai pas mane vel apsilanke smile.gif. nors man jau seniai ne 16. isvada viena: mityba! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(matildė @ 2009 04 21, 11:45)
thumbup.gif
Pritariu, pasidariau kelis nugaros masažus, tai oda labai pagražėjo. Anksčiau nuolat iškildavo vienas kitas skausmingas spuogelis ir kai perbraukdavau per odą, tai ji būdavo kaip tarka. Tai po masažų net vyras pastebėjo, kad nugara pagražėjo. O ir masažas pats labai fainas.
Tikrai išbandykit, manau turėtų padėti. Jei kas neturit pažįstamos masažistės, galiu duoti tel. numerį, pas kurią aš buvau, tikrai  labai faina masažistė.

Sveika... O ta masaziste Vilniuje? Kiek ima pinigeliu uz viena masaza? Aisku, reikia kazkokio kurso... Butu gerai numeriuka gauti, jei ji Vilniuje... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(almantė_k @ 2009 04 19, 10:31)
sveikos,turejau kazkada problemu su spuogais ant nugaros, taciau pradejus gerti KT viskas susitvarke. po to kai nutraukiau jas, vel atsinaujino bet ne taip baisiai. tada atradau nakvisu alieju, jo poveikis odai man pasirode toks pats kaip ir nuo KT thumbup.gif
MIGLUSE, randelius gali bandyt gydyt geliu skirtu randams. bet juos reikia gydyt kol jie "sviezi" su senais nezinia ar imanoma isnaikint

O kaip ta nakisu alieju naudoji? ax.gif blush2.gif Esu girdejusi, kad merginos geria nakvisu papildus... unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Kovoju labai paprastai - nekisu nagu thumbup.gif
Atsakyti
Nekankina ši bėda, bet atsirasdavo kartais ant pečių, sprando..Ką pastebėjau - tai būna šaltuoju metu, kai dėvimi golfukai, megztukai, šilčiau rengiamės...Manau, susiję keli dalykai - ar sintetika liečiasi prie kūno; ar labiau prakaituojama - tada greičiau kemšasi poros, taip pat svarbu rankšluostis - medvilninis ar kitokio pluošto/ maišyta medvilnė, ir kokia patalynė..kai viskas tapo 100 proc natūralu, nebeliko nei vieno mažiausio spuogeliuko.
Atsakyti
mane si beda jau irgi kelis metus kamuoja... pastaruoju metu ypac susirupinau, nes dar niekada taip nebere. tai pradejau sveikiau maitintis, t.y. jokio parduotuvinio slamsto, reguliariai sveiciu nugara, lygtai ir apmazejo... laukiu vasaros, gal saulyte pagydys unsure.gif
Atsakyti