Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotas kūnas

sveikos,
pasiskaitykit cia http://www.akunalveo...produktas&hl=lt
man isvale oda nuo spuogu, tai dziaugiuos ir visiems dabar siulau, turi ir daugiau privalumu, si vaistuka dabar geria visa mano didziule seima, ir sesuo ir mama, mociute vienu zodziu visi. thumbup.gif
Atsakyti
Pazistu as irgi viena zmogu, kurio visa kuna, ne tik nugara beria. Tai jis tvarko mityba (t.y. ieso, kas erzina organizma ir jis sitaip reaguoja) ir is isores, kas neuzkrest tu spuogu tepasi Negyvosios juros purvu. Tai tikrai labai geras dalykas zmonems, kenciantiems del odos problemu.
Atsakyti
Siaip yra labai veiksmingų kosmetikos priemonių ir net nebūtina kažkuo tepliotis ir laukti kol išdžius..
Yra tokia Zeniac primonė - prausimosi gelis, tinka labiua kūnui nei veidui, bet kai man labai išberia veidą, panaudoju ir veidui kurį laiką. Tai užtenka tiesiog po įprastos dušo želė nuprausti dar kartą odą su tuo geliu. wink.gif
Atsakyti
As girdejau, kad si problema daznai pasireiskia del sintetiniu drabuziu vilkejimo, tad gydant reiktu deveti tik medvilninius. Taip pat sutinku su jau issakyta nuomone, kad butina tvarkyti mityba, nes butent ji daznai yra visokiu negalavimu priezastis
Atsakyti
man tai buten ziemos sezonu atsiranda spuogai ant nugaros,o vasara viskas susitvarko,as nenesioju sintetikos visiskai ,kaip erzina ir pilinga naudoju nepadeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanota 123 @ 2009 11 13, 22:43)
man tai buten ziemos sezonu atsiranda spuogai ant nugaros,o vasara viskas susitvarko,as nenesioju sintetikos visiskai ,kaip erzina ir pilinga naudoju  nepadeda g.gif

tai gal pilingas spuogams ner gerai? g.gif
Atsakyti
Mačiau toks stebuklas yra atsiradęs kūno purškalas nuo spuogų..galite jo įsigyti pas Mary key konsultantes..aš tai planuoju pirkti blush2.gif
Atsakyti
soliariumas padeda, profilaktiskai po 5 min i stovima galima nueit.. mirksiukas.gif
Atsakyti
As isbandziau putas seruma nuo spuogu. su sidabru. superinis. Netikejau kai vaistineje sake, kad per 3 dienas sutvarkys oda. Nemelavo bigsmile.gif ! Ir drauges isbande. Visoms patiko mirksiukas.gif . Vienai po gimdymo atsirado problemu. Tai sitas produktas sutvarke. Visiems rekomenduoju.
Aprasyma nukopinau nuo sitos linijos produktu atstovu puslapio. Pas juos pirkti net galima tiesiogiai. g.gif Ir kaina bus didmenine pas juos.

Antibakterinės putos- serumas Dr. Rimpler Basic (yellow) antibakterinės putos –serumas yra skirtos kasdieniai riebios, nešvarios odos priežiūrai. Trigubo poveikio kompleksas saugo odą nuo inkštirų ir spuogų susidarymo, normalizuoja bei reguliuoja riebalinių odos liaukų veiklą, saugo nuo bakterijų. Šios putos naudojamos kaip serumas, greitai įsigeria į odą, jų nereikia nuplauti. Naudojimas: nedidelį kiekį putų paskirstyti ant delnų ir tepti jomis norimas odos vietas (veidą, kaklą, décolleté, nugarą). Putas naudoti ant nuvalytos odos kasdien, po to naudoti reikiamą kremą. Kiekis: 50 ml.

Atsakyti
QUOTE(as-madam @ 2009 11 23, 19:54)
As isbandziau putas seruma nuo spuogu. su sidabru. superinis. Netikejau kai vaistineje sake, kad per 3 dienas sutvarkys oda. Nemelavo bigsmile.gif ! Ir drauges isbande. Visoms patiko mirksiukas.gif . Vienai po gimdymo atsirado problemu. Tai sitas produktas sutvarke. Visiems rekomenduoju.
Aprasyma nukopinau nuo sitos linijos produktu atstovu puslapio. Pas juos pirkti net galima tiesiogiai. g.gif Ir kaina bus didmenine pas juos.

Antibakterinės putos- serumas Dr. Rimpler Basic (yellow) antibakterinės putos –serumas yra skirtos kasdieniai riebios, nešvarios odos priežiūrai. Trigubo poveikio kompleksas saugo odą nuo inkštirų ir spuogų susidarymo, normalizuoja bei reguliuoja riebalinių odos liaukų veiklą, saugo nuo bakterijų. Šios putos naudojamos kaip serumas, greitai įsigeria į odą, jų nereikia nuplauti. Naudojimas: nedidelį kiekį putų paskirstyti ant delnų ir tepti jomis norimas odos vietas (veidą, kaklą, décolleté, nugarą). Putas naudoti ant nuvalytos odos kasdien, po to  naudoti reikiamą kremą. Kiekis: 50 ml.

ir kokioj čia vaistinėj galima apžiūrėt kainas ir visą kitą
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 11 23, 22:41)
ir kokioj čia vaistinėj galima apžiūrėt kainas ir visą kitą

ir man idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(juo_2ke @ 2009 11 25, 09:55)
ir man idomu g.gif

man nebeįdomu
Atsakyti