Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotas kūnas

QUOTE(vaižgantė @ 2009 05 09, 21:26)
Jeigu nugarą beria todėl, kad sutrikus kepenų veikla, jokie masažai, kremai ar aliejai nepadės... Kuo didesni pūliniai, tuo didesnė tikimybė, kad nesveikuoja kepenys...

tai kad ne pūlingi, o tokie mažiukai, kaip užsikimšusi oda būtų, suprasčiau jei nesiprausčiau, bet dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 05 10, 14:05)
tai kad ne pūlingi, o tokie mažiukai, kaip užsikimšusi oda būtų, suprasčiau jei nesiprausčiau, bet dabar  doh.gif

matyt hornonai. nes pas man tokie pat, ir dermatologe sake kad hormonai..
Tai man kuo puikiausiai padejo tas tirpalas, apie kuri kalbejau siek tiek anksciau.
Atsakyti
Nieko nebepadeda man tas Eve-line isgirtas skystis... Is pradziu gal ir apmazejo, bet praejo savaite su trupuciu, tai dvigubai prisoko! doh.gif verysad.gif mad.gif Ka daryt?? O taip norisi turet lygia, svelnia odele... Nei atviresnes maikutes neapsimausi, nei i baseina koki nuvaziuosi ir tai papludimi geda pries draugus... O ka kalbet apie visokius spa ir draugu pizamu vakarelius kai visos su graziom atvirom, neriniuotom maikutem.. VERKSIU cray.gif
Atsakyti
B-r-u-n-e-t-e, turiu ta pacia beda, tikrai labai nemalonu, bet nejau sitaip siaubinga viskas? g.gif As tai dziaugiuos, kad problema ant nugaros, o ne pvz ant veido unsure.gif Juk daugybe zmoniu su siaubingais veideliais, kuriuos gadina spuogai, net randai nuo ju doh.gif Bet gyvena ir ka, nieko baisaus, nereik gal taip visko sureiksmint g.gif
As ruosiuos i sostine vaziuot, tai kazi nuejus ten iskart ir gauciau to skyscio ar uzsisakyt reikia? mirksiukas.gif Ir kur randasi Universiteto vaistine? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ajaz @ 2009 05 10, 21:51)
doh.gif O man ant nugaros labai daug inkstiru ir ant dekolte cry.gif Ir atsiranda spuogeliu. Ka daryti??? g.gif

Va del dekolte ir man labai labai nesmagu... Smulkiu smulkiu, bet vis tiek spuogeliu pilna. Feee verysad.gif O jau nuo golfu ar bliuzeliu veik iki kaklo koktu darosi doh.gif
Papildyta:
Oi, atsiprasau uz neatiduma, perskaiciau visa tema ir radau vaistines adresa, aciu smile.gif
O kazi tiktu sis skystis ir dekolte? Reiks paklausti vaistineje gal tiesiog... O tepat tai su ausu krapstuku ar kuo spuogelius nugaros? g.gif Ir kas kiek laiko prausiates po issitepimo? Jei i diena dukart teptis reik... Labai jau paprasti klausimai, bet dazniausiai toki svarbiausi buna blush2.gif
Atsakyti
Deja, bet man labiausiai panaikinti spuogelius padeda saulė.......
Atsakyti
saulė tai saulė...kol deginiesi ar eini į soliariumą tai tam kartui išnaikini tuos spuogelius ant nugaros, bet tik tam kartui. Žodžiu, problema užglaistoma, spuogų sumažėja, bet ligos priežastis nepanaikinama. Jeigu kyla pūlingi spuogai (ir skausmingi) reikia vakare ir ryte (jeigu neisite degintis) tepti AKNEFUG EL arba ZENIAC. Pati naudoju, padeda, tik reikia apsišarvuoti kantrybe wink.gif ir jokiu būdu nespaudyti spuogų!!!! taip dar labai užsikrės nugaros oda.
Vaistus, kuriuos surašiau, rekomendavo dermatologė ir kosmetologė poliklinikoj dirbanti.
Atsakyti
mano vyro nugara ir sedmenys isberti tokiais mazais spuogeliais tongue.gif doh.gif galvojom kad del prakaito, prausiasi po dusu kiekviena vakara, nieko doh.gif gal kas zinote kaip panaikinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 08 27, 16:31)
mano vyro nugara ir sedmenys isberti tokiais mazais spuogeliais tongue.gif  doh.gif galvojom kad del prakaito, prausiasi po dusu kiekviena vakara, nieko doh.gif  gal kas zinote kaip panaikinti g.gif

Mitybą keisti, organizmą nuo šlakų išvalyti.
Atsakyti
Girdėjau, kad šampūnas nuo pleiskanų padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinastija @ 2009 08 31, 20:58)
Girdėjau, kad šampūnas nuo pleiskanų padeda smile.gif

ant nugaros blink.gif ???
Atsakyti
As irgi turiu tokia beda doh.gif beria nugara siaubingai ir nesvarbuar tai ziema ar vasara. kazkurpora kartu per metus, bet tie spogiukai nepraeina po pusantro du menesius doh.gif buvau pas dermatologa,pasake kad nuo sintetiniu drabuziu, bet kad dabar nenesioju sintetikos, bent jau stengiuosi, ir vis tiek tas pats doh.gif ir jokie kremai, nieko nepadeda schmoll.gif praeina savaime. Man anksciau kazkas sake kiekviena diena juodu tepr kiekviena spogiuka doh.gif isbandziau ir ta, man nepadejo, bet kitiem zinau padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
na mes dbr bandom su abbatmedzio skysciu, gal jis pades, bet dar pabandysiu ir su jodu g.gif
Atsakyti