Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotas kūnas

QUOTE(B-r-u-n-e-t-e @ 2009 04 30, 23:27)
Be granuliu. Nu va , siandien jau du kartus tepiau, bet niekas nepasikeite, tik oda karti karti paliko.  smile.gif

man irgi atrode kad ne;pades, bet ilgainiui wub.gif galvoju uzsakyti misinuka tu dvieju skysciu perpus, gal vienu metu ir dziovins ir gydys spuogus...

o Kaune net nzn ar galima kur rasti, nebent kokioj poliklinikos vaistinej, kur dermatologu yra... bet kokiu atveju galima paskambint i Vln ir paklausti i kokias vaistines tiekia ta skysti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 05 02, 00:58)
man irgi atrode kad ne;pades, bet ilgainiui  wub.gif  galvoju uzsakyti misinuka tu dvieju skysciu perpus, gal vienu metu ir dziovins ir gydys spuogus...

o Kaune net nzn ar galima kur rasti, nebent kokioj poliklinikos vaistinej, kur dermatologu yra... bet kokiu atveju galima paskambint i Vln ir paklausti i kokias vaistines tiekia ta skysti  g.gif

O po kiek laiko tau pradejo matytis rezultatai? Man nauji spuogai nebeislenda, bet ir tie kur dabar yra nedingsta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(B-r-u-n-e-t-e @ 2009 05 03, 11:37)
O po kiek laiko tau pradejo matytis rezultatai? Man nauji spuogai nebeislenda, bet ir tie kur dabar yra nedingsta  blink.gif

sakau po dvieju-triju savaiciu ir seni isnyko.

kaip rasiau gal gerai buti misinuka daryti su dviem skysciais - tada ir seni greiciau sausetu ir gydytu tuo paciu... nes sitas tai labiau gydomasis - bet uztai jau menesi neturiu spuogu assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 05 04, 09:29)
sakau po dvieju-triju savaiciu ir seni isnyko.

kaip rasiau gal gerai buti misinuka daryti  su dviem skysciais - tada ir seni greiciau sausetu ir gydytu tuo paciu... nes sitas tai labiau gydomasis - bet uztai jau menesi neturiu spuogu  assa.gif

o kokie buvo pas tave tie spuogai, ar daug buvo? Beje kiek tau metu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(B-r-u-n-e-t-e @ 2009 05 04, 16:04)
o kokie buvo pas tave tie spuogai, ar daug buvo? Beje kiek tau metu?  bigsmile.gif

ant nugaros pakankamai dideli, balti, skaudantys, pries gerus 2 menesius tai ne tik nugara bet ir pecius bere ir dekolte. teko pirkti uzdarus iki kaklo marskinelius, nes geda buvo. Paskutinius 3 metus man nuolat ju buvo... doh.gif
Vakar issoko 3, bet tokie maziukai. irnesakyk.gif Vel patepsiu, tikiuosi daugiau nesuvesies...
Man 24.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 05 gegužės 2009 - 07:40
Paklausiau vienos forumietės ir padovanojau dukterėčiai medaus masažus, nes labai skųsdavosi, kad nugaros oda spoguota. Aš visuomet pirma už natūralias priemones, chemijos visada spėsime prisitepti. smile.gif Tai dukterėčia labai dažiaugiasi, po 3 masažų praktiškai neliko spuogų. Dar 2 kartus eis. Nežinau kaip bus po kurio laiko, bet dabar rezultatai akivaizdūs. thumbup.gif
Išklausinėjau masažistės ar tikrai padeda ir kodėl būtent medaus, tai dabar galiu jums padėstyti: medaus masažo metu labai gerai nuvaloma oda nuo visų nešvarumų, pašalinami negyvos odos likučiai, atsiveria užkimštos odos poros, suaktyvinama užsistovėjusi limfa (dėl šių priežasčių dažniausiai ir kyla spuogai), o pats medus veikia panašiai kaip antibiotikas, naikina bakterijas.
O ir masažo kaina nėra kosminė, manau kad ant visokių tepalų panašiai išleisite.

Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2008 05 17, 18:20)
Soliariumai ne visiems padeda. Vargstu su savo dukros nugara, ir druska su soda sveiciu, ir spiritais...o dabar perejom prie arbatmedzio...nu nors saukis vietoj, niekas nepadeda. g.gif

as per savaite isigydziau labai stipiai isbetra nugara su arbatmedzio aliejum, rite diena ir vakare nemazai jo uzsitepu ir kiekviena diena vis geriau. daug ka buvau isbandziu o sis dalykai tikrai veiksmingas eurokose pirku apie 10 lt kainavo thumbup.gif
Atsakyti
nezinau ar apie tai buvo kalbeta, bet galvoju parasysiu, gal kam padesiu. pirkau MB muiliuka MEDIMIX, nes irgi kankina spuogeliai ant nugaros. dabar jau gal kokia 2-3 savaites plauna nugara juo, tai tikrai spuogu pastebimai sumazejo ir nebekyla tie didieji, skausmingi, pulingi..nebent pasirodo koks vienas kitas mazytis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 05 09, 18:12)
nezinau ar apie tai buvo kalbeta, bet galvoju parasysiu, gal kam padesiu. pirkau MB muiliuka MEDIMIX, nes irgi kankina spuogeliai ant nugaros. dabar jau gal kokia 2-3 savaites plauna nugara juo, tai tikrai spuogu pastebimai sumazejo ir nebekyla tie didieji, skausmingi, pulingi..nebent pasirodo koks vienas kitas mazytis.  smile.gif

geras tas muilas, skaniai kvepia, tik sausina odą, ir padedavo tik šiek tiek, bent jau man
Papildyta:
QUOTE(Tutsė @ 2009 05 06, 11:46)
.....
Išklausinėjau masažistės ar tikrai padeda ir kodėl būtent medaus, tai dabar galiu jums padėstyti: medaus masažo metu labai gerai nuvaloma oda nuo visų nešvarumų, pašalinami negyvos odos likučiai, atsiveria užkimštos odos poros, suaktyvinama užsistovėjusi limfa (dėl šių priežasčių dažniausiai ir kyla spuogai), o pats medus veikia panašiai kaip antibiotikas, naikina bakterijas.
O ir masažo kaina nėra kosminė, manau kad ant visokių tepalų panašiai išleisite.

dabar prisiminiau, kad anksčiau dariausi kūno pylingus su kavos tirščiais į kuriuos medaus natūralaus dėdavau, ir po jų man pagerėdavo, oda atsigaudavo, susidrėkindavo, po to medų baigiau, ir pradėjau vietoj jo pilt dušo želę į tirščius, ir kažkaip pastebėjau kad nebėra to efekto, tik išsausėjimas... dabar supratau, kas čia tą efektą man duodavo thumbup.gif
Atsakyti
Jeigu nugarą beria todėl, kad sutrikus kepenų veikla, jokie masažai, kremai ar aliejai nepadės... Kuo didesni pūliniai, tuo didesnė tikimybė, kad nesveikuoja kepenys...
Atsakyti
QUOTE(Miss Kitten @ 2008 05 05, 17:36)
Ryte vakara plauti nugara..  rolleyes.gif O siaip tai man zymiai sumazejo, kai praedejau lankytis soliariume.. mirksiukas.gif

Nors as ju daug neturejau, bet vasara, kai degindavausi jie isnykdavo. Tada pradejau nevasaros sezonu degintis soliariume thumbup.gif Viso kuno oda svelni, be jokiu spuogeliu!
g.gif Gal jau treti metai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 05 09, 21:20)
geras tas muilas, skaniai kvepia, tik sausina odą, ir padedavo tik šiek tiek, bent jau man

taip, kieno sausa oda tai tikrai netiks, mano linkusi siek tiek sauseti tai negaleciau jo naudoti, jeigu butu poreikis, o vat MB kaip tik smile.gif
Atsakyti