QUOTE(suntea7 @ 2009 05 09, 18:12)
nezinau ar apie tai buvo kalbeta, bet galvoju parasysiu, gal kam padesiu. pirkau MB muiliuka MEDIMIX, nes irgi kankina spuogeliai ant nugaros. dabar jau gal kokia 2-3 savaites plauna nugara juo, tai tikrai spuogu pastebimai sumazejo ir nebekyla tie didieji, skausmingi, pulingi..nebent pasirodo koks vienas kitas mazytis.
geras tas muilas, skaniai kvepia, tik sausina odą, ir padedavo tik šiek tiek, bent jau man
Papildyta:
QUOTE(Tutsė @ 2009 05 06, 11:46)
.....
Išklausinėjau masažistės ar tikrai padeda ir kodėl būtent medaus, tai dabar galiu jums padėstyti: medaus masažo metu labai gerai nuvaloma oda nuo visų nešvarumų, pašalinami negyvos odos likučiai, atsiveria užkimštos odos poros, suaktyvinama užsistovėjusi limfa (dėl šių priežasčių dažniausiai ir kyla spuogai), o pats medus veikia panašiai kaip antibiotikas, naikina bakterijas.
O ir masažo kaina nėra kosminė, manau kad ant visokių tepalų panašiai išleisite.
dabar prisiminiau, kad anksčiau dariausi kūno pylingus su kavos tirščiais į kuriuos medaus natūralaus dėdavau, ir po jų man pagerėdavo, oda atsigaudavo, susidrėkindavo, po to medų baigiau, ir pradėjau vietoj jo pilt dušo želę į tirščius, ir kažkaip pastebėjau kad nebėra to efekto, tik išsausėjimas... dabar supratau, kas čia tą efektą man duodavo