Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotas kūnas

Kai atsisakiau bandelių, batonų, valgau tik juodą duoną, po kiek laiko dingo iki tol kamavę spuogai ant nugaros.
Atsakyti
mane spuogai kankina gal nuo geru 15 metu verysad.gif padeda tik viena priemone-saule arba soliariumas.. seip tikrai daug kas sako jog reik nueit pas vidaus gydytojus,nes visa problema neva yra organizme.. g.gif
Atsakyti
Geriausias vaistas - soliariumas thumbup.gif
Atsakyti
Siulyciau issivalyti zarnyna... Zinau gera buda, kaip tai padaryti, tik deja tai brangus budas...
Bet juk galima ir kokiais nors tradicianiais metodais issivalyt.
Gal pradzioj ir bers net daugiau, nes visi toksinai ir iseina su slapimu, su prakaitu, gali ir per spuogelius iseit, didele tikimybe.
Atsakyti
Labukas visoms. Gal turite patarimu kaip atsikratyti spuogu nuo peciu? labai kompleksuoju ir man jau atrodo kad jie ten liks amzinai... Labai prasau paneles, padekit, ar ir toliau negalesiu eiti i baseinus, deveti atviru palaidiniu, kompleksuoti visa likusi gyvenima? verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Mane irgi kankina šita problema. Vienintelis padėjęs dalykas- soliariumas, bet, deja, labai nemėgstu ten lankytis schmoll.gif Vasarą spuogų nuo saulės sumažėja, bet šiaip- baisu, ypač per pms'us doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ammy @ 2009 01 25, 00:44)
Mane irgi kankina šita problema. Vienintelis padėjęs dalykas- soliariumas, bet, deja, labai nemėgstu ten lankytis  schmoll.gif  Vasarą spuogų nuo saulės sumažėja, bet šiaip- baisu, ypač per pms'us  doh.gif

Vasara saule padeda, bet tik laikinam. Jau rugseji vel peciai spuoguoti.. O del suliarumu tai... nezinau, nenoriu ten dar lankytis, jauna esu. ir nenoriu odos veziu susirgti smile.gif
Atsakyti
sveikutes,
mano draugui tas pats... o kaip pas jus spuogai? pulingi toki dideli? pas drauga karatais jie pratruksta pradeda net kraujas begt,,lieka randai.ne tik nugara baisi buna vienas kitas toks ir ant veido issoka.siuliau eit pas gydytoja bet maniskais per daug kompleksuoja.i soliariuma jo isvis neikisi nezinau...gal yra koks tepaliukas ar kremukas?ka esate isbande? doh.gif
Atsakyti
nueikite pas odos gydytoja, kad israsytu tepalo su antibiotikais. pagal recepta juos gamina gamybinese vaistinese, priklausomai nuo koncetracijos antibiotiku. Tikrai kiek zinau padeda, mano dukterecia isgyde puikiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2009 01 26, 13:20)
nueikite pas odos gydytoja, kad israsytu tepalo su antibiotikais. pagal recepta juos gamina gamybinese vaistinese, priklausomai nuo koncetracijos antibiotiku. Tikrai kiek zinau padeda, mano dukterecia isgyde puikiausiai.

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomkeka: 26 sausio 2009 - 13:37
Pabandyk praustis lakisiaus nuoviru thumbup.gif
Atsakyti
Arbatmedžio aliejus - natūralus antiseptikas, baktericidas ir fungicidas, turi anestezinių savybių.”Australian Bodycare” produktų sudėtyje esantis natūralus arbatmedžio aliejus unikalus - jis skatina normalios bakterinės floros atsinaujinimą bei odos regeneraciją, nesukeldamas šalutinio poveikio sveikai odai.

vaistinese yra pirkti kremu su arbatmedzio aliejumi. sake padeda bandysiu draugui ykist blush2.gif
Atsakyti